30 vackra morgonbönspoäng

1
9865

Psalm 63: 1:
1 Gud, du är min Gud; Jag söker dig tidigt; min själ törstar efter dig, mitt kött längtar efter dig i ett torrt och törstigt land, där inget vatten är;

Härlighet vara Gud !!!, vi är inne i ett nytt år. Att söka Gud tidigt är det enda sättet att beordra era saker. Endast de som går dit och knäar framför Gud tidigt, njuter av tidiga segrar på dagen. Om du vill lyckas som kristen måste du alltid börja dagen med böner. Idag har jag sammanställt 30 vackra morgonbönspoäng för att starta dig på en segerplattform. Detta morgonbön kommer att sätta plattformen för gudomlig ingripande när du utför dina misslyckade aktiviteter.

Varje dag är full av goda och dåliga saker, vi måste be att de dåliga sakerna håller sig långt ifrån oss och att det goda kommer till oss. Djävulen attackerar alltid Guds barn dagligen, det är därför den här vackra morgonbönen är aktuell. Du måste befästa dig själv varje dag innan du går ut. Du måste be den heliga anden att vägleda dig och beställa dina steg till rätt platser. Du måste be om gudomlig tjänst innan alla du möter dagligen, också måste du be om övernaturligt skydd från fiendens attacker. När du ber så här varje morgon har du inget annat val än att gå i dominans över djävulen.

Jag uppmuntrar dig i dag, gå aldrig ut utan att befästa dig själv andligt, djävulen skämtar inte, han är ute efter att förstöra gudarnas barn vid något litet tillfälle, denna vackra morgonbönepunkter kommer att fungera som ditt dagliga andliga befästning, när du ber det i tro, jag ser Gud krona dina dagar med hans godhet och barmhärtighet. När du börjar din morgonen med Jesus ska du alltid avsluta din dag med vittnesmål. Gud välsigne dig.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för den här vackra morgonen, jag sov och vaknade, för du bevarade mig. Tack Jesus.

2. Fader, jag tackar dig för alla fördelar som du har laddat för mig i dag i Jesus namn.

3. Fader, jag tackar dig för din nåd som är ny varje morgon i mitt liv i Jesus namn.

4. Fader, jag gör alla mina aktiviteter i din kapabla hand idag i Jesus namn.

5. Fader, ge mig övernaturlig hastighet för att uppnå alla mina mål idag i Jesus namn.

6. Fader, beställ mina steg med hjälp av din Helige Ande i morgon i Jesu namn.

7. Skydda mig, Herre, från pilarna som flyger om dagen i Jesus namn

8. Jag förklarar att inget vapen som är utformat mot mig i dag ska lyckas i Jesu namn

9. Jag förklarar att jag kommer att bli gynnad av alla som idag ser på mig i Jesus namn.

10. Guds hand är på mitt liv, därför förklarar jag att jag ska lyckas idag i Jesu namn.

11. Alla fiendens planer att frustrera min dag idag görs här ogiltiga i Jesu namn

12. Jag förklarar att jag aldrig kommer att få en bättre igår i mitt liv i Jesus namn

13. Jag förklarar att jag är välsignad när jag gick ut i morgon i Jesus namn.

14. Jag släpper Herrens änglar för att gå före mig i dag och göra alla krokiga vägar raka i Jesus namn.

15. Jesus är kaptenen på mitt skepp, därför ska jag inte sjunka i Jesus namn

16. Varje satanisk motstånd på min väg till storhet, förstörs i Jesu namn

17. Varje berg som står mellan mig och mina genombrott förstörs av eld i Jesu namn.

18. Alla planer för hushållets fiender att frustrera mig i livet för att göra sina planer värdelösa i Jesus namn

19. Jag förklarar att jag går för Jesu namn

20. Jag förklarar att jag går i mirakel i Jesu namn

21. Jag förklarar att mitt liv är omgiven av tecken och underverk i Jesu namn

22. Jag förklarar att jag är långt över fyrstendigheter och makter i Jesu namn.

23. Varje trolldomskraft som försöker stoppa mig förstörs för evigt i Jesu namn

24. Alla som välsignar mig välsignas av Herren i Jesus namn

25. Alla som förbannar mig förbannade jag av Gud i Jesus namn

26. Alla de som har grävt gropar för mig att falla in i dag, de ska alla begravas i den gropen i Jesus namn.

27. Far, slåss alla mina slag i morgon i Jesus namn.

28. Far, jag förklarar att min morgon är välsignad i Jesu namn

29. Jag förklarar att hela dagen är välsignad i Jesu namn.

30. Far, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

1 KOMMENTAR

  1. cher Pasteur Dieu vous bénisse et bonjour à vous.
    c'est en méditant ce matin Marc 1:35 que l'Esprit de Dieu en attiré mon attention sur l'aspect du matin et l'aspect du très sombre.
    puis l'Esprit de Dieu a fait raisonner en moi cette pensée a savoir “commander le matin”. je suis allé sur Google et c'est à ma grande surprise que je suis tombé sur votre site et je rends grâce à Dieu par Jésus Christ mon seigneur de ce qu'il guide ses enfants.
    je prie que le seigneur soit avec votre ministère et que des signes et des prodiges s'accomplissent par vous pour la gloire de Dieu. merci.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här