20 böner för befrielse mot onda namn

0
7401

 

Jesaja 62:2:
2 Och hedningarna ska se din rättfärdighet och alla kungar din ära; och du kommer att kallas av ett nytt namn, som Herrens mun ska namnge.

Namn är andliga nycklar till öde av varje människa. Som Guds barn är namnen du bär väldigt viktiga för att ditt öde kommer ut. Idag kommer vi att engagera oss i 20 befrielsebön för befrielse mot onda namn. Detta befrielse bön poäng kommer att ge dig möjlighet att avstå från alla onda namn i ditt liv och också avbryta alla konsekvenser av onda namn i ditt liv. Be detta befrielseböner bara kommer inte att leverera dig helt, du måste gå vidare för att ändra ditt namn till ett bibliskt och gudomligt namn. Från skrifterna ser vi att Gud är intresserad av namn, vi kommer att undersöka Bibeln för att se hur Gud lägger vikt vid namn och även namnenas betydelse.

Bibelvers av betydelse av namn:

1. Jesaja 9: 6-7:
6 Ty ett barn föddes för oss, en son ges till oss, och regeringen ska vara på hans axel, och hans namn ska kallas Underbar, rådgivare, den mäktiga Gud, den eviga fadern, Fredens prins. 7 Av ökningen av hans regering och fred kommer det inte att vara slut, på Davids tron ​​och på hans rike, för att beordra det och att upprätta det med dom och med rättvisa från och med nu för evigt. Herrens världens iver kommer att utföra detta.

2. Mosebok 32:28:
28 Och han sade: Ditt namn får inte kallas mer Jakob, utan Israel; ty du har som en prins makt med Gud och med människor och har segrat.

3. 17 Mosebok 15: 16-XNUMX:
15 Och Gud sade till Abraham: Din fru Sarai får du inte kalla henne Sarai, men Sarah skall hennes namn vara. 16 Och jag välsignar henne och ger dig också en son till henne; ja, jag välsignar henne, och hon skall bli nationernas mor; folkets kungar ska vara av henne.

4. 1 Samuel 4: 21:
21 Och hon kallade barnet I-chabod och sade: Härligheten är borta från Israel: för Guds ark togs och på grund av hennes svärfar och hennes make.

5. Luke 1: 5-25:
5 På Herodes dagar, kungen i Judea, var en präst med namnet Zakarias, av Abia-vägen. Hans fru var av Arons döttrar, och hennes namn var Elisabeth. 6 Och de var båda rättfärdiga inför Gud och vandrade i alla Herrens bud och förordningar oskyldiga. 7 Och de hade inget barn, för att Elisabeth var karg, och de båda var nu väl slagen på flera år. 8 Och det hände sig att medan han avrättade prästtjänstgöran inför Gud i sin ordning på sin kurs, 9 Enligt prästtjänstens bruk var hans parti att bränna rökelse när han gick in i Herrens tempel. 10 Och hela folkmassan bad utan vid tidpunkten för rökelse. 11 Och en honom kom fram till honom en ängel som stod på höger sida av rökelsens altare. 12 Och när Zacharias såg honom, blev han orolig och rädsla föll på honom. 13 Men ängeln sade till honom: Var inte rädd, Zacharias! Ty din bön hörs; och din fru Elisabeth ska bära dig en son, och du ska kalla hans namn John. 14 Och du ska ha glädje och glädje; och många ska glädjas vid hans födelse. 15 Ty han kommer att bli stor i Herrens ögon och varken dricka vin eller stark dryck; och han ska fyllas med den Helige Anden, till och med från sin mors liv. 16 Och många av Israels barn ska han vända sig till Herren deras Gud. 17 Och han ska gå framför sig i Elias anda och kraft för att vända fädernas hjärtan till barnen och de olydiga till de rättfärdiga visdomen; att förbereda ett folk förberedt för Herren. 18 Och Zacharias sade till ängeln: Varför ska jag veta detta? ty jag är en gammal man och min fru är väl slagen på flera år. 19 Och ängeln svarade och sade till honom: Jag är Gabriel, som står i Guds närvaro; och jag skickas för att tala till dig och för att visa dig dessa glada budskap. 20 Och se, du ska vara stum och inte kunna tala förrän den dag då dessa saker kommer att ske, eftersom du inte tror på mina ord, som kommer att uppfyllas under deras tid. 21 Och folket väntade på Zacharias och undrade sig över att han stannade så länge i templet. 22 Och när han kom ut kunde han inte tala till dem, och de uppfattade att han hade sett en vision i templet, ty han vinkade till dem och förblev mållös. 23 Och det hände sig att han, så snart hans tjänstgöringsdagar hade fullbordats, åkte till sitt eget hus. 24 Och efter dessa dagar blev hans fru Elisabeth undviken och gömde sig fem månader och sade: 25 Så har Herren handlat med mig under de dagar då han tittade på mig för att ta bort min skam bland människorna.

