30 effektiva bönpunkter

0
6438

Efesierbrevet 1: 15-23:
15 Därför har jag också, efter att jag hört talas om er tro på Herren Jesus och kärlek till alla de heliga, 16 upphöra att inte tacka för er och nämnde er i mina böner. 17 så att vår herre Jesus Kristus, härlighetens Fader, kan ge er visdomens och andens uppenbarelse i kunskap om honom. så att ni får veta vad som är hoppet för hans kallelse och vad rikedomen i hans arvs härlighet i de heliga, 18 och vad är hans överdrivna storhet för vår makt som tror, ​​enligt hans mäktiga arbete makt, 19 som han gjorde i Kristus, när han upphöjde honom från de döda och ställde honom till sin egen högra hand på de himmelska platserna, 20 Långt över allt fyrstendighet och makt och styrka och herra och varje namn som är namngivna, inte bara i denna värld, utan också i den som kommer att komma. 21 Och har lagt allting under hans fötter och gav honom att vara huvudet över allt för kyrkan, 22 som är hans kropp, fullheten av honom som fyller allt i allt.

Vår Gud är en Gud av omöjliga, ingenting är för svårt för honom att göra och ingenting är för starkt för att han ska kunna hantera. Det han säger att han kommer att göra, kommer han att göra, och jag tror att Gud kommer att göra stora och mäktiga saker i ditt liv i Jesus namn. Idag kommer vi att engagera oss i det jag kallar 30 effektiva bönpunkter. Detta effektiva bönpunkter kallas så för att det är böner som varje troende måste be om livet där. Detta bön poäng är bönerna Paul bad för efesierna, kyrkan i Efesos. Dom är effektiv bön pekar på att när du går i verkligheten med din status i Kristus, blir du en instoppbar kristen.

De flesta saker vi ber för kräver bara ”ljus” (Uppenbarelsen). När vi går i uppenbarelse blir våra förståelsers ögon upplysta och vi börjar se vägen ut ur livets utmaningar. Hosea 4: 6 berättar att människor försvinner för att de saknar kunskap, inte för att djävulen är mäktig, utan för att de saknar förståelse. Den största dygd som en kristen måste ha för att lyckas i livet är förståelse. Vi måste också veta som troende att storheten i Guds kraft är i arbete i oss. Större är han som är i oss än han som är i världen, 1 Johannes 4: 4. Guds kraft i arbetet i oss gör oss över kommare, och som övervinner kan vi inte misslyckas i livet. Dessa effektiva bönpunkter har delats upp i 30 bönpunkter och allt är från Efesierbrevet 1: 15-23. Jag uppmuntrar dig att studera den bibelversen när du ber denna bön under ditt liv. Jag ser dig gå i seger i Jesus namn.

Bön poäng

1 Fader, jag tackar dig för att du skickade Jesus Kristus till oss.

2. Fader, jag förklarar att jag vandrar i Kristi visdom idag i Jesus namn.

3. Fader, jag förklarar att ditt ordljus lyser i mitt liv, därför kommer jag aldrig att gå i mörkret igen i Jesu namn.

4. Jag förklarar att på grund av den heliga ande i min insida har jag kunskap om Kristus i Jesus namn

5. Jag förklarar att jag har andlig förståelse inom alla livsområden i Jesu namn

7. Jag förklarar att jag har Kristus sinne, därför kommer ingenting att bli impossy för mig att uppnå i Jesus namn.

8. Jag förklarar att eftersom Guds ord verkar i mig, jag har alla mina himmelsarv i Kristus i Jesus namn

9. Jag förklarar att jag har dominans, för Guds kraft är i arbete i mig.

10. Jag förklarar att jag är en övervunnen, för större är han som är i mig än han som är världen.

11. Jag förklarar att jag har herra över livets omständigheter i Jesu namn

12. Jag förklarar att jag har dominans över min ekonomi i Jesus namn

13. Jag förklarar att jag har herra över sjukdomar och sjukdomar i Jesu namn

14. Jag förklarar att jag har herra över demoniska trollformler, charm och förtrollningar i jesus namn

15. Jag förklarar att jag har herra över min kropp för att underordna det i jesus namn

16. Jag förklarar att jag har herra över hushållens fiender i Jesus namn

17. Jag förklarar att jag har herra över häxor och trollkarlar i Jesu namn.

18. Jag förklarar att jag har herra över marina makter i Jesus namn

19. Jag förklarar att jag har dominans över fyrstendigheter och makter i Jesu namn

20. Jag förklarar att jag har herra över synd i Jesu namn

21. Jag förklarar att jag sitter vid Guds högra hand, långt över alla fyrstendigheter och krafter i Jesu namn

22. Jag förklarar att jag är orörbar, eftersom kraften som väckte upp Jesus från de döda är i arbete i mig i Jesus namn.

23. Jag förklarar att jag har befogenhet att trampa på ormar och skorpioner och förstöra djävulen makten, och ingenting ska på något sätt skada mig i jesus namn

24. Jag förklarar att jag är obestämbar i Jesu namn.

25. Djävulen och hans agenter är för små för att stå på min väg till storhet i livet i Jesus
namn

26. Jag förklarar att ingen människa ska stå en tid framgångsrikt alla dagar i mitt liv i Jesus namn

27. Jag förklarar att jag är en ny skapelse, därför har förfäder förbannelser ingen makt över mig.

28. Jag förklarar att jag sitter på min himmelska plats, därför kommer jag bara att känna livets berg och aldrig dalarna i Jesu namn.

29. Jag lever, rör mig och har min varelse i Kristus Jesus, därför kan ingenting hindra mig i detta liv och i det kommande livet i Jesus namn.

30. Jag förklarar att min frälsning är av nåd, därför har synd ingen makt över mitt liv i Jesus namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här