30 krigsförbönspunkter för att förlora starkman

0
5841

Kolosserna 2:15:
15 Och efter att han bortskämde med överväldiganden och makter, gjorde han ett visning av dem öppet och segrade över dem i det.

Varje född på nytt Guds barn är ett mål för djävulen. Därför kommer det att vara dumt för dig att tro att det du inte vet inte kommer att känna dig. Djävulen är ute för att stjäla, döda och förstöra de kristnas liv och det gör han med sitt Strongman. Vem är en Strongman? En stark man är en envisa anda av mörker tilldelas en viss individ eller familj. Denna onda andas uppgift är att hålla dessa familjer eller individer i fångenskap. För att säkerställa att de inte går framåt eller gör framsteg i livet, men idag har jag goda nyheter för dig, vi ska engagera oss 30 krigsbönpunkter för att förlama den starka mannen. I andens rike dominerar den större makten alla mindre krafter. Namnet på Jesus Kristus är namnet framför alla namn och alla krafter (i himlen, på jorden och under jorden) tillhör Jesus Kristus. Därför när du engagerar dig detta krigföringens bönpunkter, Jag ser att Gud paralyserar den starka mannen i ditt liv idag i Jesus namn.

Strongman hindrar sprit, de är på väg till dina välsignelser. De ansvarar för mycket turbulens i många kristna hem. I själva verket har varje kristen hem en satanisk stark man tilldelad av djävulen. Om du inte är bön, kan du aldrig övervinna Starkman i din fars hus. Manifestationerna av starkman ses på olika sätt, nedan är några av egenskaperna hos starkman:

Egenskaper av The Strongman

A) Evig fattigdom:

Medan fattigdom är en sak i sinnet, är många familjer under besvärjandet av fattigdom, orsakad av en demonisk stark man. Det finns många familjer som ingen människa någonsin har gjort det sedan starten, de kan utbildas, men alla kryper fortfarande ekonomiskt. Det här är arbetet för en stark man i den familjen. Denna krigsbön pekar på att paralysera starkman ska befria dig från fattigdom i Jesu namn.

B). Äktenskaplig försening:

Det finns många familjer där döttrarna aldrig gifter sig i tid. Oavsett hur vackra och välskötta man gifter sig de aldrig i tid. Många börjar till och med få barn i sin fars hus. Detta är arbetet med denna onda anda, men när du engagerar dig i denna krigföring bön poäng för att paralysera den starka mannen, ser jag att äktenskapliga trolldom bruten i Jesus namn.

C). Ofruktsamhet:

Inte alla fall av barrenness är medicinska, ett stort antal av dem är andliga, det finns många familjer under belägringen av barrenness. De läkare kan inte spåra några problem med kvinnan och hennes make, men de kan fortfarande inte ha sina barn. Det här är starkmannens arbete, jag förklarar att du ska vara fri idag i Jesu namn.

D) Konstiga sjukdomar och sjukdomar:

Sjukdomar är ett förtryck av djävulen, många familjer har rasats med konstiga sjukdomar, sjukdomar som förorenar medicinska lösningar. Detta är andligt förankrade sjukdomar. De är starkmans verk. Men när du engagerar dig i denna krigsförbön för att förlama den starka mannen, ser jag att du läkt omedelbart i Jesu namn.

E). Oförtidlig död:

Detta är också en starkmanns arbete. Döden är inte tidigt Guds vilja för ditt liv. Många familjer har plågas av denna lidande. Ingen bor länge där i familjer, en gammal man kan dö vid fyrtio. Detta är djävulens förbannelse och ska brytas idag i Jesu namn.

Listorna fortsätter och fortsätter, snälla, ta inte lätt på dessa böner, delta i det av hela ditt hjärta. Slåss mot den goda kampen om tro och motstå starkman i din fars hus. Tills du avväpnar djävulen kommer han aldrig att släppa dig. När du engagerar dig i denna krigföring om bönen för att paralisera den starka mannen, ser jag Gud uppstå och sprida alla dina motstånd i Jesu namn.

30 krigsförbönspunkter för att förlora starkman

1. Varje makt som sponsrar demotion och förlägenhet mot mig, skämmas i Jesu namn.

2. Låt all ondsk konspiration mot mig smula i Jesu namn.

3. Varje förstörelsevapen som riktas mot mig, gå tillbaka till avsändaren nu !!!, i Jesu namn.

4. Varje satanisk gäng mot mig, demonteras i Jesu namn.

5. Varje kraft som konsulterar solen och månen mot mig, faller ner och dör, i Jesu namn.

6. Allt i mitt liv som öppnar dörren för fienden, jag stänger den dörren nu !!! Och förstöra den saken, i Jesu namn.

7. Jag befaller alla mina fiender. att överge mig till skam, i Jesu namn.

8. Jag skiljer mig från varje andlig transaktion med de döda, i Jesu namn.

9. Jag talar råtthet mot alla onda träd som planterats mot mig i Jesu namn.

10. Ängelar av den levande Guden, ransacka de levande och dödas land och återhämta min stulna välsignelse, i Jesu namn.

11. Varje bra sak i mitt liv som placeras på något onda altare, dras tillbaka i Jesu namn.

12. Herre, plantera mig alltid i din manifesterade närvaro, så att jag blir för varm för djävulen i Jesus namn

13. Låt varje trolldomsfågel som flyger för min skull få eldpilen i Jesu namn.

14. Varje ande i graven som tilldelas mitt liv, misslyckas och dör, i Jesu namn.

15. Låt varje hushållsfiende som är utformad mot mig bli frustrerad i Jesu namn.

16. Varje agent för nakenhet och fattigdom faller ner och dör, i Jesu namn.

17. Vid Jesu namn böjer sig alla sataniska knä som står i alla områden i mitt liv.

18. O Herre, förvåna mig med tecken och underverk i Jesu namn

19. Jag begraver varje envist tvivel idag, i Jesu namn.

20. Jag stängde munnen på varje satanisk stark man som brusande åt mig, i Jesu namn.

21. Genom Jesu Kristi blod avväpnar jag varje stark man i mitt fäder i Jesu namn.

22. Jag avskärde huvudet på varje Strongman med Herrens svärd, i Jesu namn.

23. Jag förlamar varje Strongman på väg i Jesu namn.

24. Jag säger upp varje stark man i Jesu namn.

25. Satanisk stark man går in i din kista, i Jesu namn.

26. Var satanisk motstånd mot mina genombrott, förlamad, i Jesu namn.

27. Låt varje stark fattigman i grunden för mitt liv falla ned och dö nu, i Jesu namn.

28. Låt alla symboler som representerar mig i den mörka världen förstöras i Jesu namn.

29. Jag skar mig fri från händerna på ormar och skorpioner i Jesu namn.

30. Låt varje ond rike som regerar mot mig rivas i stycke i Jesu namn.

Pappa tack för att du besvarade mina böner i Jesus namn

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här