40 Strongman Deliverance-böner

0
17141

Psalm 118: 1-29:
1 tacka Herren; ty hans godhet är evig. 2 Låt Israel nu säga att hans barmhärtighet är evigt. 3 Låt Arons hus nu säga att hans barmhärtighet är evigt. 4 Låt nu de som fruktar Herren säga att hans barmhärtighet är evigt. 5 Jag uppmanade Herren i nöd; Herren svarade mig och satte mig på ett stort ställe. 6 Herren är på min sida; Jag kommer inte att frukta: vad kan människan göra mot mig? 7 Herren tar min del med dem som hjälper mig; därför ska jag se min önskan mot dem som hatar mig. 8 Det är bättre att lita på Herren än att lita på människan. 9 Det är bättre att lita på Herren än att förlita sig på furstar. 10 Alla nationer omgick mig: men i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 11 De omringade mig; ja, de omringade mig, men i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 12 De omringade mig som bin; de släckts som törnenes eld; ty i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 13 Du har sårat mig så att jag kan falla; men Herren hjälpte mig. 14 Herren är min styrka och sång och har blivit min frälsning. 15 Glädjas och frälsningens röst ligger i de rättfärdigas bostäder: Herrens högra hand gör tappert. 16 Herrens högra hand är upphöjd; Herrens högra hand gör tappert. 17 Jag ska inte dö, utan leva och förklara Herrens verk. 18 Herren tukade mig ömt, men han har inte övergivit mig till döds. 19 Öppna rättfärdighetens portar för mig: Jag går in i dem och lovar Herren. 20 Herrens port, där de rättfärdiga kommer in. 21 Jag vill berömma dig, ty du har hört mig och blivit min frälsning. 22 Stenen som byggarna vägrade blev hörnets huvudsten. 23 Detta är Herrens handling; det är underbart i våra ögon. 24 Detta är den dag som Herren har gjort; vi kommer att glädjas och vara glada över det. 25 Rädda nu, jag ber dig, Herre! O Herre, jag ber dig, skicka nu välstånd. 26 Välsignad är den som kommer i Herrens namn. Vi har välsignat er ur Herrens hus. 27 Gud är Herren, som har visat oss ljus: binda offret med snören, till altarnas horn. 28 Du är min Gud och jag berömmer dig; du är min Gud, jag kommer att upphöja dig. 29 O tacka Herren; ty han är god; ty hans miskunnhet är evig.

Varje starkman i ditt liv ska vara osäker idag i Jesu namn amen. Vi tjänar en bön som svarar Gud, när vi kallar honom kommer han alltid att svara oss snabbt. Idag ska vi titta på 40 starka befrielseböner, men innan vi går in i befrielsebönerna, låt oss få lite förståelse.

Vem är en stark man? En stark man är en demonisk agent eller en förfäderdemon som motsätter sig familjens framsteg. Vet detta, djävulen och hans demoner är vår verkliga fiende, och han har också skickat sina demoner till familjer för att orsaka förödelse. Strongmen är ansvariga för onda familjemönster i familjer. Till exempel ser du frågorna om barrenness i vissa familjer, från en generation till den andra, Abraham i Bibeln hade problem med uppfödning, det tog år innan han fick ett barn, 12 Mosebok 15: 17-25, Isaac hade också problem med barnfödelse tog det honom år att börja få barn, 19 Mosebok 34: 30-1, vi ser också samma sak i Jakob och hans hustrur Leah och Rachel, Rachel hade också problem med barrness Genesis XNUMX: XNUMX. Den här typen av ondska mönster kommer från starka människor, i vissa familjer är dess fattigdom, vissa är försenade äktenskap, vissa är dess otydliga död, ingen lever upp till en viss ålder. Men godheten är detta, när vi engagerar oss i denna starka befrielsebön idag, kommer varje starkman i ditt liv att besegras i Jesu namn. Guden som svarar med eld kommer att visa sig stark i ditt liv i Jesus namn. Be dessa böner med tro idag och förvänta dig omedelbart gudomligt ingripande i ditt liv och familj i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

