40 frälsningsbön från äktenskaplig försening

2
12467

Habakkuk 2: 3:
3 Ty visionen är ännu för en bestämd tid, men i slutet ska den tala och inte ljuga: även om den blivit kvar, vänta på den; eftersom det säkert kommer att komma, kommer det inte att stanna.

Det är inte Guds vilja att några av hans barn väntar förgäves på sina mirakel. Inte alla förseningar är från Gud. Vi förstår att det alltid finns en väntetid på dina önskade mirakel, men vi måste veta skillnaden mellan att vänta på Herren och ha motstått av djävulen. I Daniels bok försenades Daniels bön i 21 dagar, även när svaren skickades den första dagen, motstod djävulen och hans demoner svaren i 21 dagar, men tacka Gud för övernaturlig seger för daniel. Se Daniel 10: 13-21. Idag fokuserar vi på äktenskapliga förseningar, och jag har sammanställt 40 befrielsebön från äktenskapsfördröjning. Denna befrielseböner är för berättigade spinnare och ungkarlar som desperat tror på Gud för ett äktenskapligt genombrott. Vår Gud är en gud av möjligheter, det spelar ingen roll hur länge du har väntat, den Gud som inrättade äktenskapet från början kommer att besöka dig idag.

Som troende måste du veta att oavsett vilken situation du befinner dig kan du aldrig missgynnas. Du kan be dig själv ur alla situationer och omständigheter. Problemet med många kristna är att de inte ber. De letar alltid efter bönentreprenörer som kommer att be för dem. När du inte ber kan du aldrig fly från demoniskt motstånd. Om du till exempel tror på Gud för ditt eget äktenskap, måste du engagera denna befrielsebön från äktenskapets försening. Du måste be det varmt och aggressivt. Du måste utveckla envis tro på bönens altare. Det krävs en envis tro för att övervinna envisa hinder. Jag ser att Gud för in dina äktenskapliga genombrotts mirakel idag i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

40 frälsningsbön från äktenskaplig försening

1. Fader, jag tackar dig för att mina mirakel har kommit.

2. Fader låt din barmhärtighet vara över alla domar i mitt liv i Jesus namn.

3. Herre, öppna mina ögon för att se orsaken till denna försening i mitt äktenskap i Jesu namn

4. Hjälp mig Herre, att övervinna denna äktenskapliga försening i Jesu namn

5. Låt fiendens alla fantasi mot mitt äktenskapsliv förstöras, i Jesu namn.

6. Genom Jesu blod förstör jag varje förtrollning som kämpar mot mitt äktenskapliga öde i Jesu namn.

7. Jag avbryter varje förtrollning av djävulen som kämpar mot mitt äktenskapliga öde, i Jesu namn.

8. Låt varje ond magnetisk kraft som lockar fel människor till mig bli förlamad i Jesu namn.

9. Jag bryter varje förbund om äktenskapligt misslyckande och sent äktenskap, i Jesu namn.

10. Jag avbryter varje andligt bröllop som bedrivs medvetet eller omedvetet för min räkning, i Jesu namn.

11. Jag tar bort hushållets ondska från mitt äktenskapsliv i Jesu namn.

12. Låt varje inkantation, snitt, sexhörningar och andra andligt skadliga aktiviteter som arbetar mot mig, helt förstöras i Jesu namn.
13. Jag befaller alla onda krafter som manipulerar, försenar eller hindrar mitt äktenskap att bli helt förstörda, i Jesu namn.

14. Låt alla onda äktenskapsmärken tas bort, i Jesu namn.

15. Herre, förnya min ungdom på nytt och sätt mig upp för mitt äktenskapliga genombrott i Jesu namn

16. Fader, låt din eld förstöra alla sataniska vapen som skapats mot mitt äktenskapliga genombrott i Jesu namn.

17. Herre, utsätt alla djävulens onda anordningar mot mig genom någon källa och när som helst i Jesu namn.

18. Fader, genom ditt rensande blod, rensa mig från alla synder som kan hindra mitt äktenskapliga genombrott i Jesu namn.

