20 krigsförbönspunkter för läkande sjukdomar

11
12201

Agerar 10: 38:
38 Hur Gud smorde Jesus från Nasaret med den Helige Anden och med kraft: som gick omkring med att göra gott och läka alla som var förtryckta av djävulen; ty Gud var med honom.

Jesus är fortfarande i branschens verksamhet sjukdomar i dag. Han är densamma i går, idag och för evigt. Hebreerbrevet 13: 8. Vi tjänar en Gud som inte förändras, om han gjorde det igår, kommer han att göra det idag och för evigt. Jag har noggrant sammanställt 20 krigsbönpunkter för att läka sjukdomar. Det är bönerna krigsböner eftersom sjukdomar är djävulens förtryck. Djävulen är ärkeuppressoren bakom alla former av sjukdomar och sjukdomar, det är därför vi måste jaga ut honom med kraften i Jesu namn.

Sjukdom är inte din del som Guds barn, Jesus tog bort alla dina svagheter, genom hans ränder blev du botad, sjukdom är en främling i din kropp, därför avvisa den. Skäm bort inte sjukdomar i din kropp, bestraffa den i Jesu namn, sluta inte där, fortsätt bestraffa den tills den försvinner för evigt från din kropp. Jag har goda nyheter för dig idag, när du deltar i denna krigföring bön poäng för att läka sjukdomar över ditt liv eller en älskad, ska du dela vittnesbörd om omedelbar läkning i Jesus namn.

Gud har avsatt vår gudomliga läkning från skrifterna, men vi måste ta emot den genom tro, utan tro kan vi inte ta emot något från Gud. (Matteus 9:29, Hebreerbrevet 11: 1-6). Du måste tro att Gud kan läka dig från alla slags sjukdomar och sjukdomar. Gud tvingar inget på någon, Han kommer inte att tvinga läkning på dig om du inte tror. Tro är den valuta som köper vår läkning från Gud. Tro är en utsträckning av våra händer för att ta emot våra mirakel från Gud. Tills din tro är på plats är din läkning inte i sikte. Därför uppmuntrar jag er att engagera sig i dessa böner tron idag och du ska ha dina vittnesmål.
Jag bryr mig inte om vad läkarna kan ha diagnostiserat, tacka Gud för medicinsk vetenskap, tro bara på vad Guds ord säger, även om sjukdomen i din kropp är slutlig, kommer du att bli botad omedelbart när du deltar i denna krigsbön. Denna krigföring bön poäng för att läka sjukdomar kommer att permanent avsluta sjukdomar i din kropp för livet i Jesus namn. Gud välsigne dig.

20 krigsförbönspunkter för läkande sjukdomar

1. Fader, jag berömmer dig för din mäktiga kraft som kan läka alla sjukdomar.

2. Fader, jag tackar dig för att du är Jehova Rapha min helare.

3. Låt din helande kraft vila på mitt liv nu, i Jesu namn.

4. Låt din mirakelhand utsträckas över mitt liv nu, i Jesu namn.

5. Låt din befrielseshand utsträckas över mitt liv nu, i Jesu namn.

6. Jag förstör dödsandens kraft över mitt liv i Jesu namn.

7. Jag bestrider varje sjukdomsflykt i Jesu namn.

8. Jag förstör sjukdomar och sjukdomar i mitt liv i Jesu namn.

9. Jag befaller dig sjukdom (nämn namnet eller namnen), böja dig för Jesu namn och gå ur min kropp för evigt, i Jesu namn.
10. Jag vägrar att prata sjukdom för evigt, i Jesu namn.

11. Jag befaller totalt borttagande av all sjukdom i alla områden i mitt liv, i Jesu namn.

12. Jag kommer inte att se dessa sjukdomar mer i Jesu namn.

13. Låt virvelvinden sprida varje kärlek av sjukdomar utformade mot mitt liv, i Jesu namn.

14. Varje ande som hindrar min perfekta läkning, fall ner och dör nu i Jesu namn.

15. Låt alla dödsentreprenörer börja döda sig själva, i Jesu namn.

16. Låt varje grovhet i min kropp dö i Jesu namn.

17. Låt alla sjukdomsmedarbetare som arbetar mot min hälsa försvinna i Jesu namn.

18. Källa till obehag i mitt liv, torka upp nu, i Jesu namn.

19. Varje dött organ i min kropp får liv nu, i Jesu namn.

20. Låt mitt blod överföras med Jesu blod för att få min perfekta hälsa, i Jesu namn.

Tack Fader, för jag är helad i Jesu namn. Amen.

annonser

11 KOMMENTARER

 1. Tack, du gudsmänniska. Jag är en pastor men attackerad med blodtrycksmuskulatur. Behöver dina böner. Tack för poäng för böner

 2. Tack pastor för de underbara bönpunkter. Jag har drabbats av hjärtsjukdom hos angina, diabetes, högt blodtryck / högt blodtryck och extrem impotens.
  Be för mig och min familj om Guds förlåtelse och hans efterföljande läkning.
  Tack Jesus för att du läkt mig. Amen.

 3. Tack Pastor Chinedum, må kraften och tända vår trogna, majestätiska och underbara Herre Gud, som är mäktig på alla sina sätt, fortsätta att hålla dig som deklareras i I Kor. 15: 57-58 ståndaktiga, orörliga och alltid överflödiga i Herrens verk, eftersom du vet att ditt arbete inte är förgäves i Herren. För han gav ... några pastorer ... för att utrusta de heliga för tjänsten ... uppbyggnad av Kristi kropp, tills vi ALLA (framhävd) till troens enhet och kunskapen om Guds Son ... ( Ef.4: 11-13). Tack för bindning av tro i tro! Jag kommer att införliva kraftpunkterna i mina dagliga böner som avvisar den seger vi redan har i Jesu namn! Vara välsignad.

 4. Jag tackar för detta kraftfulla ord från Gud, för djävulen försöker tillföra min kropp sjukdom. Jag hävdar min hälsa i Jesus namn. Amen, jag läker, tack Jesus
  Jenelle Reyes

 5. Tack pastor Jag litar på denna bön och är nyckeln till den för total läkning.
  Lider av toalettinfektion och staphylococcus eurus (staph) i 6 år nu. Vänligen be för mig mer. Tack herre

 6. Bara genom att läsa bönpunkterna blev jag läkt av tyngden på baksidan av mitt huvud. Tyngden är borta. Han är en omedelbar läkare. Jag tror att alla mina problem är över. Tack Jesus. Iam vittnar fortfarande. Jag känner att något rör sig i underlivet. Må min livmoder öppna nu i JN AAAAAAAMEN jehovah Rapha

 7. Tack pastor för dessa bönpunkter, jag vet att jag har läkt genom denna bön, Gud välsignar dig för att du har tagit ut din tid för att hjälpa andra

 8. Tack Pastor för dessa bönpunkter, jag har lidit av anemi och irritabelt tarmsyndrom men jag förklarar att jag blir botad av Jesus Kristus.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här