25 bönpunkter för äktenskapsåterställning

3
5373

Joel 2:25:
25 Och jag kommer att återställa eder de år som gräshoppan har ätit, kankarormen och matspelet och palmermasken, min stora armé som jag sände bland er.

Vi tjänar en gud av förbindelse restaurering, oavsett hur mycket djävulen har slagit ditt äktenskap, jag vill att du ska tro på Gud för återställande. Tro Gud för återställande när vi anlitar dessa 25 bönpunkter för äktenskapsåterställning. Vår Gud är aldrig sen, det spelar ingen roll det kaos du känner i ditt äktenskap just nu, Gud kommer att återställa. Kanske har din man eller hustru lämnat dig, din make är otro mot dig, som en kvinna kanske din man missbrukar dig fysiskt, han har övergivit dig och barnen, oavsett frågan i ditt äktenskap, jag vill att du ska hänga där och tro Gud för återställande.

Restaurering betyder helt enkelt att Gud återvänder till dig vad djävulen har stulit från dig i ett mångfaldigt tillstånd. Har djävulen stulit fred från ditt äktenskap? Förvänta dig fred i ett mångfaldigt tillstånd, har djävulen stulit din glädje i äktenskapet, förvänta dig mångfaldig glädje från Herren, oavsett vad djävulen har stulit från dig. Gud kommer att återställa den tillbaka till dig i ett mångfaldigt tillstånd. Ge inte upp Gud, engagera dig till denna bönspoäng av hela ditt hjärta. Denna bön poäng för äktenskap återställande kommer att få himlen att falla ned på dina vägnar, för att återställa ditt äktenskap.

Äktenskapet inrättades av Gud, och oavsett vad Gud gör, det ska vara för evigt, ingen djävul kan ångra det, därför vill jag att du ska resa upp och engagera denna bönpunkter för att rädda ditt äktenskap, du kommer att be dig tillbaka till äktenskaplig lycka, du kommer att stänga djävulens mun om ditt äktenskap i Jesus namn. Om din make är frågan i ditt äktenskap, kommer du att be varje satanisk kraft som manipulerar honom eller henne i Jesus namn. När du engagerar oss i denna bön för att få äktenskap återställning med tro idag, ser jag ditt äktenskap glatt återställas i Jesus namn.

25 bönpunkter för äktenskapsåterställning

1. Jag beordrar varje husbrytare, som är ansvarig för kaoset i mitt äktenskap att bekänna med eld, och jag bryter deras sataniska grepp om mitt äktenskap idag och jag förklarar återställande av mitt äktenskap i Jesu namn.
2. Alla onda rådgivare mot vårt hem, genom att tystas för evigt i Jesu namn.

3. Jag sprider alla arrangemang mellan någon konstig man / kvinna och min make / fru i Jesu namn.

4. Jag orsakar förvirring och djupt hat mellan min man / fru och alla konstiga man / kvinnor i Jesu namn.

5. Jag kommer att få min make / hustrus tjänst och kärlek i Jesu namn.

6. Åh Gud upprätta och rädd mitt kära äktenskap från förfall i Jesus namn

7. Kära heliga ande, övertyga min make om synd och återställa dem tillbaka till Gud i Jesus namn.

8. Jag står emot varje tävling av konstiga kvinnor eller flickor / män och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.
9. Jag står emot alla demoniska inlaws och beordrar dem att "frigöra mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

10. Jag står emot varje ekonomiskt misslyckande och fattigdom och beordrar dem att "frigöra mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

11. Jag står emot alla andmänniskor och hustrur och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

12. Jag står emot alla demoniska märken och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

13. Jag står emot varje förstörelse mot äktenskap och beordrar dem att "frigöra mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

14. Jag står emot varje anda av rädsla och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

15. Jag står emot varje anda av jazebel och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

16. Jag står emot alla förfäder andar från min fars eller mödrar sida och beordrar dem att "frigöra mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.
17. Jag står emot alla förbannelser i äktenskapet och beordrar dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

18. Jag står emot alla anti-äktenskapförbund och befaller dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

19. Jag står emot varje anda av missförstånd och beordrar dem att "frigöra mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

20. Jag står emot alla ogudlösa anknytningar till föräldrar och befaller dem att "släppa mig och mitt äktenskap, i Jesu namn.

21. Far, jag förordnar sjufaldigt restaurering i min familj i Jesus namn

22. Fader, jag förordnar sjufaldigt återställande i mitt äktenskap i Jesu namn

23. Fader, jag förordnar sjufaldigt återställande i min make i Jesu namn

24. Far, jag förordnar sjufaldigt återställande av fred i mitt äktenskap i Jesu namn

25. Far, jag förordnar sjufaldigt återställande av glädje i mitt äktenskap i Jesu namn

Tack Jesus för att du återställde mitt äktenskap i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Efter att ha varit i förhållande med min make i nio år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 4:2348102652355. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans e-postadress är (LAVENDERLOVESPELL@YAHOO.COM} WHATSAPP-NUMMER. + XNUMX) Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något.

  2. Jag 41 och min man är 43, vi har 3 vackra barn. Min man lurar på mig att han inte längre har sex med mig. Vi har vistats i separata rum i 2 år nu. Han slösar inte tid på att förbanna mig och förolämpa mig. Han tar inte med sig de konstiga kvinnorna hem men han har normalt telefonsex med dem på sin säng. Jag har bett men det verkar inte ändra någonting ännu. Snälla be med mig, jag är så deprimerad och det påverkar min hälsa. Vi lever som lägenheter och han behandlar mig som smuts.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här