Breaking Evil Covenant mfm bönpoäng

1
34064

Zechariah 9: 11-12:
11 Och med ditt förbunds blod har jag sänt ut dina fångar ur den grop där inget vatten är. 12 Vänd dig till det fasta greppet, ni hoppfångar. I dag förklarar jag att jag kommer att ge dig dubbla

Ett förbund kan definieras som ett avtal mellan två eller flera personer och det förseglas vanligtvis med en signatur, en ed eller blod. Ett förbund kan också vara transgenerationellt, det vill säga att någon kan ingå ett förbund som kan inkludera hans barn och barnbarn och därefter. Abrahamsförbundet är ett transgenerationsförbund, det fungerar fortfarande idag, varje Guds barn, är ett frö av Abraham och är därför en arvtagare till de Abrahamiska välsignelserna, Galater 3:29. Precis som vi har transgenerationsförbund av välsignelser, så har vi också transgenerationsförbund av förbannelser och ondska. Idag kommer vi att engagera oss i att bryta onda förbundets bönpunkter. Dessa mfm-bönpunkter är inspirerade av pappa Olukoya från eld- och mirakelministerierna, dessa mfm-bönpunkter kommer att ge dig möjlighet att bryta alla onda förbund som håller dig fångad.

Hur farliga är onda förbund, onda förbund i a familj kan leda till alla slags negativa händelser i ett hem. När ett sataniskt förbund jag talar i en familj, blir familjen utsatt för alla slags sataniska förtryck och attacker. Ondt förbund i en familj kan leda till bland annat följande:

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1. Fel
2. Stagnation
3. Löfte och misslyckas
4. Barndom
5. Fruktlöst arbete
7. Fattigdom
8. äktenskaplig försening
9. Sjukdomar
10. För tidig död


Listan kan fortsätta och fortsätta, men när vi engagerar oss här mfm bön poäng idag ska alla onda förbund i ditt liv och din familj förstöras idag i Jesu namn.

Låt Gud uppstå och alla onda förbund brytas i bitar. Som ett Guds barn är du under ett förbund och det är det nya förbundet, beseglat med Kristus Jesus. Varje förbund är sämre än det nya förbundet. Jag bryr mig inte vilka förbund dina förfäder slöt med djävulen, jag bryr mig inte hur länge detta förbund har funnits, när du engagerar dig i detta brytande onda förbund mfm bönpunkter idag, jag ser dig gå fritt ut ur varje ondt förbund i Jesu namn. Många troende idag befinner sig i djävulens fälla på grund av det förbund som fäderna ingick eller den som de själva gjorde medvetet eller omedvetet. Jag ber att Guds barmhärtighet kommer att hitta dig idag. Engagera dessa bönpunkter av hela ditt hjärta, be dem om och om igen, sluta inte be dem förrän du ser alla sataniska förbund i ditt liv förstörda. Varje förbund som inte är av Gud och som arbetar i ditt liv idag måste förstöras i Jesu namn. Gå och dela dina vittnesbörd !!!.

Bön poäng

1. Fader, genom Jesu blod, spola andlig förorening ur mitt blod, i Jesu namn.

2. Jag befriar mig från alla onda demoniska förbund, i Jesu namn.

3. Jag räddar mitt huvud från alla onda förbund, i Jesu namn.

4. Jag demonterar alla fästen av onda förbund, i Jesu namn.

5. Jag befriar mig från varje förbundsförbannelse, i Jesu namn.

6. Låt Jesu blod tala mot varje medvetslös ond förbund i mitt liv i Jesu namn

7. Jag talar förstörelse till orena andar i mitt liv i Jesu namn.

8. Jag bryter alla onda förbundskopplingar i Jesu namn.

9. Jag demonterar varje fäste av onda förbund, i Jesu namn.

10. Jag upphäver effekterna av ond tillgång till mitt blod, i Jesu namn.

11. Jag befriar hela min familj från alla förbundna förbannelser, i Jesu namn.

12. Jag befriar varje organ i min kropp från greppet av det onda förbundet, i Jesu namn.

13. Jag separerar mig själv och min familj från varje territoriellt förbund, i Jesu namn.

14. Jag tar avstånd från varje stamblodsförbund, i Jesu namn.

15. Jag separerar mig från varje ärftligt blodförbund, i Jesu namn.

16. Jag drar tillbaka mitt blod från alla onda altare i Jesu namn.

17. Jag tar ut mitt blod från varje satanisk blodbank, i Jesu namn.

18. Jag bryter alla omedvetna onda förbund, i Jesu namn.

19. Låt djurets blod för mig rinna av häxor och trollkarlar förlora sin förbundskraft, i Jesu namn.

20. Låt varje droppe blod som talar ondt mot mig, tystas av Jesu blod.

21. Jag frigör mig från varje kollektiv fångenskap i blodförbundet, i Jesu namn.

22. Jag frigör mig från alla medvetna eller omedvetna onda blodförbund i Jesu namn.

23. Låt alla onda förbunders blod tappa sin makt över mig i Jesu namn.

24. Jag föreskriver ogiltigförklaring av alla onda förbundsavtal, i Jesu namn.

25. Låt det nya förbundets blod tala mot blodet från alla onda förbund som militerar mot mig, i Jesu namn.

26. Jag får mandatet att diskvalificera rätten till alla onda blodförbund, i Jesu namn.

27. Varje ondt blodförbund som bildas med något organ i min kropp, upphävs av Jesu blod.

28. Jag återvinner alla de goda saker som stulits av fienderna genom onda förbund, i Jesu namn.

29. Låt varje ondt blodförbund längs min blodlinje neutraliseras, i Jesu namn.

30. Jag frigör mig från varje förbannelse kopplad till onda förbund, i Jesu namn.

Tack Jesus för min totala befrielse Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel60 Daglig morgonbön före arbete
nästa artikel30 effektiva bönpunkter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.