100 bönpunkter för gudomlig upphöjning

3
8763

Mark 10: 46-52:
46 Och de kom till Jeriko, och när han gick ut från Jeriko med sina lärjungar och ett stort antal människor, satt den blinda Bartimaeus, son till Timaeus, vid motorvägssidan och bad. 47 Och när han hörde att det var Jesus från Nasaret, började han ropa och säga: Jesus, David, son, för barmhärtighet mot mig. 48 Och många anklagade honom att han skulle hålla sin frid; men han ropade desto mer mycket: Du Davids Son, förbarma mig. 49 Och Jesus stod still och beordrade att han skulle kallas. Och de ropade på den blinda mannen och sade till honom: "Ha god tröst, stå upp; han kallar dig. 50 Och han kastade bort sitt plagg, stod upp och kom till Jesus. 51 Och Jesus svarade och sade till honom: "Vad vill du att jag skulle göra mot dig? Den blinda mannen sade till honom: Herre, att jag skulle få mitt syn. 52 Och Jesus sade till honom: Gå dit; din tro har gjort dig hel. Och omedelbart fick han synen och följde Jesus på vägen.

Gudomlig upphöjning är Guds ultimata önskan för alla sina barn. Han sade Deuteronomium 28:13 att vi ska vara huvudet och inte svansen. Det är Guds önskan att vi hans barn lyckas i allt vi gör. Idag tvingar vi Guds vilja i vårt liv genom dessa 100 bönpunkter för gudomlig upphöjning, varje hinder för din gudomliga upplyftning måste böjas idag i Jesus namn.

Men varför måste vi be för gudomlig upphöjning? Vi måste förstå att för alla öppna dörrar i vårt liv och öde är det många motståndare 1 Korintierbrev 16: 9, dessa motståndare kommer alltid att strida om vår arv i Kristus. Vi måste motstå dem i böner. Denna bönpunkter för gudomlig upphöjning kommer att göra det möjligt för oss att underkasta mörkeriket och placera djävulen under våra fötter. Vi måste också be om upplyftning, för att profetior kanske inte uppfylls i ditt liv tills du föra andlig krig. 1 Timoteus 1:18. För att se profetier uppfyllda i ditt liv måste du be dem att gå i ditt liv. Oavsett vad Gud har sagt om dig, måste du engagera dig andligt i böner för att se dem hända i ditt liv. Be denna bön i dag med hela ditt hjärta och förvänta dig att se ett mirakel i ditt liv. Jag ser fram emot att läsa ditt vittnesbörd.

100 bönpunkter för gudomlig upphöjning

1. Jag förklarar att alla onda yttranden som riktas mot mig kommer att upphävas i Jesu namn.

2. Jag väljer mig från alla territoriella andar, i Jesu namn.

3. Jag binder ut och kastar bort all ödemark i mitt liv i Jesu namn.

4. Åh Herre, låt din högra hand om vila vila på mitt liv i Jesus namn.

5. Åh Herre, beställ mina steg till rätt platser i livet i Jesus namn.

6. Åh Herre, ge mig övernaturliga visdomar för att utmärka mig i alla mina ansträngningar i Jesu namn.

