50 inspirerade MFM-bönpunkter 2020

3
20972

Obadja 1:17:
17 Men på berget Sion skall bli frälsning, och det skall finnas helighet; och Jakobs hus skall äga sina ägodelar.

Återigen välkomnar jag er alla till år 2020, ert år av dominans. På detta nya år måste du göra framsteg med eld med makt, du måste blomstra, oavsett om djävulen gillar det eller inte. Idag kommer vi att engagera 50 brand brand inspirerade mfm bön poäng 2020. Detta bön poäng är inspirerad av min spirituella mentor Dr. Olukoya från eld av eld och mirakel ministerier. Detta är ditt år, du måste uppstå och ha alla dina ägodelar det här året. Denna bönpunkter kommer att rensa bort alla sataniska hinder som står på väg till din stora öde. När du engagerar dig detta mfm bön poäng, Jag ser att du stiger till toppen i Jesus namn.

Inget vapen utformat mot dig ska lyckas i år, och jag ser att Gud bygger upp dig andligt i år i Jesu namn. Bestäm dig för att vara en bön kristen. Ingen bön, ingen kraft, det krävs bön för att generera kraft, och det krävs kraft för att regna i livet. När du lever ett böneliv övervinner du djävulen, förstör alla hans laster och fullgör ödet. Stå därför upp och engagera denna inspirerade mfm bönpoäng 2020 och se vad Gud kommer att göra för dig idag. Be inte bara, be med stor förväntan, förväntningar är ett uttryck för tro. När du engagerar dig med denna mfm-bön, ser jag Gud sätta dig 2020 i Jesu namn.

Bön poäng.

1). Far, jag tackar dig för förmånen att se ett helt nytt år år 2020 i Jesus namn.

2). Jag förklarar att 2020 varje dag ska vara jul för mig i Jesus namn

3). Jag förklarar att jag i år kommer att stiga upp från dammet till toppen i Jesu namn

4). Far beställer mina steg i ditt ord hela detta år i jesus namn

5). Far, ge mig övernaturlig visdom i alla mina affärer i år i Jesus namn

6). Fader, låt dina barmhärtighet åsidosätta varje dom på min väg i år i Jesus namn

7). Fader, låt din godhet och barmhärtighet följa mig genom det nya året i Jesu namn

8). Fader, skydda mig från alla onda attacker i år i Jesus namn

9). Fader, jag förklarar att jag kommer att ha herra hela detta år i Jesus namn.

10). Fader, jag förklarar att ditt ord kommer att bo rikt i mitt liv i år i Jesus namn.

11). Min stjärna, stå upp, lysa och falla inte längre, i Jesu namn.

12). Min stjärna, var osynlig i andens område, för alla mörka iakttagare, i Jesu namn.

13). Obrutna förbannelser, oroande min stjärna, bryt, i Jesu namn.

14). Varje ond hand, på min stjärna, vissnar i Jesu namn.

15). Trolldom, attackerar min stjärna, faller ner och dör, i Jesu namn.

16). Varje Herodes kraft, som spårar min stjärna, begraver jag dig nu, i Jesu namn.

17). Varje svårighetsberg, som möter min stjärna, ska jämnas till marken, i Jesu namn.

18). Varje aggression mot min stjärna dör i Jesu namn.

19). Alla krafter som omdirigerar min stjärna, dör, i Jesu namn.

20). Jesu blod, gör det omöjligt för fienden att spåra min stjärna i andens rike, i Jesu namn.

21). Jag ska bli en stjärna i min generation i Jesu namn.

22). Varje kraft, oroande min stjärna, blir orolig i Jesu namn.

23). Fiendens alla onda hand, på min stjärna, visna i Jesu namn.

24). Stjärnjägare, som förföljer min stjärna, torkar upp, i Jesu namn.

25). Varje pil bakåt, som skjutas in i min stjärna, dör i Jesu namn.

26). Fördröjningskedja, håller min stjärna, paus, i Jesu namn.

27). Härlighet av det senare regnet, överskugga min stjärna, i Jesu namn.

28). Min stjärna, manifesterad med eld, i Jesu namn.

29). Varje ond pil som skjuts in i min stjärna, dör i Jesu namn.

30). Varje demonisk filt, som har täckt min stjärna, sliter jag dig och förstör dig i Jesu namn.

31). Min stjärna, stiga upp och lysa tydligt, i Jesu namn.

32). Mörkets fåglar, som är tilldelade att besvära min stjärna, dör, i Jesu namn.

33). Min stjärna hedras i de levande land, i Jesu namn.

34). Min stjärna, stå upp och lysa; ingen kraft ska stoppa dig, i Jesu namn.

35). Varje trollkarl som håller ner min stjärna, bryta, i Jesu namn.

36). Pilar, skjutna in i min stjärna för att nedgradera mig, dö, i Jesu namn.

37). Varje uppdrag av mörka jägare, för min stjärna, visna, i Jesu namn.

38). O Herre, låt stjärnorna slåss, mot varje trolldomsfågel, i Jesu namn.

39). Du onda moln, som överskuggar min stjärna, rensa bort, i Jesu namn.

40). Varje satanisk pil som skjutits mot min stjärna faller ner och dör i Jesu namn.

41). Planteringar av mörker, oroande min stjärna, stekt av eld, i Jesu namn.

42). Kraft att tolka språket för min stjärna, kom över mig nu, i Jesu namn.

43). Kraften att läsa handstjärnan för min stjärna i himlen faller på mig, i Jesu namn.

44). Du draken som spårar min stjärna, jag förrätta dig, i Jesu namn.

45). Min stjärna, verkar, i Jesu namn.

46). Makter, tilldelade att fånga min stjärna, lossa ditt grepp, i Jesus namn.

47). O du, som oroar mitt liv, i år ska Elias Gud plåga dig i Jesu namn.

48). Varje fiende, av mitt öde, sprida i Jesu namn.

49). O Gud, stå upp och upphäv allt du inte planterade i mitt liv i Jesu namn.

50). Uppståndelsens eld, fall på mig i år, i Jesu namn.

annonser
tidigare artikel60 bönpunkter för ny salvning
nästa artikel50 Kraftfull bön mot mörkret
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

  1. Må Gud Allsmäktig välsigna dig och fortsätta att stärka din pastor. Jag är verkligen välsignad med att använda dessa bönpunkter för att be i morse. Jag vaknade med ett tungt hjärta men efter att ha engagerat mig i dessa böner och andra böner som jag såg på din blogg känner jag mig förnyad. Må Gud välsigne dig pastor.

  2. Låt Gud Allsmäktig fortsätta att välsigna och öka din smörjning och avfyra min far i Herren, Dr. Känner mig alltid lättad fräsch och förnyad när som helst när jag kan spela upp dessa böner, de är så kraftfulla tack.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här