30 bönpunkter för att återhämta alla

1
11311

1 Samuel 30: 8:
8 Och David frågade Herren och sade: Skall jag förfölja denna trupp? ska jag komma över dem? Och han svarade honom: Fortsätt, ty du kommer säkert att överträffa dem och utan återhämtning alla.

Idag ska vi titta på 30 bönpunkter för att återhämta allt. Vad betyder det att återhämta allt? Detta betyder helt enkelt att ta tillbaka allt vad djävulen har tagit från dig. Det betyder att ha alla dina saker tillbaka från djävulen. Obadiah 1:17. Har du tappat någonting i livet, har haft bakslag i livet, finns det saker i ditt liv som du fortfarande behöver gudomlig ingripande för, om ja, det här är bönpunkter för dig. Som du uppmanar Gud av återställande, Han kommer att resa upp och hjälpa dig att övermakta din fiender och du ska återfå alla dina stulna varor i Jesu namn.

Vi tjänar en gud för övernaturlig återhämtning, sade han till David i 1Samuel 30: 8, "utan att misslyckas återhämta allt" när du engagerar oss i dessa bönpunkter för att återhämta allt idag, ska du återfå alla dina stulna välsignelser i Jesu namn. Den gud du tjänar kommer att höra dina böner idag och du ska återhämta alla dina vittnesmål i Jesus namn. Be denna bön med tro idag. Vår Gud är inte en avgud, han hör, han ser, han talar, han känner och han svarar. Påkalla honom idag i tro och förvänta dig omedelbara svar i Jesu namn.

30 bönpunkter för att återhämta alla

1. Jag återställer alla mina konfiskerade och stulna fastigheter, i Jesu namn.

2. Du djävul, ta bort dina händer från min familj i Jesu namn.

3. Jag binder varje stark man som håller min arv i fångenskap, i Jesu namn.

4. Jag återvinner alla mina stulna egenskaper från mörkarnas vikar, i Jesu namn.

5. Låt Guds änglar ordna skrämmande ljud för att jaga ut alla envisa och samarbetsvilliga tidigare eller nuvarande affärsmän, i Jesu namn.

6. Jag har alla mina ägodelar, i Jesu namn.

7. Herre, återställ sju gånger, allt som andliga tjuvar har stulit ifrån.

8. Jag binder varje ande som sitter i min besittning, i Jesu namn.

9. Jag förföljer, överhämtar och tar tillbaka alla min välsignelser från starkmanens hand, i Jesu namn.

10. Fader, jag skickar ner din eld till fiendens läger för att förstöra deras varor nu i Jesus namn

11. Jag befaller att mina pengar som buras av fienden ska släppas helt, i namnet på
Jesus.

12. Jag bryter ryggraden för varje andlig tjuv i min familj i Jesu namn.

13. Fader, hjälp mig att se mina misstag och fel och göra allt i min makt för att övervinna och korrigera dem, i Jesu namn.

14. Fader, visa mig vad jag ska göra för att affärskrisen inte skulle uppstå igen i mitt företag, i Jesu namn.

15. Herre, ge mig Elisa ögonöga och ögon för att förutse marknadssituationer.

16. Herre, ge oss visdom för att gå ur eventuella ogynnsamma affärssituationer.

17. Fader, hjälp mig att formulera en plan för återhämtning för att hålla oss i toppen, i Jesu namn.

18. Herre, skicka mig gudomliga rådgivare som kan hjälpa mig med min verksamhet i Jesus namn

19. Herre, hjälpa mig alltid att identifiera onda affärsfällor i Jesu namn

20. Herre, hjälp mig att upprätta skyddsåtgärder för att förhindra affärsmisslyckande i Jesus namn

21. Låt mina förslag vara för heta för fienden att sitta på, i Jesu namn.

22. Låt hedarnas rikedom överföras till mig, i Jesu namn

23. Jag återhämtar min välsignelse från vatten, skog och sataniska vikar, i Jesu namn.

24. O Herre, skapa nya och lönsamma möjligheter för mig i Jesus namn

25. Alla stulna och sataniskt överförda dygder ska återställas i Jesu namn.

26. Varje makt som sitter på en ond matta mot mitt välstånd, faller ner och dör, i Jesu namn.

27. Jag förordnar att välståndens änglar skulle dra tillbaka de ogudaktiga rikedomen och överföra dem till mig, i Jesu namn.

28. Varje obetydlig motgång som arbetar mot mitt välstånd, får eldstenarna i namnet på

29. Jag ska inte betala min tionde till Egypten. Jag ska inte vara en långivares tjänare i Jesu namn.

30. Varje tidigare och nuvarande sataniskt avledda pengar, rusa tillbaka till min sköte, i Jesu namn.

Pappa, tack för att du besvarade mina böner i Jesus namn

annonser

1 KOMMENTAR

  1. Pastor Ike tack för böner och lärdomar, jag har tappat allt jag har fått mitt företag, min pension, min fru är sjuk och kan inte hitta arbete, när jag får arbete ringer de mig och berättar att de inte gör det behöver mig, jag har trasslat men jag har omvänt jag ber Gud att vara min ledare och jag kommer att följa. Pls ber för min familj Man of God tack. Gud välsigne dig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här