30 Bönpunkt om brytande ok

7
42556

Jesaja 10:27:
27 Och på den dagen kommer hans börda att tas bort från din axel och hans ok från din nacke, och åket förstöras på grund av smörjningen.

Ett ok är en oönskad börda som djävulen lägger på ditt liv. Ett ok kan vara fysiskt eller andligt. Idag har jag goda nyheter för någon som läser den här artikeln, varje djävuls ok på ditt liv ska förstöras idag i Jesu namn. Varje åk som djävulen har lagt på ditt liv kan brytas och idag engagerar vi oss på 30 bön för att bryta ok. När vi engagerar oss i denna bönpunkt idag, ska du befria dig från alla djävulens ok i Jesu namn.

Den som människosonen har frigjort är verkligen fri, jag vill att du ska veta att Gud aldrig kommer att belasta sina barn med outhärdliga ok, många kristna skämtas med sjukdomar, fattigdom, misslyckanden, motgångar, karaktär, otidig död etc. Gud kommer aldrig att lägga sådana bördor på sina barn, djävulen är arkitekten för alla onda bördor, för att du ska vara fri från dessa sataniska åk, måste du stå emot djävulen och göra det måste du be stadigt. Det är genom böner som vi lägger djävulen under våra fötter. Om du vill dämpa djävulen måste du öppna munnen och be, om du vill vara ett byte för djävulen kan du stänga munnen och göra ingenting. Men idag när du engagerar dessa bönpunkter när du bryter ok, ser jag Gud frigöra dig idag i Jesu namn. Jesus har tagit alla dina bördor och ok och har spikat dem på korset, där tvingar du din frihet på bönens altare. Jag ser att alla sataniska åk i ditt liv förstörs för evigt i Jesus namn. Be dessa böner i tro idag och vara fria.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

BÖNNPUNKTER

1. Fader, jag tackar dig för Jesu namn, där varje knä måste böjas.


2. Tack Fader, för att du har gjort det möjligt att befria dig från någon form av träldom.

3. Jag täcker mig med Jesu blod.

4. Fader, för barmhärtighet mot mig enligt din kärleksfullhet och ömma barmhärtighet i Jesus namn

5. Jag står och står emot i Jesu namn varje kraft som kan försöka hindra mina böner idag.

6. O Herre, smörja mina ögon och öron, så att de kan se och höra underbara saker från himlen.

7. Helig Ande, avslöj min mörkaste hemligheter i Jesu namn.

8. O Herre, låt den Helige Andes smörjning bryta varje ock av bakåtriktighet i mitt liv.

9. Jesu blod, ta bort en liten opropressiv etikett från alla aspekter av mitt liv, i Jesu namn.

10. O Herre, upprätta mig en helig person till dig i Jesu namn.

11. O Herre, låt smörjningen att utmärka mig i min karriär falla på mig, i Jesu namn.

12. Genom Guds kraft ska jag inte tjäna mina fiender; mina fiender böjer sig för mig i Jesu namn.

13. Jag drar ner alla fästen som är uppförda mot min utveckling i Jesu namn.

14. Varje generations förbannelse av Gud på mina förfäder, som härrör från avgudadyrkan, förlorar ditt grepp i Jesu namn.

15. Jag befriar mig, från all ärftlig träldom, i Jesu namn.

16. Alla er krafter, som suger mitt öde i fred, vara bundna i Jesu namn.

17. O Herre, förordna ett skrämmande ljud till lägret för fienden i mitt öde, i Jesu namn.

18. Fader Herre, lägg din tätning på varje mirakel du har utfört i denna kyrka, i Jesu namn.

19. Jag avvisar alla onda arrangemang rörande denna kyrka och jag får Guds arrangemang, i Jesu namn.

20. Alla onda krafter som motsätter sig denna kyrka börjar resa sig mot varandra i Jesu namn.

21. Guds änglar, hindra och stoppa alla mörkerverk i denna kyrka, i Jesu namn.

22. Jag står emot varje form av tragedi i församlingens liv, i Jesu namn.

23. Jag kastar ner all ond fantasi mot ministrarna i Jesu namn.

24. Varje makt som arbetar mot Guds vision för mitt öde, spridd i eld, i Jesu namn.

25. Mitt öde, uppstå genom eld och äga dina ägodelar, i Jesu namn.

26. Varje arrangemang av trollkarlar och häxor i himlen, utformad mot mitt liv, spridd, i Jesu namn.

27. Jag tecknar en gudomlig försäkring för min familj och jag, mot alla former av olyckor, i Jesu namn.

28. Jag lyfter upp Herrens virvelvind för att blåsa bort varje envis förföljare, i Jesu namn.

29. Varje negativ smörjning, riktad mot mig, torkar upp, i Jesu namn.

30. Din anda av förvirring, förlorar ditt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

Tack pappa för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel20 frälsningsböner för pastorer
nästa artikel10 aggressiva bönpunkter för att besegra nederlag
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

7 KOMMENTARER

  1. Du har det bra, jag ber för PASTOR att Guds salvning på dig inte ska torka i Jesus Kristus namn. Amen.

    Du kan också arbeta med det här ämnet OH Gud öppnar mina ögon och örat som jag får höra och se.

  2. Är riktigt glad över vad du gör Guds man. Mer untion att fungera i Jesus namn

  3. Jag är rörd av din mäktiga Guds smörjande man! Be för att pastorn ska befrias här för att b lösas från syndens bojor och öppnas för omvändelse och hans uppenbara öde.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.