7. Låt Herrens eld förbruka varje mörker i mitt liv, i Jesu namn.

8. Jag skiljer mig från varje bondage av fruktlöst arbete, i Jesu namn.

9. Låt alla onda förfrågningar om mitt liv ogiltigförklaras i Jesu namn.

10. Jag skiljer mig från alla magiska trolldomar och sataniska förtrollningar, i Jesu namn.

11. Jag skiljer mig från varje satanisk bondage, i Jesu namn.

12. Jag avbryter kraften i alla förbannelser på mitt huvud, i Jesu namn.

13. Satan, jag stänger alla dörrar som jag har öppnat för dig genom okunnighet, i Jesu namn.

14. Jag binder starkman över mig själv, i Jesu namn.

15. Jag binder starkman över min familj, i Jesu namn.

16. Jag binder starkman över min välsignelse, i Jesu namn.

17. Jag binder starkman över min verksamhet, i Jesu namn.

18. Jag beordrar starkmans rustning att rostas helt, i Jesu namn.

19. Jag befaller att alla förbannelser som utfärdats mot mig ska krossas och bryts i Jesu namn.

20. Jag befaller total återställande och läkning att ske i min kropp nu, i Jesu namn.

21. Jag skiljer mig från all ärvt träldom från min fars hus i Jesu namn.

22. Jag spionerar varje demonisk insättning, det i mitt system i Jesu namn.

23. Jag befaller varje ond hand som håller mitt öde att försvinna nu i Jesu namn.

24. Jag skiljer mig från alla sataniska busshållplatser, placerade i mitt liv i Jesu namn.

25. Låt varje ägare av onda bagage i mitt liv börja bära sina onda bagage, i Jesu namn.

26. Jag förstör ondska fjärrkontroll som driver mitt liv i Jesu namn.

27. Heliga anda eld, omger mig, i Jesu namn.

28. Jag vänder varje satanisk förtrollning som är mot mitt liv, i Jesu namn.

29. Du onda starka man över mitt framsteg i livet, vara bunden, i Jesu namn.

30. Jag beordrar alla onda myndigheter under mitt liv att bryta, i Jesu namn.

31. Jag skiljer mig och mitt namn från boken om bakåtriktning, i Jesu namn.

32. O Herre, gör mig till en välsignelse för andra.

33. Helig Ande, aktivera i mig kraften att lyckas i Jesu namn.

34. Låt varje häxa som sätts i rörelse mot mig göras snubblös i Jesu namn.

35. Låt varje orm som sätts i rörelse mot min andliga framsteg göras giftfri i Jesu namn.

36. Låt min själs fiende lägra bli totalt förvirrad i Jesu namn.

37. Låt alla min Herodes som fortfarande lever börja få andligt förfall nu, i Jesu namn.

38. Jag befaller varje ond kraft som kämpar mot mina framsteg för att vissna i Jesu namn.

39. Jag förklarar ogiltig all ond handskrift mot mig och mitt öde i Jesu namn.

40. Alla de som cirkulerar mitt namn för ondska, ska skämmas i Jesu namn.

41. Låt alla onda vänner som låtsas runt mig bli utsatta nu !!!, i Jesu namn.

42. Låt starkarna från båda sidor av min familj börja slåss och förstöra sig själva efter beställningen av 2 Krönikeboken 20: 22-24, i Jesu namn.
43. O Herre, låt inte din fullkomliga fred avgå från mig.

44. Jag vägrar bli förtryckta av mina fiender i Jesu namn.

45. O Herre, sväva mig med helighetens ande i Jesu namn

46. ​​Låt mig dolda och öppna fienders hemligheter avslöjas för mig i Jesu namn.

47. Låt alla sataniska vapen som är utformade mot mig återvända till avsändaren i Jesu namn.

48. Jag omfamnar den gudomliga elden från ovan, i Jesu namn.

49. Fader, i Jesu namn tar jag bort mitt namn och mitt liv från alla bok om misslyckande.

50. Fader Herre, omorganisera mitt liv enligt din egen vilja, i Jesu namn.

51. Fader Herre, börja reparera de saker i mitt liv som jag förstörde med mina egna händer, i Jesu namn.

52. Låt skam vara den del av alla mina fiender som kämpar för att skämma mig, i Jesu namn.

53. O Herre, befria min från någon form av fysisk och andlig träldom.

54. Låt marken öppna sig nu och börja svälja alla problem i mitt liv nu, i Jesu namn.

55. O Herre, gå tillbaka genom varje sekund i mitt liv och börja göra mig hel.

56. O Herre, gå tillbaka till min tredje och fjärde generationen och bryt alla olönsamma familjeband.

57. Släpp mig fritt, o Herre, från alla negativa krafter som överförts till mig i min mors livmoder.

58. Låt jesusens blod börja tvätta bort alla smärtsamma och olönsamma envisa minnen från mitt sinne, i Jesu namn.

59. Herre, reparera alla skador som jag har gjort av sataniska agenter.

60. Låt alla misslyckanden i mitt liv brytas nu !!!, i Jesu namn.

61. Jag bryter all förbundstävling, i Jesu namn.

62. Låt Guds eld börja konsumera varje mörker i min familj, i Jesu namn.

63. O Herre, få ett nytt hjärta att skapas i mig av din kraft i Jesu namn.

64. Herre, låt den rätta andan förnyas inom mig i namnet Jesus

65. Låt roten av irritation som håller vrede levande i mitt liv tas bort nu, i Jesu namn.

66. Jag avvisar alla sataniska tankar och onda förslag i mitt hjärta i Jesu namn.

67. Låt din ande rena mig från alla andliga svagheter i mitt liv, i Jesu namn.

68. Herre, producera kraften av självkontroll och mildhet i mig i Jesus namn.

69. Jag avvisar allt som berövar mig glädjen över min arv i Guds rike, i Jesu namn.

70. Jag befaller alla onda berg, bryt dina krafter över mitt liv, i Jesu namn.

71. O Herre, ge mig möjligheten att alltid höra Din röst för vägledning i Jesus namn

72. Herre, låt mig alltid känna ditt hjärta om alla frågor i mitt liv i Jesus namn.

73. O Herre, genom kraften i Jesu blod, ta bort från mitt liv fiendens hinder.

74. Låt allt mörker drivas bort från mitt liv, i Jesu namn.

75. Låt mig vara avskärmad från allt bedrägeri, i Jesu namn.

76. O Herre, belysa din sanning i min förståelse i Jesu namn.

77. O Herre, låt mig med mitt hjärta börja se dig tydligt på alla områden.

78. O Herre, ta all kraft som inte hör till dig från mitt liv.

79. Jag skiljer mig från satan och hans rike för alltid, i Jesu namn.

80. Jag avstår från mörkeriket och omfamnar vår Herre Jesus Kristi rike.

81. Herre Jesus, befria mig från allt ont i Jesu namn.

82. Jag tillämpar vår Herre Jesus Kristus blod nu för att bryta alla onda förbannelser, trollformler och förtrollningar över mitt liv, i Jesu namn.