40 Strongman Deliverance-böner


1. Jag drar tillbaka kontrollen över mitt liv från varje starkmans händer och dominans, i Jesu namn.

2. Jag drar tillbaka min framtid från påverkan och kontroll av varje stark man i Jesu namn.

3. Jag befriar mig från någon medvetslös satanisk bondage nu !!!, i Jesu namn.

4. Låt varje demonisk kraft som styr mitt liv och mitt öde förstöras i Jesu namn.

5. Låt min fienders glädje över mitt liv vända sig till sorg, i Jesu namn.

6. Låt helvetets värdar mot mitt liv och mitt öde delas i stycke, i Jesu namn.

7. Låt alla häxor och trollkarlar som önskar min död, börja ta emot eldstenarna nu, i Jesu namn.

8. Jag avbröt alla problem med en länk till mina föräldrar, i Jesu namn.

9. Jag bryter varje demoniskt bondens åk, i Jesu namn.

10. Låt varje natur av misslyckande i mitt liv gå och låt framgångens natur komma till mig, i Jesu namn.

11. Jag skämmer den starka mannen som satan delegerat över mitt liv, i Jesu namn.

12. Låt de ondes glädje över mitt liv förvandlas till eviga sorger, i Jesu namn.

13. Jag bryter mig fri från slakten av förfäder, i Jesu namn.

14. Onda släktträd i mitt liv, bli förpliktade i vår Herre Jesu mäktiga namn.

15. Låt varje bondage av ärftlig sjukdom över mitt liv bryta i mitt liv, i Jesu namn.

16. Jag förklarar att varje makt som någonsin har gjort mig fel av fienden, jag släpper gudomlig bedömning i fiendens läger som skrivs i Psalm 35.
17. Låt alla mina förtryckare falla efter sina egna råd i Jesu namn.

18. Låt alla mina välsignelser i mina fienders hand släppas i Jesu namn.

19. Låt alla negativa yttranden som talas om mitt liv avbrytas, i Jesu namn.

20. Alla problem som är knutna till mitt namn återkallas i Jesu namn.

21. Herre, avslöja för mig alla hemligheter om mitt liv som jag behöver veta i Jesus namn.

22. Låt alla onda fjärrkontroller och spirituella satelliter som upprättats mot mig ta emot Guds åskande eld och brännas till aska, i Jesu namn.
23. Jag befaller varje konstig och ond röst som kallar mitt namn att tystas, i Jesu namn.

24. Herre, rensa mig från alla andliga och fysiska gift som jag har tagit genom mat, i Jesu namn.

25. Herre, låt Jesu blod tvätta bort alla märken av häxor, trollkarlar och onda människor från mitt liv, i Jesu namn.

26. Jag står emot varje förstörare i mitt liv, förstörelse ska finnas där, i Jesu namn.

27. Jag står emot bristen på kunskap i mitt liv, i Jesu namn.

28. Jag står emot avundens ande och stridens anda i mitt liv, i Jesu namn.

29. Jag står emot den anda som inte fungerar kär i mitt liv, i Jesu namn.

30. Jag ropar ned Guds eld, åska, blixtar och storm över onda observatörer av mitt livs framsteg, i Jesu namn.

31. Låt varje organ i min kropp som inte fungerar väl få gudomlig beröring och börja fungera bra, i Jesu namn.

32. Alla problem som är knutna till mitt namn upphävs i Jesu namn.

33. Låt slöjan som döljer min onda starka man rivas i stycken, låt dem blottläggas och avslutas i Jesu namn.

34. Mina genombrott, manifesteras kraftfullt nu, i Jesu namn.

35. Låt alla blockerade vägar till framgång öppnas i Jesu namn.

36. Låt vara mitt liv från alla håll från idag, i Jesu namn.

37. Jag bryter varje stagnationsok från mitt liv, i Jesu namn.

38. Låt smörjningen för övernaturliga genombrott komma över mig, i Jesu namn.

39. Herre, jag får i dag nycklarna till att låsa upp alla dörrar till min välsignelse, i Jesu namn.

40. Låt kraften att urskilja onda föreningar falla över mig nu, i Jesu namn.

Pappa, tack för att du hörde mina böner i Jesus namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel20 bönpunkter mot andlig attack
nästa artikel20 mfm personliga befrielsebönpunkter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.