20 krigsförbönspunkter för kyrkan

2
13585

Matthew 16: 18: 18 Och jag säger också till dig att du är Peter och på denna klippa kommer jag att bygga min kyrka; och helvetets portar skall inte sejra mot det.

Jesu Kristi kyrka är kroppen av födda på nytt troende, och det är sanningens pelare. Ökningen av kyrkan leder automatiskt till en massiv avfolkning av helvetet. Från början av kyrkans födelse har helvetets portar alltid kämpat för att motsätta sig kyrkan. Djävulen vet att bara kyrkan kan frustrera sina planer för mänskligheten, han vet att bara kyrkan kan rädda världen. Han vet också att lösningen på all kris i världen idag finns i kyrkan. Djävulen stannar inte på något för att försöka föra ned kyrkan, men den goda nyheten är detta, det kan han inte. Idag kommer vi att engagera 20 krigförbönspunkter för kyrkan. Kristi kyrka är för kraftfull för att djävulen ska hantera, kyrkan marscherar framåt och helvetets portar kan inte stå emot den.

Varje kyrka som kontinuerligt vill dominera helvetets krafter måste ge till brännande böner, i den tidiga kyrkan var bön en av de två saker som apostlarna fokuserade på, Apostlagärningarna 6: 4. En bönskyrka är en levande och segrande kyrka, och när kyrkan slutar be, börjar kyrkan dö. I dessa sluttider kommer bara kyrkor som är bön fortsätta att övervinna djävulen. Djävulen är ute efter att förnedra kyrkan, varje dag hör vi till alla slags skandaler och falska anklagelser mot kyrkan och pastorerna, allt detta är djävulens strategi att diskreditera kyrkan och få många att prenumerera på ateism, barn av Gud, vi är i krig, vi måste resa upp och löna andlig krigføring, vi måste engagera oss i krigföringens bönpunkter för kyrkan. Kyrkan måste intensifiera sina böner denna slut tider. Vi måste be för våra pastorer, för att Gud ska fortsätta öka sin eld i deras liv, vi måste också be för deras familjer, för skydd och vägledning, vi måste be Gud att skydda dem från sataniska frestelser och onda skandaler.

Vi måste be att Guds ord ska ha fri kurs i alla nationer, låt Kristi ord sejra över synd och sataniska doktriner i varje nation och varje stad, vi måste be för återupplivningar och revolutioner av Kristi evangelium i varje nation, vi måste be att kyrkan fortsätter att öka välståndet för att göra det möjligt för henne att flytta evangeliet till jordens ändar. Vi måste be att Gud tar bort människornas steniga hjärtan och ger dem ett mottagligt hjärta för att höra evangeliet och ta emot det med ödmjukhet. Vi måste be för fler och fler själar att ständigt flockas till våra olika församlingar varje söndagstjänster.

Listan över allt detta krigföringens bönpunkter för kyrkan kan inte vara utmattad, om vi måste dominera djävulen, måste vi vara böna. Jag ser att Gud tar kyrkan till det härskande stället i Jesu namn.

Bön poäng

1. Varje förbannelse av otydlig död som verkar i livet för Guds ministrar, särskilt i detta land; bli förstörd, i Jesu namn.

2. Fader, din gudomliga agenda för kyrkan denna sluttid kommer inte att avbrytas, kyrkan måste uppfylla hennes kallelse, i Jesu namn.

3. Varje djävulens förbannelse som kämpar mot kyrkans framsteg, jag bryter och förstör dig i eld, i Jesu namn.

4. Varje makt i graven som försöker begrava Kristi kyrka i denna nation sprids av eld i jesus namn.

5. Fader, ödmjuka offentligt varje fiende i kyrkan i Jesus namn

6. Åh, Gud uppstår och sprider alla som hånar kyrkan i Jesu namn

7. Fader, tyst munnen på all satanisk falsk propagandist mot kyrkan

8. Fader, gör kyrkan till ett lösningscenter i denna nation

9. Fader, ge kyrkan en röst som inte kan tystas för evigt i Jesus namn

10. Fader, låt det bli väckelser och revolutioner av evangeliet när du drar miljoner på miljoner själar till kyrkan i Jesus namn

11. Fader avskyr och e! Iminera alla kyrkans fiender i regeringen i Jesu namn.

12. Åh Gud under dessa sista dagar, höja ministrarna för sluttid som kommer att ta denna värld med storm för Jesus namn

13. Fader, låt din eld ständigt brinna i hjärtat av dina ministrar i Jesus namn

14. Far, öka din kyrka ekonomiskt och få oss att dominera vår värld i Jesus namn

15. Far tystar munnen på alla onda journalister som talar mot kyrkan i Jesus namn

16. Far, var en vägg av eld, runt och om kyrkan i Jesus namn

17. Fader, fortsätt att skicka ditt nya ord från alla våra kyrkor över hela världen, vilket leder till otaliga mängder av frälsta själar i Jesus namn.

18. Fader stoppar alla som försöker stoppa kyrkan

19. Jag förordnar att den som välsignar kyrkan är välsignad och den som förbannar kyrkan är förbannad

20. Fader, jag tackar dig för att du förnedrade kyrkans fiender i Jesu namn

annonser

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här