83. Jag ska smörjas med färsk olja från himlen i Jesu namn.

84. O Herre, utsätt och förstör de fästen som hindrar väckelsen och ger satan fördel i mitt liv.

85. O Herre, börja utföra ett djupt arbete i mitt hjärta nu i Jesus namn

86. Jag dödar alla konstiga djur som skickats mot mig med Herrens svärd, i Jesu namn.

87. Jag skiljer mig från varje satanisk man / hustru i mitt liv i Jesu namn.

88. Låt Guds eld, släpps på varje demonisk agent som står emot mig i Jesu namn.

89. Låt onda andliga hem brännas ned, i Jesu namn.

90. Jag förkasta slaveri och svårigheter i mitt liv, i Jesu namn.

91. Jag löser upp alla anti-genombrottsstrategier som skapats mot mig, i Jesu namn.

92. Låt de onda händerna vägra att utföra sitt företag i mitt liv, i Jesu namn.

93. Det ska inte finnas någon kompromiss eller dialog med något envis problem i mitt liv, i Jesu namn.

94. O Herre, stäng klyftan mellan där jag är och där du vill att jag ska vara i Jesus namn

95. Låt alla demoniska fängelser rostas av Guds eld i Jesu namn.

96. Låt Jesu blod radera den rättsliga mark som fienden har mot mig, i Jesu namn.

97. Låt kraften att övervinna hinder för misslyckande i mitt liv falla på mig nu, i Jesu namn.

98. Herre, skicka eldens yxa till roten till mitt problem i Jesu namn.

99. O Herre, återuppliva mitt bönsliv med Din eld av hand i Jesus namn.100. Fader, jag är du för att ge mig seger i Jesus namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Hej, jag heter Gerardine, Min familj och jag tackar dig för kraftfulla böner om krigföring. Jag tror att Gud har kallat mig till tjänst och satan har besegrat mig vid varje tur. På 26 år kallade Gud mig för att ta hand om min mamma, och en kort tid senare tog en dödandes henne, och när hon låg där, talade Gud till mig och sa bestraff dödens ande, lägga din hand på hennes panna och förrätta den , Gud talade detta till mig tre gånger. Jag hade följt Jesus i två år och andat in hans ord passionerat, men jag hade ingen aning om var jag skulle hitta hans folk, och Gud hade visat mig med hans ord att den Helige Ande skulle lära oss alla saker, och jag trodde detta med hela mitt hjärta, men hade aldrig upplevt något liknande. Jag satt där i slutet av min mammas säng, tittade på min mamma och lyssnade på Gud som talade dessa fantastiska ord till mig, när min syster försökte få henne tillbaka med våld, hon var i ett tillstånd av fruktansvärt panik, och hon sa att jag , måste få en hink med vatten, för att föra henne tillbaka och när min syster sprang ut ur sovrummet, stod den Helige Ande in i mig och jag sa orden som Han hade sagt till mig och lägger min hand på hennes panna, Jag bestraffade dödsånden, och mina mammas ögon öppnade genast som om med kraft, och det var verkligen, genom Holy Spirits kraft och min mamma stod upp som om ingenting hade hänt, och efter att den Helige Ande rekonstruerade båda hennes höfter över kvällen försökte hon ha på sig sin byggda sko, bara för att upptäcka att när hon gick och shoppade nästa dag med min syster hon inte kunde bära den och ta på mina systrar skor, insåg de båda att Gud hade läkt mina mammas höfter. efter detta döptes hela familjen på nytt. Satan förlorade, för efter att Gud bad genom mig att föra min mamma tillbaka bad min mamma och min syster att jag skulle gå. Gud är så underbar, att han är mäktig och han hade gett oss sin kraft till våra barn. Beröm hans heliga namn. Vi skulle uppskatta så mycket om du kunde be för oss med din böngrupp, det skulle vara en underbar välsignelse för oss. Och det skulle välsigna oss att hålla er i våra böner. Dina böner hänför sig till så många situationer, där många har fallit in särskilt under de senaste dagarna. Jag tror också att Jesus kommer snart tillbaka, hur dyrbar och vacker vår Gud är. Det har varit underbart att prata med dig min bror, många välsignade dig med all vår kärlek och en helig kyss till hela din familj. Kärlek i Jesus vår Herre och njut av Gerardine och familjen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här