30 Bön mot andlig attack

2
6348

Psalms 35: 1-8:
1 Bön min sak, o Herre, med dem som strävar med mig: slåss mot dem som strider mot mig. 2 Ta tag i skölden och spännaren och ställ dig upp för min hjälp. 3 Dra också ut spjutet och stopp vägen mot dem som förföljer mig: säg till min själ: Jag är din frälsning. 4 Låt dem bli förvirrade och skämda som söker min själ; låt dem vända tillbaka och förvirras som tänker min skada. 5 Låt dem vara som skaft före vinden, och låt Herrens ängel jaga dem. 6 Låt deras väg vara mörk och halt, och låt Herrens ängel förfölja dem. 7 Ty utan orsak har de gömt sig för mig sitt nät i en grop, som de utan orsak grävde efter min själ. 8 Låt förstörelse komma över honom omedvetet; och låt hans nät som han har gömt fånga sig själv. Låt honom falla i just denna förstörelse.

Varje Guds barn måste vara stridsklar. Andliga attacker är verklig, bara en okunnig kristen kommer att tro att djävulen inte är efter sitt liv. Andliga attacker är dagligen sataniska pilar riktade mot Guds barn i syfte att förstöra dem fysiskt och andligt. Idag har jag sammanställt 30 böner mot andlig attack. Det bästa sättet att vinna någon kamp är att vara offensiv, de flesta kristna är alltid på den defensiva sidan av andliga attacker, det är inte det bästa. Vi ska inte försvara bara mot fienden, men vi ska också attackera fienden när som helst.

Genom det här bön poäng, vi tar striden till fiendens läger. Vi kommer att förstöra varje demoniskt frö som djävulen har sådd i våra liv och familj. Vi kommer att släppa legioner av änglar i våra fienders läger för att sprida och förstöra dem alla i Jesus namn. Denna bön mot andlig attack kommer att sätta takten för din ständiga vinna över mörkeriket. Jag uppmuntrar dig att engagera sig i denna bön med varje passion i ditt hjärta och jag ser dig evigt frigöra i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Fader när jag engagerar mig i dessa böner, ge mig befogenhet att sejra i Jesu namn.

2. Jag smörjer varje bönpunkt som jag ska be med Guds eld i Jesu namn.

3. Jag får gudomlig kraft för att förstöra alla demoniska krafter i mitt liv, i Jesu namn.

4. Varje förintelseinstrument, utformat mot mig från födseln, stekt av eld, i Jesu namn.

5. Varje djävulens agent, som är avsedd för mitt liv att specifikt förstöra mig, faller ner och dör, i Jesu namn.

6. O Herre, låt djävulernas fäste förstöras av Guds eld i Jesu namn.

7. Varje demonisk vägg, konstruerad runt mig av djävulen, får Guds åska
och förstörs, i Jesu namn.

8. Varje djävuls anslutning i mitt liv, kopplas ur i Jesu namn.

9. Varje djävuls egendom, deponerad i mitt liv, stekt i eld, i Jesu namn.

10. Varje djävuls aktivitet, som manifesteras i form av frustration i mitt liv, förstörs i Jesu namn.

11. Varje anda av frustration, som tilldelats mitt liv av djävulen, faller ner och dör, i Jesu namn.

12. Jag vägrar att bli frustrerad över Guds planer för mitt liv, i Jesu namn.

13. Varje källa till frustration som görs tillgänglig för mig tar emot Guds eld och torkar upp, i Jesu namn.

14. Jag återhämtar mig, varje gott mirakel och vittnesmål ryckte ut ur min hand av frustrationens anda i namnet Jesus.

15. Varje djävuls aktivitet, 6 som manifesterar sig i form av missnöje i mitt liv, ska förlamas i Jesu namn.

16. Varje god välsignelse, tillfälle och chans som jag någonsin har missat till följd av motlöshet återhämtar jag dig i Jesu namn.

17. Varje djävuls aktivitet, som manifesterar sig i form av tidsödande, förlamas i Jesu namn.

18. Varje demon av tidsförlust i mitt liv, lossa ditt grepp, falla ner och dö, i Jesu namn.

19. Varje ondska makt, till livets liv, bli förlamad och förlorar mitt gudomliga och mina möjligheter, förlorar ditt grepp, faller ner och dör i Jesu namn.

20. Varje djävulens agent, som har till uppgift att slösa bort mina varor, tappa tag, falla ner och dö.

21. Varje agent för förstöraren, som har till uppgift att slösa mitt liv, förlora ditt grepp, falla ner och dö, i Jesu namn.

22. Jag återhämtar mig, alla mina bortkastade år, i Jesu namn.

23. Jag återhämtar mig, alla mina slösade chanser och möjligheter, i Jesu namn.

24. Jag återhämtar mig, alla mina avfallsgods, i Jesu namn.

25. Varje förstörares kraft, förstör goda saker i mitt liv när de uppenbarar sig, faller ner och dör, i Jesu namn.

26. Varje förstörares kraft, som avskärar goda visioner och drömmar i utkanten av manifestationen, faller ner och dör, i Jesu namn.

27. Varje makt som tilldelats av förstöraren att döda bra saker vid födseln i mitt hus, faller ner och dör, i Jesu namn.

28. Varje makt som tilldelats av förstöraren att minska min glädje, lossa ditt grepp, falla ner och dö, i Jesu namn.

29. Varje bra sak, som har amputerats i mitt liv, får nytt liv och börjar spira och blomstra i Jesu namn.

30. Varje förstörares kraft, som är uppdrag att svälja min godhet som graven, stekt i eld, i Jesu namn.

Far, jag tackar er för att ni besvarade mina böner

annonser

2 KOMMENTARER

  1. Hej jag heter Anita
    Kan du snälla be för mig. Jag känner som att något blockerar min framgång i livet. Jag känner att jag är lager.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här