20 bönpunkter mot Prince of Persia

4
22242

Efesierbrevet 1: 19-23:
19 Och vad är hans överdrivna storhet för vår församling som tror, ​​enligt hans kraftfulla kraft, 20 som han gjorde i Kristus när han upphöjde honom från de döda och ställde honom till sin högra hand de himmelska platserna, 21 Långt över allt fyrstendighet och makt och styrka och herravälde och varje namn som heter, inte bara i denna värld utan också i det som kommer att komma. 22 Och har lagt allt under hans fötter och gav honom att vara huvudet över allt för kyrkan, 23 vilket är hans kropp, fullheten av honom som fyller allt i alla.

Prince of Persia är Territoriella makter, dom är krafter av mörker som styr en viss miljö eller geografisk plats. Territoriella makter är onda krafter som ansvarar för onda aktiviteter inom ett visst område. Till exempel finns det vissa områden som är benägna att brott, all slags grymhet begås i dessa områden, brott som, väpnat rån, gangsterism, kultism, våldtäkt, hantering av hårt narkotika, kidnappningar internetbedrägeri etc. Detta är handarbetet för territoriella makter. Det spirituella styr alltid det fysiska, därför när dessa onda krafter infekterar någon miljö, börjar de manifestera sig i människors liv. Sodom och Gomorra var under påverkan av territoriella makter, det var därför det förstördes av Gud själv. Det enda sättet att övervinna denna territoriella makt är genom böner, och idag engagerar vi 20 bönpunkter mot Persias prins, dessa bönpunkter kommer att inaktivera alla sataniska aktiviteter i ditt område i Jesus namn.

I boken Daniel 10: 13-21 ser vi berättelsen om hur prinsen i Persien, den territoriella demon som var ansvarig för Persien hindrade bågen Angel Gabriel från att ge Daniel svaren på sina böner. Men den goda nyheten är att daniel var en ihärdig bönkrigare, han slutade aldrig att be, han fortsatte att be i ytterligare 21 dagar och var inte på väg att sluta, tills Gud skickade himmelska förstärkningar under ledning av ärkeängel Michael för att komma till Gabriel räddning och daniel fick svaren på sina böner. Territoriella makter är hindrar sprit, de kommer alltid att stå på vägen för människors framsteg i en given miljö, till exempel i vissa pendler, de är plårade av fattigdom, vissa är plårade av berusning och hor, ingen är rimlig, det här är krafterna. på jobbet i den miljön är det därför vi måste resa upp och be. Oavsett var du befinner dig, det är territoriella krafter som arbetar i den miljön, måste du engagera dessa bönpunkter mot persens prins för att övervinna dem. Du måste stoppa dem innan du stoppar, det finns vissa platser, där kyrkor inte kan växa, oavsett vad du predikar, men ölhällor och bordeller blomstrar, det här är arbetet med territoriella makter, vi måste engagera oss i våldsamma böner för att avväpna detta styrkor, tills vi ber himlen inte kommer att ingripa, när vi reser upp och motverkar dessa sataniska krafter idag, ser jag din miljö saneras av det heliga spöket i jesus namn.

Engagera detta bön poäng med tron idag, täck hela din omgivning med Jesu blod, motstå demonerna i arbetet i din miljö, be också att Herrens ord kommer att råda i din miljö, vilket därmed leder till massiv frälsning av själar och mindre brott allt till Guds ära. En persons effektiva bön från en person kan ge en hel gemenskap. Jag ser att Gud levererar ditt territorium idag i Jesus namn.

Bön poäng

1. Fader, jag tackar dig för att du placerade mig på mina höga platser i Kristus Jesus.

2. Fader, jag tackar dig för att du gjorde mig mer än erövrare i Kristus

3. Fader, jag tackar dig för att du gjorde mig övervunnen i Kristus

4. Far, jag tackar dig för att du har gett mig myndighet över djävlar i Jesu namn

5. Jag är där för att ta myndighet över varje prins i Persien (du kan ersätta Persien med namnet på ditt samhälle eller där du bor) i Jesu namn

6. Jag står emot alla territoriella makter som verkar inom detta område i Jesus namn

7. Jag släpper alla under bondage av territoriella makter i mitt område i Jesus namn.

8. Genom den Helige Andes kraft som arbetar i mig, frustrerar jag alla befälsningar av mörker som finns i mitt område i Jesus namn.

9. Med Jesu blod tvättar jag min miljö ren och jag helgar den i Jesu namn

10. Jag förklarar att från denna dag och framåt kommer Herrens ord att råda i mitt område i Jesus namn.

11. Fader, låt kyrkorna i detta område börja tala i Jesu namn.

12. Ge alla kyrkor i detta område en massiv självinnar i Jesu namn

13. Jag stänger av varje satanisk verksamhet inom detta område i Jesus namn

14. Jag stänger av alla drickfogar, stugor, bordeller och cigaretter och indiska hampfogar i Jesus namn.

15. Jag befriar denna gemenskap från listan i Jesu namn

16. Jag befriar denna gemenskap från andan av beruselse i Jesu namn

17. Jag befriar denna gemenskap från andan av fattigdom, brist och vilja i Jesu namn

18. Jag befriar detta samhälle från andan av begjärlighet som leder till att stjäla, rån, kidnappningar, våldtäkt etc. i Jesus namn

19. Fader, öppna människorna i detta område för att acceptera evangeliet om din son Jesus Kristus

20. Far, jag tackar dig för att du besöker mitt territorium i Jesus namn.

 

4 KOMMENTARER

 1. Jag drivs alltid upp av dessa kraftfulla bönpunkter. Dessa böner får inte missa för mig, de är trapptransformatorer.

 2. Tack till Herren,
  Att du pastor ger de fattiga och tömmer en anledning till inlösning.
  Du är Herren som bär mig genom stormen,
  Denna krig mot fienden i den här byn jag bor i.
  Satan har ingen rätt att tala eller döma, fienden och alla hans verk kommer att dödas och förstöras i detta område.
  Tack pastor för att du delar dina bästa avsikter och böner!
  Det bygger mig verkligen och övertygar mig att fienden är en tjuv, fienden är en mördare av oskyldiga.
  Satan kommer att dras i elden, helvetets gropar.
  Där lukten är väldigt dålig, och han har inget val och ingen röst längre.
  Rösten går till de heliga, rättfärdiga människorna.
  Och du Gud hjälper oss och ger oss syn och rätten att stå stark och att övervinna mörkret.
  Det är på grund av din rättfärdiga högra hand !!!!
  Du dömer och fördömer lögnare och tjuvar i Jesus Mighty name amen.

  Kärlek,
  Margret

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.