30 böner mot framstegens fiender

2
16205

Psalm 35: 1-28:
1 Bön min sak, o Herre, med dem som strävar med mig: slåss mot dem som strider mot mig. 2 Ta tag i skölden och spännaren och ställ dig upp för min hjälp. 3 Dra också ut spjutet och stopp vägen mot dem som förföljer mig: säg till min själ: Jag är din frälsning. 4 Låt dem bli förvirrade och skämda som söker min själ; låt dem vända tillbaka och förvirras som tänker min skada. 5 Låt dem vara som skaft före vinden, och låt Herrens ängel jaga dem. 6 Låt deras väg vara mörk och halt, och låt Herrens ängel förfölja dem. 7 Ty utan orsak har de gömt sig för mig sitt nät i en grop, som de utan orsak grävde efter min själ. 8 Låt förstörelse komma över honom omedvetet; och låt hans nät som han har gömt fånga sig själv. 9 Och min själ skall glädjas över Herren: den ska glädjas över hans frälsning. 10 Alla mina ben ska säga: Herre, vem är som dig, som räddar den fattiga från honom som är för stark för honom, ja, den fattiga och den behövande från den som förstör honom? 11 falska vittnen stod upp; de tog upp mina saker som jag inte visste. 12 De belönade mig ondska för gott till min själ som förstörde. 13 Men när jag var sjuk, var min kläder säckväv. Jag förödmjukade min själ med fasta; och min bön återvände till min egen sköna. 14 Jag uppförde mig som om han hade varit min vän eller bror: Jag böjde mig kraftigt, som en som sörjer för sin mor. 15 Men i min motgänglighet glädde de sig och samlade sig: ja, förmånerna samlades sig mot mig, och jag visste det inte; De slet mig och upphörde inte. 16 Med hycklande spottar på högtider knutade de på mig med sina tänder. 17 Herre, hur länge vill du se på? rädda min själ från deras förstörelser, min älskling från lejonna. 18 Jag tackar dig i den stora församlingen, jag berömmer dig bland många människor. 19 Låt inte de som är mina fiender felaktigt glädjas över mig, och låt dem inte blinka med ögat som hatar mig utan orsak. 20 Ty de talar inte fred, men de tänker bedrägliga saker mot dem som är tysta i landet. 21 Ja, de öppnade munnen vid mig och sa: Aha, aha, vårt öga har sett det. 22 Detta har du sett, o Herre, tyst inte; o Herre, var inte långt ifrån mig. 23 Rör dig upp och vakna till min bedömning, till min sak, min Gud och min Herre. 24 Döma mig, Herre, min Gud, enligt din rättfärdighet; och låt dem inte glädjas över mig. 25 Låt dem inte säga i sina hjärtan, Ah, så skulle vi ha det; låt dem inte säga: Vi har svält honom. 26 Låt dem skämmas och förvirras tillsammans, som gläder mig över min skada; låt dem klädas av skam och oärlighet som förstärker sig mot mig. 27 Låt dem ropa av glädje och vara glada, som gynnar min rättfärdiga sak. Ja, låt dem ständigt säga: Låt Herren vara stor, som har glädje över sin tjänares välstånd. 28 Och min tunga talar om din rättfärdighet och din beröm hela dagen.

Alla som har grävt en grop för dig ska falla i den i Jesus namn !!! Guds barn, fiender av framsteg är verkliga, de är de som öppet skrattar med dig men i hemligheten försöket att motstå dina framsteg. Framstegsfiender är de som är bekväma med dig så länge du inte gör framsteg i livet, men blir obekväm när du börjar visa tecken på framgång. Framstegspersonar är de som är okej med att du är beroende av dem för att överleva men blir orolig när du börjar ta hand om dig själv. Varje fiende för framsteg i ditt liv idag ska få omedelbar bedömning från din Gud i Jesu namn. Jag har sammanställt 30 böner mot fiender till framsteg. Den här bönen är ditt vapen andlig krigføring. Observera att dessa fiender är väldigt farliga, det är sataniska mänskliga agenter som inte kommer att stoppa för att få dig ner. Många troende har dött i händerna på intetanande fiender av framsteg, du tror att de är med dig, men de slår dig bakifrån, det ska inte vara din del. När du ber dessa böner idag ser jag Gud avslöja alla dina fiender och förstör dem med eld i Jesus namn.