19. Jag återvinner all den mark som jag har tappat för fienden, i Jesu namn.

20. Jag tillämpar kraften i Jesu namn och blod på min äktenskapssituation i Jesu namn

21. Jag tillämpar Jesu blod för att ta bort alla konsekvenser av onda operationer och förtryck, i Jesu namn.

22. Jag bryter den bindande effekten av allt från sataniska trollformler på mig från alla källor, i Jesu namn.

23. Låt alla Jesu Kristi fiender som verkar mot mitt liv blottläggas i Jesu namn.

24. Jag befriar mig från all satanisk manipulation mot mitt liv i Jesu namn.

25. Jag förklarar fiendens rätt att ogiltigförklara min plan att gifta sig i Jesu namn.

26. Jag bryter varje slaveri med ärvliga äktenskapliga förseningar och motgångar i Jesu namn.

27. Jag binder och plundrar varorna från varje stark man som är knuten till mitt äktenskap, i Jesu namn.

28. Låt den levande Guds änglar rulla bort stenen som blockerar mitt äktenskapliga genombrott, i Jesu namn.

29. Jag tar bort mitt namn från häxan och trollkarlarna, i Jesu namn.

30. Låt Gud stå upp och låt alla fienderna bakom min äktenskapliga förseningar spridas, i Jesu namn.

31. Låt Guds eld smälta bort stenarna som hindrar min äktenskapliga välsignelser, i Jesu mäktiga namn.

32. Låt molnet som hindrar min härlighet och genombrott i solljus spridas i Jesu namn.

33. Låt alla onda andar som orsakar problem i mitt äktenskapsliv vara bundna, i Jesu namn.

34. Graviditeten av goda saker inom mig kommer inte att avbrytas av någon motsatt kraft, i Jesu namn.

35. Herre, jag förklarar att jag kommer att vara härligt gift i år i Jesus namn.

36. Jag avvisar varje fördröjningsanda i alla delar av mitt liv, i Jesu namn.

37. Jag får min gudsordnade make i dag, i Jesu namn.

38. Jag står emot varje anda av motlöshet, rädsla, oro och frustration i Jesu namn.

39. Herre, skaka himlarna och jorden och få mitt äktenskapliga genombrott att komma i Jesu namn.

40. Tack Jesus för mitt äktenskapliga genombrott.

 

 


