20 bönpunkter för övernaturlig befruktning

1
18138

1 Samuel 1: 19:
19 Och de stod upp på morgonen tidigt och dyrkade inför Herren och återvände och kom till deras hus till Rama. Och Elkana kände sin fru Hanna; och Herren kom ihåg henne.

Så länge Herren lever !!!, ska du tänka nio månader från nu av i Jesu namn. Det är min bön för alla som läser den här artikeln, som tror på Gud för frukt av livmodern. Jag har sammanställt de här 20 bönpoängen för övernaturlig befruktning för att vägleda dig när du lever i böner för att föra fram din egen Samuel eller mer. Jesaja 66: 6-8 berättar för oss att så snart Sion hade funnit födde hon fram. Precis som varje kvinna måste ha arbete i arbetet för att få fram, måste du också lever i böner för att bli gravid mot alla odds. Jag vet inte eller bryr mig om vad läkarna kanske har sagt till dig, eller vad du kan ha gjort tidigare som kan ha påverkat din uppfattning, vi tjänar en barmhärtig Gud och också ett mirakel som arbetar med Gud. Be dessa bönpunkter med tro idag, var förväntansfull och se ditt vittnesbörd komma till dig.

Inget Guds barn får vara karg, barrenness är en förbannelse, och varje Guds barn har befriats från alla förbannelser av djävulen. Du måste avvisa håravfall i ditt liv, du måste uppmana Gud till fruktbarhet att ingripa i din förbindelse. Herren vår Gud har det sista ordet, hans ord är starkare än vad någon läkare rapporterar, eller satanisk dom. När du anlitar dessa bönpunkter för övernaturlig befruktning ser jag Gud öppna din livmoder och få dig att bli gravid direkt i Jesu namn. Även om du inte har livmodern ser jag den Gud som vi tjänar, ersätter varje saknat organ i din kropp och gör dig frisk igen, vilket leder till din övernaturliga uppfattning. Dessa bönpunkter är för dig, ge inte upp på Gud, för han kommer aldrig att ge upp dig. Aktivera din tro på honom när du ber den här bönen. Det här är din tid. Gud välsigne dig.

20 bönpunkter för övernaturlig befruktning

1. Fader, jag föreskriver en sjufaldig återställande av allt fienden har stulit från mitt liv, i Jesu namn.
2. Jag avbryter alla visioner, drömmar, sataniska yttranden och förbannelser som strider mot befruktningen och barnfödelsen i mitt liv, i Jesu namn.
3. Jag avbryter alla sataniska tankar mot min befruktning i Jesu namn.
4. Herre, låt din helande kraft flyta till alla områden i min kropp som är relevant för befruktningen och barnfödelsen i Jesu namn.
5. Gud som snabbar upp de döda, snabbar allt som rör min befruktning och barnfödelse, i Jesu namn.
6. Jag binder, plundrar och gör till intet all demonisk verksamhet som kämpar mot mitt hem frid, i Jesu namn.
7. Far, jag släpper dina krigsänglar för att förfölja alla mina envisa förföljare i Jesu namn.
8. O Herre, låt den här månaden vara vår månad med övernaturlig befruktning i Jesu namn
9. Låt min livmoder rensas av den Helige Andes eld i Jesu namn.
10. Låt alla onda händer avlägsnas från mitt liv för evigt, i Jesu namn.
11. Jag täcker mig med Jesu blod.
12. Jag bryter varje förbund med någon sexuell demon, i Jesu namn.
13. Jag besträder missfallsandan och kastar den ur mina vägar, i Jesu namn.
14. Placera en eldvägg runt mitt livmoder i Jesus namn
15. Be att ministrar änglar kommer att omge mig hela min uppfattning till min säkra leverans och vidare i Jesu namn
16. Jag gör mig ogenomtränglig för varje tillfällig eller regelbunden anti-graviditetsand, i Jesu namn.
17. Låt Guds eld rena hela mitt kroppssystem och ta bort föroreningar i Jesu namn.
18. Jag bryter varje fördrag om försening i barnfödelse med Guds eld och Jesu blod.
19. Jag avstår och fördömer varje dålig ande med mina fantasier mot mig, i Jesu namn.
20. Fader, tack för att du snabbt besvarade mina böner i Jesu namn.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.