6. Luke 1: 26-38:
26 Och i den sjätte månaden skickades ängeln Gabriel från Gud till en stad i Galilea, med namnet Nazareth, 27 till en jungfru som föreslogs till en man med namnet Josef i Davids hus; och jungfrunens namn var Maria. 28 Och ängeln kom in till henne och sade: Hej, du som är mycket gynnad, Herren är med dig; välsignad är du bland kvinnor. 29 Och när hon såg honom, blev hon orolig över hans ord och kastade i hennes sinne vilken hälsning detta skulle vara. 30 Och ängeln sade till henne: Var inte rädd, Maria, ty du har hittat nåd hos Gud. 31 Och se, du skall bli gravid i din sköt och födda en son och kalla hans namn JESUS. 32 Han skall vara stor och kallas den högsta sonen, och Herren Gud skall ge honom faderns tron ​​David. 33 Och han skall regera över Jakobs hus för evigt; och av hans rike ska det inte vara något slut. 34 Då sade Maria till ängeln: "Hur ska detta vara, eftersom jag inte känner någon man? 35 Och ängeln svarade och sade till henne: Den Helige Anden kommer över dig, och den Högsta kraften ska överskugga dig. Därför kommer också det heliga som kommer att föds av dig att kallas Guds Son. 36 Och se, din kusin Elisabeth, hon har också fött en son i sin ålderdom; och detta är den sjätte månaden med henne, som kallades karg. 37 Ty med Gud är ingenting omöjligt. 38 Och Maria sa: Se Herrens tjänstema; var det mig enligt ditt ord. Och ängeln gick bort från henne.

7. Matteus 1:21:
21 Och hon skall födas en son, och du skall kalla hans JESUS, ty han räddar sitt folk från deras synder.

Ovanstående bibelvers visar tydligt vikten av ett namn, alla påverkas av deras namn. Precis som bra namn påverkar oss positivt, påverkar onda namn oss också negativt. Denna befrielse bön poäng mot onda namn kommer att avbryta alla förbannelser av onda namn i ditt liv i Jesus namn. Jag uppmuntrar dig också att kontrollera rotens betydelse för ditt namn och veta om det är gudaktigt och har en bra mening. Om ditt namn inte är gudaktigt, vänligen ändra det, för denna befrielseböner kommer inte att hjälpa dig om du inte ändrar det onda namnet. Det finns många namn som vi bär som har onda betydelser, till exempel på ibo-språk, namn som Njoku, (gud av yam festival), Nwosu (gud för OSU), är inte bra namn, engelska namn som Linda (orm), Mary (bitterhet) etc är namn som bör ändras. Jag ser att Gud ger dig ett nytt namn och också annullerar alla onda namn som är knutna till dig i dag i Jesus namn.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att du har öppnat min förståelse för denna fråga.

2. Far, jag tackar dig för den nya födelsen och för att du namnger mig efter dig.

3. Jag avstår från varje demoniskt namn som är knutet till mig och min familj i Jesu namn.

4. Jag separerar mitt liv från alla namn som jag gav under satanisk smörjning, i Jesu namn.

5. Låt alla konsekvenser av dessa onda namn avbrytas i mitt liv i Jesus namn

6. Jag förstör varje förbannelse knuten till alla onda namn i mitt liv, i Jesu namn

7. Jag bryter flödet av alla onda floder som kommer in i mitt liv genom dessa olönsamma namn, i Jesu namn.

8. Jag avbryter varje inflytande från familjens idoler som är knutna till dessa namn, i Jesu namn.

9. Du onda namn (nämn namnen) Jag avstår från dig. Jag avvisar dig. Jag vägrar dig. Du får ingen landningsplats i mitt liv, i Jesu namn.

10. Alla sataniska mänskliga agenter bakom dessa onda namn kommer ut ur mitt liv, i Jesu namn.

11. Jag vägrar att komma under kontroll och dominans av alla sataniska namn, i Jesu namn.

12. Varje namn på trolldom, löses upp från mitt huvud ??? och naveln, i Jesu namn.

13. Helige Ande, ta kontroll över alla negativa situationer som dessa namn har orsakat, i Jesu namn.

14. Mitt nya namn. . (nämn det) skulle binda mig till Jesu blod och till välstånd, i Jesu namn.

15. Heliga andens eld, konsumera varje ond etikett, märke, stämpel eller ordination av ondska som fästs vid mina tidigare namn, i Jesu namn.

16. Jag får den Helige Andens sigill i mitt liv, i Jesu namn.

17. Varje dolt eller tyst namn som jag får för att förstöra mitt öde på min namngivningsdag, jag ogiltigförklarar dig, i Jesu namn.

18. Jag får befrielse från varje satanisk bur som skapats för mig av vilket som helst ondt namn, i Jesu namn.

19. Alla bra saker som dessa namn har förstört i mitt liv, återställs sjufaldigt, i Jesu namn.

20. Jag namnger mig själv på följande sätt. . (nämn dina namn), i Faderns, Sonens och den Helige Andes namn.
Tack Jesus för att du gav mig ett nytt namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här