2 KOMMENTARER

 1. Kära pastor Chinedum,
  Gud ledde mig till din webbplats idag, och jag berömmer och tackar honom för det och för dig. Jag står i klyftan just nu, för min kära, vackra, känsliga, generösa och underbara man, Joe. Vi är båda i 60-talet. Gud förde oss tillsammans för fyra år sedan, efter att vi båda hade varit singel i flera år och i grund och botten hade gett upp att någonsin ha ett framgångsrikt förhållande igen. Ungefär ett år innan vi träffades sa Gud till mig att han var väldigt stolt över mig för alla de lektioner jag har lärt mig i mitt liv (jag var 26 år nykter vid den tiden) och han sa att jag hade många fler lektioner att lära mig och läka att ha men det kunde bara göras i "förhållande" och han frågade mig om jag var villig att göra det. Mitt svar var ”ja, jag kommer att göra vad du än ber”.
  Joe och jag träffades ungefär ett år senare på jobbet. Vi blev vänner. Han var intresserad av mig, men jag höll honom på armlängden i 6 månader tills en eftermiddag gick vi ut för en hamburgare, vilket vi gjorde ibland. Den kvällen lät Gud vågarna falla från mina ögon och jag SÅG den här mannen i all sin skönhet för första gången.
  Vi började träffa och blev förlovade i juli 2019. Jag växte upp i en mycket dysfunktionell familj med en mycket överdriven mamma som ALDRIG hade fel och drev familjen, och särskilt min far. Innan vårt engagemang började jag bli min MOR !! Jag hatade det, men jag visste inte hur jag skulle sluta. Jag var hemsk. Joe visste inte hur han skulle hantera det, och han började en vänskap med en annan kvinna. Vi gick ihop dagen jag fick reda på det. Jag var helt förkrossad, och det gjorde han också. Han hade vördat för gammalt beteende för att han inte visste vad han skulle göra mer.
  Hans far var en pingstpredikant, och han växte upp i kyrkan och är en troende men hade härdat sitt hjärta. Jag tror på grund av enorma ont som han har upplevt i sitt liv.
  När vi gick ihop, i oktober förra året, började jag en säsong med bön och sökande och bad Gud att arbeta i mitt liv och visa mig mina karaktärsfel och hjälpa mig att övervinna dem.
  Gud skickade människor och litteratur in i mitt liv som har förändrat mig mirakulöst !!! Jag har kunnat bryta banden till min ursprungsfamiljs synd och Gud har hjälpt mig att ändra inte bara mitt beteende utan också förnya mitt sinne (som jag hade bett för flera år sedan).
  Joe och jag återförenades i januari i år. Det var underbart och fylld med nåd. Han var mycket deprimerad och inte hans lyckliga, blinkande jag de första månaderna, men gradvis arbetade han igenom det och mannen jag blev kär i och älskade var tillbaka !!
  Han sa till mig att han ville ta saker långsamt och jag gick med på det.
  För ungefär tre månader sedan började jag prata om att sälja mitt hus, som jag har funderat på ett tag, och det visste han. Han berättade för mig att han ville att vi skulle bo vid en sjö, så att han äntligen kunde njuta av sin pension. Så vi har ibland tittat på fastigheter på nätet. Jag pressade inte på det här alls. Jag pressade ingenting i vårt nya förhållande. Vi hade en helt ny sak, och det var underbart. Vi har kunnat prata och dela våra hjärtan med varandra. Jag har blivit en "säker" person.
  Jag känner till hans tidigare relationer. Hans första äktenskap i en mycket ung ålder gav en son mycket snabbt. Hans fru var bara 19 år och efter att barnet hade fötts bestämde hon sig för att hon var mer intresserad av att festa och sova. Joe var dedikerad till att arbeta och försörja sin familj. Och hennes svek förstörde honom. Han har inte haft ett ”ordentligt” förhållande sedan dess. Varje förhållande plågades av otrohet och lögner, och han var till och med med en kvinna som fysiskt misshandlade honom.
  Igår kom han till mitt hus efter att vi inte hade sett varandra på ungefär fyra dagar. Jag visste att något var uppe av hans uppförande. När jag frågade honom sa han att det inte alls var jag, han sa "det är jag, jag är trasig och jag vet inte hur jag ska fixa det". Jag sa till honom att vi alla är trasiga, och bara Gud kan sätta oss ihop igen. Han gick med på det och vi bad tillsammans.
  Han sa till mig att han ännu en gång är rädd när vi har börjat prata om engagemang. Han sa att om han var "redo" att slå sig ner skulle det vara med mig, men han tror inte att han är redo, i själva verket sa han att han inte vet vad han vill. Sedan sa han till mig att han är rädd att om han åtar sig att jag lämnar honom, att jag så småningom vill ha någon annan för att han berättade att han har haft erektilproblem i ungefär 18 månader. Han berättade för mig att han skadades så illa i det första förhållandet att han är rädd för att öppna sig och lita på igen.
  Vi hade en vacker, känslomässigt intim tid tillsammans där vi pratade ärligt och öppet. Han sa till mig att han inte förstår varför jag älskar honom och älskar honom så mycket. Och jag vet att han är rädd att det kommer att försvinna. Han VILL gifta sig med mig, men han är så rädd. Så jag har tvingats frigöra honom. Jag vet att detta bara är tillfälligt.
  Jag sa till honom att jag älskar honom villkorslöst, och att han inte behöver göra någonting för att förtjäna den kärleken, och att inget han någonsin kunde göra skulle få mig att inte älska honom, och att jag alltid skulle älska honom. Han sa till mig att jag borde vara försiktig med vad jag säger. När jag frågade varför sa han "för jag kan hålla dig kvar vid det en dag". Jag sa till honom att jag hoppas att han kommer att göra det.
  Innan han gick tittade han på mig med en blick i ansiktet och i sina ögon som jag aldrig har sett förut. Det var det vackraste utseendet jag någonsin sett. Det var kärlek. Jag bad honom att titta på mig igen när han stod vid dörren och när han vände sig var det samma utseende. Det smälte mitt hjärta. Han sa till mig att han älskar mig.
  Så jag står i gap, ber för hans befrielse från rädsla och förvirring. Jag vet att jag vet att jag vet att Gud arbetar i sitt hjärta, sinne och ande just nu.
  Det krossar mitt hjärta att se den här vackra mannen, att Gud har gett mig att hjälpa mig att bli den kvinna jag är skapad att vara, såra så mycket och leva med såren från det förflutna som hindrar honom från ett gudcentrerat, vackert äktenskap av våra hjärtan.
  Tack för att du läser detta, och be för honom så som Gud säger till dig och för mig att uthärda och be för hans förlossning, läkning och återställande.
  Tack och välsigna dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.