20 befrielseböner från marina vattensprit

6
33218

Psalm 8: 4-8:
4 Vad är mannen, att du tänker på honom? och människosonen, att du besöker honom? 5 Ty du har gjort honom lite lägre än änglarna och krönat honom med ära och ära. 6 Du galnar honom att få herra över dina händer. Du har lagt allting under hans fötter. 7 Alla får och oxar, ja och markens djur; 8 Luftens fåglar och havets fiskar och vad som helst går genom havets stigar.

All makt tillhör Gud, idag ska vi titta på 20 befrielsebödspunkter från havsvatten. Denna bön poäng är själv befrielse bön poäng, bara du kan befria dig från djävulens förtryck. Många kristna idag är offer för marin- eller vattensprit, men när någon troende väljer att stå sin mark i Kristus, bryts alla djävulens förtryck i stycke. Innan vi går till befrielse bön poäng, låt oss prata lite om dessa marina krafter.

Vad är marin- eller vattensprit? Detta är demoner som verkar på vatten. Det är därför de kallas vattensprit. Bli inte mottagen, det finns demoniska krafter i luften, på land och i havet eller i vattnet, Efeserbrevet 2: 2, Uppenbarelseboken 13: 1, Jesaja 27: 1. Dessa demoner är mycket onda andar, de är ansvariga för alla slags olyckor i offrens liv. Vattensprit manifesteras i olika former, av vilka vi kommer att diskutera i den här artikeln, några av dessa former markeras nedan:

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Former av marina andar

A) Incubus (Spirit Husband):

Detta är en demonisk ande som kommer i en manlig form för att förtrycka sina kvinnliga offer. Denna demoniska kallas vanligtvis ”Spirit Husband”. Kvinnor som lider av förtrycket av denna ondskefulla demon, har svårt att gifta sig, demonen motstår dem ständigt och driver bort alla potentiella friare. Även dessa kvinnor befinner sig alltid i att älska i drömmen och till och med ha barn i drömmen. Detta kan vara ett väldigt fruktansvärt förtryck, men oroa dig inte, namnet på Jesus Kristus står över alla andra namn och varje andeman i ditt liv ska packa och gå idag och för alltid i Jesu namn.


B) Succubus (Spirit Wife):

Detta är den kvinnliga versionen av Incubus, och offren för denna demon är män, många män har svårt att gifta sig och bosätta sig i livet på grund av andfru. Denna ondska demon är en mycket avundsjuk ande, den går så långt som att frustrera mannen ekonomiskt, och därmed hålla honom fattig, vilket också orsakar all slags förvirring mellan honom och vem han kanske vill gifta sig. Denna anda är också ansvarig för att mannen har sex och fader barn i drömmarna. Män under detta förtryck behöver befrielse, och jag tror att när du deltar i denna befrielse bön poäng mot marina vatten sprit, kommer du att frigöras i Jesus namn.

C). Prostitution:

Även om detta inte är en anda i sig, är marina andar ansvariga för detta. Vattensprit är andarna bakom lust och olaglig sex. Eftersom där offren inte kan bosätta sig med en viss partner, att använda dem som könslavar och därmed förstöra där bor, kommer ditt liv inte att förstöras i Jesus namn.

D). Spådomens ande:

Falska profeter och falska profetior är produkter av marina andar. Spådomsandan är en vattenanda, de kan se en persons framtid och använda den för att manipulera en sådan. Tyvärr har många pastorer medvetet överlåtit krafterna till vattenandarna i deras strävan att bli populära, men Guds ord kan inte brytas, den sista dagen ska varje falsk profet, som inte omvänder sig, kastas i eldsjön, Uppenbarelseboken 19:20, Uppenbarelseboken 20:10.

E) Anden av våld:

Kultur, våldtäkt, gangsterism, militans, terrorism, väpnat rån och alla andra former av våld är marina styrkors verk. Faktum är att många av kultgrupperna initierar vid flodområden. Dessa andar är våldsamma andar och de uppenbarar dem genom alla slags sociala laster.

