20 kraftfulla böner mot umoral

1
23719

1 Kor 6: 16-20:
16 Vad? vet ni inte att den som är förenad med en sköter är en kropp? för två, säger han, skall vara ett kött. 17 Men den som är förenad med Herren är en ande. 18 Flyga hor. Varje synd som en människa gör är utan kroppen; men den som begår hor är synd mot sin egen kropp. 19 Vad? vet ni inte att er kropp är den Helige Andens tempel som finns i er, som ni har av Gud, och att ni inte är er egen? 20 Ty ni är köpta till ett pris: förhärliga därför Gud i er kropp och i er ande, som är Guds.

Sexuell omoral är väldigt hemskt synd. Faktum är att Guds ord instruerar oss att fly från det, vi måste fly från det. Medan alla synder är lika, har inte alla synder lika konsekvenser. När du ägnar dig åt sexuell omoral, syndar du mot din kropp. Idag kommer vi att delta i 20 kraftfulla böner mot omoral. Jesus sa att vi borde be, så att vi inte faller i frestelse, Matteus 26:41. Dessa böner kommer att ge vår ande möjlighet att underkasta vårt kött. Innan vi går in i denna bön, låt oss ta reda på vad omoral är.

Vad är sexuell omoral?

Enligt Bibeln, detta är sexuella handlingar som är mycket obehöriga av Gud. Nedan följer ett skrift som belyser all förbjuden sexuell praxis som en kristen bör skydda mot. Jag uppmuntrar dig att läsa dem igenom, och när du ber dessa kraftfulla böner mot omoral, vet du att det bara är den Helige Ande som kan hjälpa dig att övervinna denna sexuella synd.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

18 Mosebok 1: 30-XNUMX.
1 Och Herren talade till Mose och sade: 2 Tala till Israels barn och säg till dem: Jag är Herren, din Gud. 3 Efter händelserna i Egypts land, där ni bodde, ska ni inte göra; och efter gjorda av Kanaans land, dit jag leder till er, skall ni inte göra; och ni får inte vandra efter deras förordningar. 4 Ni skall göra mina domar och hålla mina förordningar för att vandra där: Jag är Herren, din Gud. 5 Därför ska ni hålla mina stadgar och mina domar: som om någon gör det, han kommer att leva i dem: Jag är Herren. 6 Ingen av er ska närma sig någon som är nära släkt med honom för att avslöja deras nakenhet: Jag är Herren. 7 Din fars nakenhet eller din mammas nakenhet får du inte avslöja; hon är din mor; du skall inte avslöja hennes nakenhet. 8 Din fars hustrus nakenhet får du inte avslöja; det är din fars nakenhet. 9 Din systers nakenhet, din fars dotter eller din mors dotter, oavsett om hon är född hemma eller född utomlands, till och med deras nakenhet får du inte avslöja. 10 Din sons dotters eller din dotters dotters nakenhet skall du inte avslöja; för deras är din egen nakenhet. 11 Din fars hustrus dotters nakenhet, född av din far, hon är din syster, du skall inte avslöja hennes nakenhet. 12 Du får inte upptäcka din fars systers nakenhet; hon är din fars nära släkting. 13 Du får inte avslöja din mammas systers nakenhet, ty hon är din mors nära släkting. 14 Du får inte avslöja din fars broders nakenhet, du ska inte närma dig hans hustru; hon är din moster. 15 Du skall inte upptäcka din svärmors nakenhet; hon är din sons hustru; du skall inte avslöja hennes nakenhet. 16 Du skall inte avslöja din broders hustrus nakenhet; det är din broders nakenhet. 17 Du ska inte upptäcka nakenheten hos en kvinna och hennes dotter, och du ska inte heller ta hennes sons dotter eller hennes dotters dotter för att avslöja hennes nakenhet. ty de är henne nära släktingar: det är ondska. 18 Du får inte heller ta en hustru till sin syster för att väcka henne för att avslöja hennes nakenhet, bredvid den andra i hennes livstid. 19 Och du skall inte närma dig en kvinna för att avslöja hennes nakenhet, så länge hon är skild för sin orenhet. 20 Du skall dessutom inte ligga nejligt hos din grannas hustru för att förorena dig själv med henne. 21 Och du får inte låta något av ditt avkom gå genom elden till Molech, och du skall inte fördöma din Guds namn. Jag är Herren. 22 Du får inte ligga med mänskligheten, liksom med kvinnan; det är en styggedom. 23 Du får inte heller ligga med något djur för att förorena dig själv därmed. Inga kvinnor får stå för ett djur för att ligga där; det är förvirring. 24 Förädla inte er själva i något av dessa saker, ty i alla dessa är de nationer förorenade som jag kastade ut inför er. 25 Och landet är förurenat. invånare. 26 Ni skall därför hålla mina stadgar och mina domar och inte begå någon av dessa styggelser. varken någon av ditt eget land eller någon främling som bor utom dig. 27 (För alla dessa styggelser har landets män gjort, som fanns framför dig, och landet är förurenat.) 28 För att landet inte spuenerar dig ut , när ni förorenar det, när det skildrade ut de nationer som var före er. 29 Ty den som gör något av dessa styggelser, även själarna som begår dem, ska avskäras bland deras folk.


