30 Krigsförbönspunkter mot ödesdödare

2
6473

Psalm 62: 2
2 Han är bara min klippa och min frälsning; han är mitt försvar; Jag ska inte bli mycket rörd.

Varje Guds barn har en härlig öde. Inget Guds barn skapades en medioker i livet. Du är ett ödesbarn, din framtid är ljus, eftersom Gud själv gjorde det så. Vi måste förstå att djävulen är mänsklighetens ärkefiende och han kommer att göra allt för att förstöra ditt öde. Ett öde kan definieras som din Gud ordinerade destination i livet. I Jeremia 29:11 lovade Gud oss ​​ett härligt och förväntat slut. Ditt härliga öde kommer inte att realiseras bara genom att du viker dina händer och inte gör någonting, du måste besvara din dröm fysiskt genom att förfölja den och andligt genom att engagera krigföringens bönpunkter. Jag har sammanställt 30 krigsbönspoäng mot ödesmordare, dessa ödesmordare är andliga och mänskliga agenter för mörker som skickats av djävulen för att hindra dig från att realisera dina drömmar. Du måste motstå dem i böner.

Livet är en krigföring, du måste kämpa trosbekämpningen för att lyckas i livet. Ingenting kan stoppa en bönsam kristen. Ingen djävul kan stå på din väg framgångsrikt. Du måste resa dig upp och kämpa för ditt härliga öde. Ditt öde är inte i människans händer, det är inte ens i Guds händer, det är i din hand. Tills du tar steg, händer ingenting. För att du ska kunna övervinna ödesmordare måste du fysiskt resa dig upp och gå efter dina drömmar, inte röra dig av dina spottare, låt inte dessa världs Tobias och sanballats avskräcka dig, som Nehemiah i Bibeln aldrig ge upp dina drömmar. Engagera även dessa krigförbönspunkter mot ödesmordare för att tystna dem andligt och fysiskt. Övervägas inte av det onda, snarare övervinna det onda av det goda, och när du deltar i denna krigsbön, gör du gott av Gud. Jag ser Gud förnedra alla ödesmordarna på dina vägar i Jesus namn.

30 Krigsförbönspunkter mot ödesdödare

1. Åh, Gud står upp och sprider alla mina fiender i Jesu namn

2. Fader, jag förordnar total förödmjukelse av alla ödesmordare på mitt väg i Jesu namn

3. Inget misslyckande vapen som är utformat mot mig ska blomstra i Jesu namn.

4. Jag fördömer varje tunga som talar mot mitt öde i Jesu namn

5. Må alla de som söker min skam bli föremål för allmän allmän skam i Jesus namn

6. Må alla de som gläder sig över min undergång döpas med sorg i Jesu namn

7. Må alla de som är efter mitt liv falla för min skull i Jesus namn

8. Låt din mäktiga hand bryta ryggen på fienderna i mitt öde i Jesu namn

9. Låt alla som attackerar mig attackeras av krigsänglar i Jesu namn

10. Låt varje man som poserar som Gud i mitt liv trampas ned i Jesu namn.

11. Jag förordnar att jag ska komma till toppen i livet i Jesu namn

12. Jag förordnar att inget land ska vara för svårt för mig att erövra i Jesu namn

13. Jag förordnar att mina fiender kommer att tjäna mig i detta liv i Jesus namn

14. Jag förordnar att inget vapen bildat mot mig och mitt öde ska lyckas i Jesu namn

15. Jag förordnar att misslyckande inte kan stoppa mig i Jesu namn

16. Jag förordnar att jag är instoppbar i livet i Jesus namn

17. Jag förordnar att jag är obestämbar i Jesu namn

18. Jag förordnar att jag är obeställbar i Jesu namn

19. Jag förordnar att ingen man kan stå emot mig framgångsrikt alla dagar i mitt liv i Jesus namn.

20. Jag förordnar att jag ska dominera och regera mitt bland mina fiender i Jesu namn.

21. Jag förklarar att som det var på Josephs dagar kommer alla mina ödesmordare att komma och böja mig för Jesus namn

22. Jag står emot varje motståndskraft mot mitt genombrott i Jesu namn

23. Jag står emot varje satanisk stark man från min grund i Jesus namn

24. Jag förordnar ett stopp för alla slösande vanor som kämpar mot mitt öde i Jesu namn

25. Jag blötlägg mig våt av Jesu blod

26. Med Jesu blod tvättar jag mig själv! För ren från alla förfädernas anslutningar i Jesu namn

27. Med Jesu blod övervinner jag varje motståndskraft mot mitt öde i Jesu namn

28. Jag befäst mig med det heliga spöket i Jesu namn

29. Jag förstärker mitt hus med det heliga spöket i Jesu namn

30. Jag förordnar att min framtid är ljus i Jesu namn.

Tack Jesus.

annonser

2 KOMMENTARER

  1. Guds man vänligen backa mig upp i böner. Vänligen be för mig mot ödesmordare, grundläggande problem, drömförstörare, starka män och kvinnor i min familj. Gud välsigne dig som du gör.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här