Jag tror att du nu redan har en bra uppfattning om vad dessa marina krafter är och vad de kan göra, nu kommer vi att sätta dem på deras plats genom dessa befrielseböner. Först och främst vill jag att du ska veta att om du är ett Guds barn har du makt över alla djävlar, Luke 10:19, Matteus 17:20, Markus 11: 20-24. Ingen marin makt har myndighet att förtrycka dig. Därför, om du var ett offer för någon av krafterna, veta detta som inte längre är ett offer, stå din mark i tro och kasta ut varje marin djävul i ditt liv. Jesus har gett oss kraften att kasta ut djävlar, marina andar är djävlar, börja därför kasta dem ur ditt liv i Jesus namn. Engagera denna befrielsebönspoäng från marina vattensprit av hela ditt hjärta och med stark tro och jag ser din berättelse förändras i Jesus namn.

Bön poäng

1. Jag står i myndigheten för Jesu namn och förklarar att alla trolldom som utövas under något vatten mot mitt liv, får omedelbar dom av eld, i Jesu namn.

2. Låt alla onda altare under något vatten på vilket vissa onda görs mot mig, falla ner och förstöras i Jesu namn.

3. Varje präst som tjänar på något onda altare mot mig i vilket vatten som helst, faller ner och dör i Jesu namn.

4. All kraft under någon flod eller hav som fjärrkontrollerar mitt liv, förstörs av eld och jag levererar mig nu !!! från ditt grepp, i Jesu namn.

5. Låt alla onda övervakningsspeglar som någonsin använts mot mig under vilket vatten som helst, krascha till oåterkalleliga bitar, i Jesu namn.

6. Varje marin trolldom som har introducerat andman / fru eller barn i mina drömmar konsumeras av eld, i Jesu namn.

7. Varje agent för marin trolldom som poserar som min make, fru eller barn i mina drömmar, konsumeras av eld, i Jesu namn.

8. Varje agent för marinhäxa som är fysiskt knuten till mitt äktenskap för att frustrera det, falla ner och förstöras nu, i Jesu namn.

9. Varje agent för marin trolldom som har till uppgift att attackera min ekonomi genom dröm, konsumeras av eld i Jesu namn.

10. Jag drar ner alla fäster av förtrollning, förtrollning, jinx eller spådom som mot mig skapats av marina andar, i Jesu namn.

11. Låt Guds eld lokalisera och förstöra alla marina andar vikar där överläggningar och beslut någonsin har utformats mot mig, i Jesu namn.

12. Alla vattenångar från min by eller min födelseort, som arbetar mot mig och min familj, förstörs av andens svärd, i Jesu namn.

13. Låt varje ondskapsfärd som skapas mot mig under någon flod eller hav, förstöras av Guds eld i Jesu namn.

14. Varje kraft från marina andar som håller någon av mina välsignelser i träldom, ta emot Guds eld och släpp dem i Jesu namn.

15. Jag förlorar mitt sinne och min själ från bondage av marina andar, i Jesu namn.

16. Jag lossnar från alla kedjor av stagnation som håller mig boudyby marina andar i Jesu namn.

17. Varje pil som skjuts in i mitt liv från något vatten av mörker, kom ut ur mig och gå tillbaka till din avsändare, i Jesu namn.

18. Allt ondt material som överförs till min kropp genom kontakt med alla marina ämnen, förstörs av eld i Jesu namn.

19. Varje sexuell förorening av man / hustru till marin ande i min kropp, spolas ut av Jesu blod.

20. Alla onda namn som jag har fått under något vatten, jag avvisar och avbryter det med Jesu blod.

Fader, jag tackar dig för min totala befrielse i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

6 KOMMENTARER

  1. Må Jehova Rapha förstöra all marin ande i våra liv, mun och privata delar i Jesu namn. Hör gärna vårt skrik för god hälsa, livslängd, visdom och möjlighet att lyckas på flera områden i våra liv i Jesus namn.

  2. jag använder det här materialet. Dios lo bendiga. si pudiera dar alguna referencia de un libro como apoyo.

  3. Pudo apoyo en oracion por la liberación de estos espíritus marinos que han perturbado mi matrimonio por años. Y por Libertad y convertimiento a Dios de mi esposo e hijos. Esposo Jairo López

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.