20 frälsningsbön för att bryta förbannelser och trollformler

17
49842

2 Kings 2: 18-22:
18 Och när de återvände till honom, (för han stannade kvar i Jeriko), sade han till dem: Sade jag inte eder: Gå inte? 19 Och stadens män sade till Elisa: Se, denna stads situation är behaglig, som min herre ser; men vattnet är inget och marken karga. 20 Och han sade: Ta med mig en ny krus och lägg salt däri. Och de förde det till honom. 21 Och han gick ut till vattenkällan och kastade saltet där och sade: Så säger Herren: Jag har botat dessa vatten; därifrån får det inte finnas mer död eller kargigt land. 22 Och vattnet blev läkt till denna dag, enligt Elisa som han talade.

Här är 20 befrielsebön att bryta förbannelser och trollformler. Bibeln säger att vi inte kan förbannas eller bli ett offer för trollformler, Nummer 23:23. Alla kristna som lider av någon form av förbannelser lider helt enkelt i okunnighet. Bibeln klargjorde att inget vapen som är utformat mot oss ska blomstra, Jesaja 54:17, detta betyder helt enkelt att vi är ovanför djävulens attacker. Men djävulen är en envis anda, han kommer att fortsätta att attackera dig alltid, du måste fortsätta att motstå honom stadigt. Vi måste vara stadiga på bönalteret, om du vill underkasta de krafter som står på väg till framgång måste du vara bön. Tacka Gud för vad han har gjort för oss alla i Kristus, men bara de som tror kan dra nytta, och när vi ber, visar vi Gud att vi tror på honom och vad han har gett oss i Kristus Jesus.

Bön är ett uttryck för tro, och tro är nyckeln till vårt genombrott 1 Johannes 5: 4. Denna befrielsebön för att bryta alla förbannelser och trollformler kommer säkert att ge dig stor befrielse när du ber det. Du ska befrias från alla former av förtrollningar från djävulen och hans agenter som hittills har plågat ditt liv. De Herren ska ge dig seger från alla utmaningar som du kämpar med. Den stora befrielsens Gud ska uppstå till ditt försvar och slåss mot dina strider när du deltar i denna befrielsebön. Min kära vän, be denna bön med tro och förvänta dig en stor befrielse i ditt liv.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

20 frälsningsbön för att bryta förbannelser och trollformler


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


1. Fader, jag berömmer dig för den förlossande kraften i Jesu blod.

2. Fader, jag berömmer dig för att du förlossat oss från lagens förbannelse.

3. Fader, förlåt mig för alla synder som har gett fienden laglig rätt att placera någon förbannelse på mig och mitt hus i Jesus namn.

4. Fader, tvätt mig med ditt dyrbara blod från alla synder i Jesus namn

5. Jag tar auktoritet över varje förbannelse, trollformler och förtrollning i mitt liv, i Jesu namn.

6. Jag befaller att alla förbannelser som har utfärdats mot mig ska brytas i Jesu namn.

7. Jag beordrar alla onda andar i samband med någon förbannelse att lämna mig nu, i Jesu namn.

8. Jag tar myndighet över ärvda förbannelser och beordrar dem att brytas nu, i Jesu namn.

9. Jag tar auktoritet över förbannelser som härrör från förfädernas linje och befaller dem att brytas nu, i Jesu namn.

10. I Jesu namn bryter jag alla förbannelser som kan finnas i mina föräldrars familjer tillbaka till tio generationer i Jesus namn.

11. Jag avstår från och bryter alla förbannelser som läggs på min familj och mina ättlingar, i Jesu namn.

12. Jag befaller varje dålig anda av någon förbannelse och trollformler att släppa mig och gå nu, i Jesu namn

13. Jag bryter varje förbannelse av konstant misslyckande som arbetar i min familj, i Jesu namn.

14. Jag tar myndighet över varje förbannelse av stagnation i min familj, i Jesu namn.

15. Jag avbryter konsekvenserna och onda effekterna av alla förbannelser i Jesu namn.

16. Jag tar auktoritet över varje medvetslös eller lekfull förbannelse som jag har utfärdat i Jesu namn.

17. Låt roten i mitt liv rensas av den Helige Andes eld i Jesu namn.

18. Låt roten i mitt liv tvättas i Jesu blod.

19. Jag bryter och avbryter varje förbannelse som barn placerar för att straffa sina föräldrar i mitt liv, i Jesu namn.

20. Jag bryter och avbryter varje förbannelse som läggs på mig av svartsjuka, i Jesu namn.

Pappa tack för att du befriade mig från alla förbannelser, trollformler och förtrollning i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

17 KOMMENTARER

  1. Amen!! Tack, pastor! Beröm Yahuah! Beröm Yeshua! Tack för dina fantastiska sätt och din frälsning och befrielse! All kraft, ära & kan till den Högste Gud !! 🙌🏼👑🙌🏼🕊📖🐑

  2. Tack Pastor. Tack för att du delade Guds ord och för att du hjälpte mig och hjälpte andra med den här sidan. Gud välsigne dig och din familj. Jag ber att glädje, god hälsa och fred är din dagligen i Jesu namn.

  3. Alla förbannelser ska bultas ur mitt liv och min familj i Jesu namn. Varje förbannelse som har fungerat fritt i mitt liv som förtrycker mig från att gå framåt och gifta mig bryts och kastas i havet i Jesu mäktiga namn.

    Tack Pastor för att låta Gud använda dig som ett fartyg, må Gud fortsätta att vägleda dig och utvidga ditt territorium i Jesu namn, Amen.

  4. Tack för att du befriade mig från generationens förbannelse i nyckeln till din befrielse och jag serverade det Amin

  5. De gör att du har din auktoritet på bästa sätt och att du inte kan tänka dig mer än vad du tycker. Je doet dingen die onbedwingbaar zich on your opdringen and die you don't wilt.

  6. Gracias por la Oración, pido 🙏Oración por mi hija Rut Villa López..para liberación de hechizeria. Tack

  7. Någon slog ner mig Vudu häxkonst och jag har häxkonst i mitt hus och allt och de försöker döda mig snälla be för att jag ska tillrättavisa allt de gör för att komma tillbaka till dem tack

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.