Jag vet att skrifterna är mycket långa, jag ville bara att Guds ord skulle påpeka för oss vad som är sexuell omoral. Detta beror på att den värld vi lever i idag har en egen definition av sexuell omoral. Låt Gud vara sant och alla andra en lögnare. Syftet med denna artikel är inte att väcka rädsla i dig, utan att uppmuntra dig i Herren. Oavsett vilken typ av sexuell synd du kämpar med, är Gud inte arg på dig. Kom ihåg att lagen bara säger vad synd är, men det är nåd som räddar oss. Om du är ett Guds barn och du fortfarande kämpar med sexuella synder vill jag att du ska veta att Guds nåd räcker för dig, att han älskar dig och att han aldrig kommer att sluta älska dig. Engagera bara dessa kraftfulla böner mot umoral och förvänta dig att Gud ska läka och rädda dig. Ge aldrig upp för Gud, för han har aldrig gett upp dig. Gud välsigne dig.

20 kraftfulla böner mot umoral

1. Fader, jag tackar dig för din förlösande kraft i Jesus namn

2. Fader, med djärvhet kommer jag in i din nådetron och jag får barmhärtighet för alla mina synder i Jesus namn.

3. Jag skiljer mig från alla olönsamma vänskap, i Jesu namn.

4. Jag kommer emot alla marina makter som manipulerar mitt liv i Jesu namn.

5. Jag binder alla demoniska myndigheter som driver mig till sexuella synder i Jesu namn.

6. Jag befaller alla onda sexuella kontrollanter att tappa tag i mina tillgivenheter, i Jesu namn.

7. Jag befriar mig från taget av varje förtrollad relation, i Jesu namn.

8. Med Jesu blod tar jag bort mig från alla konstiga myndigheter som någonsin utövats över mig.

9. Jag tar bort alla onda själsbindningar och tillgångar, med listens ande, i Jesu namn.

10. Jag kommer emot alla fiendernas önskningar och förväntningar att engagera mig i någon form av sexuell synd i Jesu namn.

11. Jag bryter varje ogudaktigt förhållande med eld, i Jesu namn.

12. Jag bryter och avstår från onda själband som jag har haft eller kan ha haft med äktenskapsbrott i Jesus namn.

13. Jag avstår från alla dolda onda förbindelser i Jesu namn.

14. Jag avstår, bryter mig loss och lossar mig från all demonisk underkastelse av sexuell synd, i Jesu namn.

15. Jag bryter alla onda förbindelser och tvättar dem bort med Herrens Jesu blod.

16. Jag tar bort mig från alla konstiga myndigheter som utövas över mig, i Jesu namn.

17. Jag tar bort alla tankekontrollerande manipulationer mellan mig och alla vänner eller familjemedlemmar, i Jesu namn.

18. Jag hävdar befrielse från negativ negativ tillgivenhet mot någon i Jesu namn.

19. Låt onda känslor mot mig rensas bort från de demoniska förförarnas sinne i Jesu namn.

20. Lord Jesus, jag överlämnar mina tillgivenheter, känslor och önskemål och jag begär att de ska underkastas den Helige Ande.

Fader, jag berömmer dig för besvarade böner.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel50 bönpunkter för skörd av själar
nästa artikel50 böner för den Helige Andes kraft
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.