30 bönpunkter för nyåret 2020

14
51078

Psalm 24: 7-10:
7 Lyft upp dina huvuden, o portar! och var upplyft, ni eviga dörrar. och härlighetens konung kommer in. 8 Vem är denna härlighetens konung? Herren stark och mäktig, Herren mäktig i strid. 9 Lyft upp era huvuden, o portar! lyft upp dem, ni eviga dörrar; och härlighetens konung kommer in. 10 Vem är denna härlighetens konung? Herrens herre, han är härlighetens kung. Sela.

Det är alltid bra att börja nytt år med böner. När vi förbinder våra år till Gud, säkerställer han vårt övernaturliga genombrott under året. Varje år är gravid av stort gott och stort ont, därför måste vi be att vår himmelske fader skyddar oss från det onda och tar med det goda till våra hus. Varje år är fulla av beslut, vi måste be för den heliga anden för att hjälpa oss att fatta rätt beslut för att vi ska kunna lyckas med det nya året. Varje år är fylld med alla typer av människor, vi måste be att den heliga anden ska leda oss till rätt människor så att vi kommer till toppen. Allt detta och mer är därför jag samlade 30 bönpunkter för nyåret 2020.

Denna bönpunkter sätter dig på framgångens väg när du ber dem. Det är bara de som är tillräckligt ödmjuka för att be om vägledning som Gud kommer att leda. Du måste förstå att en bönsam kristen aldrig kommer att bli ett offer för djävulen och hans agenter. Så när du börjar ditt år med böner, går herrens änglar framför dig in i året och gör varje krokig väg rakt i Jesus namn. Jag ser att denna bönpunkter för det nya året ger dig stor framgång i Jesu namn.

30 bönpunkter för nyåret 2020

1. Fader, jag tackar dig för din godhet och underbara verk i ditt liv år 2019.

2. O Herre, perfekt alla goda saker som rör mig i år 2020.

3. Låt Gud vara Gud i mitt liv i år 2020, i Jesu namn.

4. Låt Gud uppstå och skämma alla krafter som utmanar Gud i mitt liv i år 2020 i Jesu namn.

5. Låt alla mina besvikelser bli gudomliga utnämningar i mitt liv i år i Jesu namn.

6. Låt alla sataniska vindar och stormar tystas i mitt liv, i Jesu namn.

7. Du Gud av nya början, börja en ny dimension av underverk i mitt liv i år, i Jesu namn.

8. Låt det som hindrar mig från storhet bli krossat i Jesu namn.

9. Låt varje anti-genombrott altare som är utformat mot mig förstöras i Jesu namn.

10. Låt smörjningen för andliga genombrott falla över mig, i Jesu namn.

11. Herre, få mig att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

12. Du Gud av ny början, öppna nya dörrar till välstånd för mig, i Jesu namn.

13. O Herre, ge mig salvade idéer och led mig till nya vägar till välsignelser, i Jesu namn.

14. Låt alla mina bortkastade år och ansträngningar återställas till flera välsignelser, i Jesu namn.

15. Min ekonomi kommer inte att gå in i kopplingarna av finansiell hunger i år, i Jesu namn.

16. Jag avvisar varje anda av finansiell förlägenhet, i Jesu namn.

17. O Herre, ta ut honung ur berget för mig och låt mig hitta vägen där män säger att det inte finns något sätt.

18. Jag förklarar ogiltiga alla onda ord som jag har talat mot mitt liv, hem, arbete osv. Från sataniska uppgifter, i Jesu namn.

19. I år kommer jag inte att ge upp vid kanten av mina underverk, i Jesu namn.

20. Låt varje arkitekt av hat, fientlighet och konflikter i hemmet förlamas i Jesu namn.

21. Jag befaller att alla sataniska begränsningar för min hälsa och ekonomi ska tas bort, i Jesu namn.

22. Låt alla ärvda begränsningar för att få goda saker avvika i Jesu namn.

23. O Herre, stå upp och skämma alla krafter som utmanar min Gud.

24. I Jesu namn, låt alla knä av satanisk förlägenhet böja sig.

25. Jag vägrar att äta sorgens bröd i år, i Jesu namn.

26. Jag förstör all andlig opposition i mitt liv, i Jesu namn.

27. Låt östvinden förlama och skämma alla mina andliga faraoner och egyptier i Jesu namn.

28. Gör något i mitt liv i den här bönesessionen som kommer att förändra mitt liv för gott, i Jesu namn.

29. Herre, befria mig från allt ont i detta nya år i Jesus namn.

30. Jag ber inte om pengar eller för något annat den här månaden i Jesus namn

Tack för att du besvarar böner.

annonser
tidigare artikel40 bönpunkter mot förtryck.
nästa artikel30 bönpunkter om tystnadspottar
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de senaste dagarna. Jag tror att Gud har gett alla troende med konstig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtrycks av djävulen, vi har kraften att leva och gå i dominans genom böner och Ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller Chatta mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig till vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

14 KOMMENTARER

  1. Jag är pastor Seongbae från Liberia, tack för dina andligt anpassade böner. Mitt departement är en förmånstagare dem.

  2. Tack så mycket, herr ... I Jesu namn, jag utnyttjar din smörjelse av storhet i år 2019 .. Med denna bön poäng, de nära dörrarna till rikedom, storhet, genombrott kommer att vara öppna för mig att bo i.

  3. Guds salvade Jag välsignar mig från dessa andliga vapen, jag är en kvinnlig pastor från Liberia som är desperat efter att se Guds rörelse i mitt liv. Vårt arbete har gynnats av dessa bönpunkter och vi är hungriga efter mer kan Gud öka dig mer Sir. Tack.

  4. Salvad av GOD im i Swaziland och en pastor, får du välsignas rikligt med Guds man verkligen släpper du vapen för mycket för att djävulen ska kunna motstå. Vi erövrar världen för Jesus Kristus amen

  5. Kommentar: Tack min älskade pastor för att jag tillhandahöll de bönpunkter som jag har hittat mycket användbara och en källa till välsignelse för mitt liv. Må vår goda herre fortsätta att använda dig kraftigt för hans rike, Amen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här