20 bönpunkter med bibelvers

3
22184

Jeremia 33:3:
3 Kalla till mig, så svarar jag dig och visar dig stora och mäktiga saker, som du inte vet.

Bön är nyckeln till att låsa upp det övernaturliga, när vi ber, får vi fram Guds närvaro för att ta hand om våra mänskliga angelägenheter. Jesus förmanade oss i Lukas 18: 1 att vi aldrig borde besvämma oss i böner, det beror på att så länge vi inte slutar be, så slutar vi inte vinna. Idag kommer vi att engagera 20 bönpunkter med bibelvers, detta bön poäng kommer att fokusera på att känna Guds vilja för ditt liv och var och en bön poäng har en bibelvers fäst vid den. När vi ber enligt hans vilja, hör han oss, och hans vilja är hans ord.

När din bön inte stöds av skrifter, är det bara en bekännelse eller beklagelse, eftersom djävulen och hans demoner svarar på ordet, inte bara ditt tal. Det som skrivs kommer alltid att ersätta det som talas. Guds ord är den sista busshållplatsen till alla utmaningar i ditt liv. Det är därför vi backade upp alla dessa bönpunkter med bibelvers. Vi påminner Gud om det som står skrivet, vi baserar våra bönpunkter på Guds ord som är avgjort för evigt. Denna bön pekar på bibelverser ska etablera dig i Guds vilja alla dina dagar i Jesus namn. Jag uppmuntrar dig att be dessa böner med tro och också hitta tid att studera bibelverserna. Jag ser Gud leda dig till din destination i livet i Jesus namn.

Bön poäng

1. Markus 3:35; Matteus 12:50. Jag får kraften och nåd att alltid lyda Guds vilja i mitt liv, i Jesu namn.

2. Luk 12:47. Jag förkastar andan av lathet och envishet, jag vägrar att gå emot Guds vilja. Allt i mig som får mig att gå i fel riktning, rostas nu av Guds eld i Jesu namn.

3. Johannes 7:17 Jag vägrar tvivla på den Helige Andes röst i mig, i Jesu namn.

4. Johannes 9:31 Jag kommer inte att lägga mina händer på någonting som inte får Gud att besvara mina böner igen, genom hans nåd, i Jesu namn.

5. Efesierna 6: 6. Jag får Guds nåd att alltid göra hans vilja från mitt hjärta i Jesu namn.

6. Hebreerbrevet 10:13. Jag får av Herren, gåvan av tro och tålamod som alltid kommer att göra det möjligt för mig att få Guds löften, i Jesu namn.

7 1 Johannes 2:17 Jag får, genom tro, kraften i Guds ord, att jag kommer att göra mig övervunnen i detta liv, i Jesu namn.

8. 1 Johannes 5: 14-15 Jag förkastar och kastar ut mig alla andar som frågar fel. Jag får kunskap och kraft att alltid känna Guds sinne innan jag öppnar mina läppar i böner, i Jesu namn.

9. Romarna 8:27. Eftersom Herren ber för mig, kommer jag att utmärka mig i livet i Jesu namn.

10 John11: 22 Jag förordnar att eftersom jag är snabb från synd när Jesus blev frigiven från de döda, för att jag är en gemensam arvtagare till Guds rike med Kristus Jesus, och eftersom jag sitter med Kristus på de himmelska platserna, får jag genom tro, likadant gudomlig fördel som var över Jesus, vilket fick honom att få snabba svar på alla hans önskemål medan han var på jorden, i Jesu namn.

11. Matteus 26:39 Låt därför min vilja försvinna i Guds vilja. Låt Guds vilja alltid vara min vilja. Jag får genom tro, nåd, mod och styrka att alltid bära all smärta som krävs för att uppfylla Guds vilja för mitt liv. Jag får djärvheten och förtroendet att skämma mig över att göra Guds vilja i Jesu namn.

12. Matteus 6:10 Låt därför Guds vilja alltid sejla över alla andra vilja i mitt liv, i Jesu namn.

13. Luke 9:23 Jag får gudomlig nåd och styrka att ta upp mitt kors dagligen och följa Jesus Kristus. Låt mina svagheter omvandlas till styrka. Fader Herre, höja upp förbönare som alltid kommer att stå i klyftan för mig i tider med behov, i Jesu namn.

14. Romarna. 12: 2 Jag förklarar att allt i mitt liv envist överensstämmer med denna nuvarande onda värld, smälts av Guds eld. Låt Guds ord tvätta, rena och alltid förnya mitt sinne. Genom tro har jag den gudomliga energin att alltid göra det som är bra och följa Guds perfekta vilja, i Jesu namn.

15. 2 Korintierbrevet 8: 5 Jag får beredskapens anda att alltid förbinda mig till Guds vilja. Jag får Guds iver att alltid ge mig själv helt till Guds saker, i Jesu namn.

16. Filippinerna. 2:13 Guds händer som arbetar i mig för att få mig att göra hans goda vilja, kommer inte att förkortas av mina brister i Jesu namn.

17. Kolosserna 4:12 Fader Herre, höja upp min egen epafras för mig som kommer att arbeta i bön för mig i Jesu namn.

18. 1 Tessaloniker 4: 3 Varje ögonlust, köttet och hjärtat i mitt liv tvättas bort av Jesu blod. Varje djävuls försök att förorena och förorena Guds tempel i mig, vara frustrerad, i Jesu namn.

19. 1 Tessaloniker 5: 16-18 Fader Herre, ge mig de vittnesmål som alltid kommer att få mig att glädjas i dig. Fader Herre, ge mig hjärtat som alltid kommer att uppskatta varje liten sak du gör för mig. Genom tro får jag styrkan i rådande böner, i Jesu namn.

20. 2 Peter 3: 9 Jag förklarar att varje förgäves synd i mig som gör Guds löften att slaka i mitt liv; Jag övervinner dig med Lammets blod. Varje kraft som hindrar manifestationerna av Guds löften i mitt liv, faller ner och dör och förgås, i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här