Befrielse från fattigdomens bönpunkter

1
19187

Mos 8: 18:
18 Men du kommer ihåg Herren din Gud; ty det är han som ger dig makt för att få rikedom, så att han kan upprätta sitt förbund som han svärde till dina fäder, som det är idag.

Fattigdom är inte bara ett mentalt sinnestillstånd, fattigdom är en plåga av djävulen, många kristna arbetar som elefanter, men foder som myror, dessa är ett resultat av andens fattigdom. Det är sant att djävulen kan fresta en med rikedom, men han kan också plåga en med fattigdom, i 28. Mosebok 1: 14-XNUMX ser vi välsignelserna att tjäna Gud, men från de nästa verserna ser vi att när vi går av kursen , djävulen drabbar oss med förbannelser som främst bland dem är fattigdom. Guds barn måste du befria dig själv från fattigdomen. Idag har jag sammanställt befrielse från fattigdomens bönpunkter, detta bön poäng kommer att attackera demonerna som attackerar din ekonomi.
Någon kanske frågar att varför ska jag bry mig om att be för pengar när jag bara kan lära mig att tjäna pengar? För att svara på denna fråga, låt oss bara titta på skriftstället nedan:

Predikaren 9:11: 11 Jag återvände och såg under solen att tävlingen inte är till den snabba eller striden mot de starka, varken bröd för de kloka eller ännu rikedom för förståelsemännen eller ändå förmån för män med skicklighet; men tid och chans händer med dem alla.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Från skrifterna ovan ser vi att det inte bara är smart eller genom att vara en hård arbetare, vi måste veta att vi behöver Guds hjälp i våra liv. Jag säger till människor, detta "det är sant att du kan vara rik utan Gud, men det är mycket bättre att vara rik på Gud". För att du ska kunna njuta av välstånd behöver du Gud, det är därför denna befrielse från fattigdomens bönpunkter kommer att befria dig från alla former av brist och brist i Jesus namn. När du engagerar det här befrielsebön, inte bara kommer Gud att ge dig möjlighet att lyckas, han kommer också att befria dig från begär. Observera att denna bönpoäng inte kommer att ge dig pengar, men det kommer att förstöra helvetsmakter som kämpar mot din ekonomi, och det gör det möjligt för den heliga anden att leda dig till rätt väg till ekonomiskt välstånd. När du engagerar dig i denna bönpunkter kommer Gud att släppa inspirerade idéer i ditt hjärta som kommer att göra dig till en finansiell jätte.


BÖNNPUNKTER

1. Jag befriar mig från alla förfädernas demoniska föroreningar, i Jesu namn.

2. Jag befriar mig från alla ärvda demoniska föroreningar, i Jesus namn.

3. Jag befriar mig från alla demoniska föroreningar som härrör från mitt tidigare engagemang i någon demonisk religion, i Jesu namn.

4. Jag bryter loss från varje demonisk länk till fattigdomen i Jesu namn.

5. Jag frigör mig från alla onda drömföroreningar, i Jesu namn.

6. Jag befaller varje satanattack mot mitt liv i drömmarna, att omvandlas till seger, i Jesu namn.

7. O Herre, låt alla floder, träd, skogar, onda följeslagare, onda förföljare, bilder av döda släktingar, ormar, andmännen, andkvinnor och maskerader, manipulerade mot mig i drömmen, helt förstöras av kraften i blodet av Herren Jesus.

8. Varje ond plantering i mitt liv, kom ut med alla dina rötter, i Jesu namn!

9. Jag drar ut min rikedom från starkmännens hand i mitt faders hus, i Jesu namn.

10. Genom den levande Guds kraft kommer jag inte att slösa bort mina gudomliga möjligheter, i Jesu namn.

11. Jag demonterar all makt som arbetar mot min effektivitet, i Jesu namn.

12. Jag vägrar att låsa dörren till välsignelser mot mig själv, i Jesu namn.

13. Jag vägrar att vara en vandrande stjärna, i Jesu namn.

14. Jag vägrar att dyka upp och försvinna plötsligt i Jesu namn.

15. O Herre, låt hedningarnas rikedom överföras till mig i Jesu namn.

16. Guds änglar, jaga alla fiender av mitt välstånd till förintelse, i Jesu namn.

17. O Herre, låt fattighetens Goliat svärd vända sig mot det, i Jesu namn.

18. Heliga Fader, låt rikedom byta händer i mitt liv, i Jesu namn.

19. O Herre, gör ett hål i taket för mitt välstånd.

20. Min far, låt fattigdomens ok på mitt liv krossas i Jesu namn.

21. Fader Herre, låt varje satanisk siren som skrämmer bort mina hjälpare tystas i Jesu namn.

22. O Herre, låt varje maskerande kraft, som sväljer mitt välstånd, förstöras i Jesu namn.

23. Varje kista, konstruerad mot mitt välstånd, sväljer din ägare i Jesu namn.

24. Min Gud, låt vägarna för de onda fattiga änglarna som fattas mot mig bli mörka och hala, i Jesu namn.

25. Lord Jesus, håll min handväska.

26. Varje demonisk brist, upplösas genom eld, i Jesu namn.

27. Du, otrolig Gud, ta med oss ​​ondskans dag över alla fiender i mitt välstånd och förstör
honom med dubbel förstörelse.

28. Fader, öppna mina mentala ögon för att se gudomliga möjligheter till framgång i Jesu namn

29.:För mig till en problemlösare i livet i Jesus namn

30. Fader, anslut mig till rätt människor som kommer att ta mig till toppen i Jesus namn.

Fader, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.