Varje kristen som måste övervinna måste vara bön, världen vi lever i är full av ondska, det kräver kraften i bönen för att få de ogudas ondska att falla tillbaka på deras huvuden. Stå upp från din sömn och be denna bön mot framstegens fiender. När du ber dessa böner behöver du inte nämna namn, den heliga ande känner de som arbetar mot dina framsteg, både fysiskt och andligt, när du deltar i dessa böner kommer Herren att fortsätta att frustrera alla deras ansträngningar, han kommer ständigt att förstör alla deras onda enheter riktade mot dig. Bön är den kraft som ger befrielse från fiendens attack, tills du ropar till Herren, kommer dina fiender aldrig att gråta för sina liv. Stå upp i dag och försvar dig själv i böner, jag ser att du är befriad från alla dina fiender idag i Jesus namn.

30 böner mot framstegens fiender

1. Låt varje satanisk mänsklig agent som står på vägen för mina genombrott, rensa bort nu, i Jesu namn.

2. Jag beordrar varje vänskapsmetod runt mig att bli utsatt och rensad ur mitt liv, i Jesu namn.

3. Varje fiendes kraft som håller mig låg, faller ner och dör, i Jesu namn.

4. Varje fiendes kraft som binder mig ned, faller ner och dör i Jesu namn.

5. Varje fiendemakt som stjäl från mig, faller ner och dör, i Jesu namn.

6. Varje fiendes kraft som sprider mina resurser och välsignelser, faller ner och dör, i Jesu namn.

7. Låt Guds klipp och eld förstöra varje vapen av demotion som skapas mot mig, i Jesu namn.

8. Varje fiendes kraft som undertrycker min höjd, faller ner och dör, i Jesu namn.

9. Varje demonisk panel upprättad mot mig, spridd till öde, i Jesu namn.

10. Låt alla förtrollningar och förtrollningar som riktas mot mina framsteg vända sig mot dess ägare, i Jesu namn.

11. Jag åsidosätter varje demoniskt beslut som tas mot mina framsteg, i Jesu namn.

12. Låt min ungdom förnyas som örnens, i Jesu namn.

13. Inget ondt vapen som bildats mot mig ska blomstra i Jesu namn.

14. Låt den gudomliga partiets lag börja fungera till min fördel, i Jesu namn.

15. Varje demonisk anläggning på min arbetsplats och mitt företag som kämpar mot mina framsteg, kraschar och sönderfaller i Jesu namn.

16. Varje djävuls fäste över mitt liv, bryt nu i Jesu namn.

17. Jag drar ner varje yttre fästning som motverkar mina framsteg, i Jesu namn.

18. Varje satanisk plan för att genera mig, upplösas av eld, i Jesu namn.

19. Varje samling av de ogudlösa mot mig, fysiskt eller andligt, sprids till öde, i Jesu namn.

20. Jag avbryter varje rapport som tas upp mot mig i mörkeriket i Jesu namn.

21. Jag avbryter alla anklagelser som anförts mot mig i rikets mörker, i Jesu namn.

22. Jag avbryter varje anklagelse som väckts mot mig i mörkeriket i Jesu namn.

23. Jag återkallar och upphäver varje dom som fattats över mig i mörkeriket i Jesu namn.

24. Jag avbryter varje beslut som gått över mig i mörkeriket, i Jesu namn.

25. Jag avbryter varje fördömelse som har övergått mig i riket av mörkret, i Jesu namn.

26. Jag förlamar onda händer för att utföra sitt företag mot mig, i Jesu namn.

27. Jag saboterar operationerna med de mörka krafterna som jag beställde mot mitt liv, i Jesu namn.

28. Jag sprider uppgifterna om de mörka krafterna som jag beställde mot mitt liv, i Jesu namn.

29. Varje fiendens arbete på mitt välstånd får dubbel misslyckande i Jesu namn.

30. Varje krig som bedrivs mot mitt framsteg i livet får dubbel skam, i Jesu namn

Tack Fader för att du besvarade mina böner i Jesus namn ..

annonser

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här