10 aggressiva bönpunkter för att besegra nederlag

1
22559

Psalm 142: 7:
7 Ta ut min själ ur fängelset, så att jag kan berömma ditt namn; de rättfärdiga ska omge mig; ty du ska handla rikligt med mig.

Nederlag och misslyckande är inte slutet på vägen för dig, att du misslyckades tidigare eller till och med i nuet betyder inte att du nu är ett misslyckande. Bibeln säger att en rättfärdig man kan falla sju gånger men han reser sig upp igen, Ordspråksboken 24:16. Idag kommer vi att anlita 10 aggressiva bönpoäng för att besegra nederlag. Utmaningen med många troende är att de ger upp för lätt, när de försöker något nytt och misslyckas, säger man, det är inte Guds vilja för dem att göra det, men ingenting kan vara längre ifrån sanningen, säger bibeln vad din hand finner att göra, gör det med all din kraft, Predikaren 9:10, Bibeln sade också att Gud kommer att lyckas med alla dina handverk, 30 Mosebok 9: XNUMX. Gud valde inte företag och karriär för människor, ja han kan inspirera till några tankar hos dig, men valet är ditt att göra. Gud kommer att lyckas med alla juridiska saker du lägger din hand att göra.

Guds barn, låt inte djävulen avskräcka dig med dina nederlag, jag har aldrig sett en framgångsrik man som aldrig har tappat en kamp tidigare, att förlora är en väg att vinna, du måste lära dig som David att uppmuntra dig själv i Herren. Detta aggressiva bönpunkter för att besegra nederlag permanent kommer att förstöra misslyckande medvetenhet och besegra medvetande från ditt liv i Jesus namn.

BÖNNPUNKTER

1. Beröm Herren för kraften i hans namn där varje knä måste böjas.

2. Genom Guds kraft förstör jag varje satanisk agent och sataniskt instrument som är inställt mot mitt liv, i Jesu namn.

3. Jag släpper förstörande änglar för att sprida alla onda altare som är konstruerade mot mig, i Jesu namn.

4. Varje makt som försöker begrava mig levande, falla ner och dö, i Jesu namn.

5. Varje program efter mitt liv, genom hushållens ondska, falldown och dö, i Jesu namn.

6. Varje kraft, som cirkulerar mitt namn för ondska, faller ner och dör, i Jesu namn.

7. Varje beslut som tas mot mitt liv av trolldomspapper faller ner och dör i Jesu namn.

8. Varje inre kista, stekt av eld, i Jesu namn.

9. Varje sataniskt djur i min dröm, falla ner och dö, i Jesu namn.

10. Ni ägare av sjukdomsbelastningen, bär er last nu, i Jesu namn.

Fader, tack för att du besvarade alla mina böner i Jesus namn

tidigare artikel30 Bönpunkt om brytande ok
nästa artikel30 Bön mot andlig attack
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.