20 bönpunkter mot andlig attack

0
6567

Obadiah 1: 3-4:
3 Ditt hjärtas stolthet har bedrat dig, du som bor i klippans klyftor, vars bostad är högt; som säger i sitt hjärta: Vem ska föra mig ner till marken? 4 Även om du upphöjer dig som örnen, och även om du sätter ditt bo bland stjärnorna, kommer jag därifrån att föra dig ner, säger Herren.

Är du under någon form eller form av andlig attack, om ja, det här meddelandet är för dig. Andlig attack är verklig, Bibeln sade att vi brottas inte med kött och blod, utan med fyrstendigheter och krafter ... Efesierbrevet 6:12. I andens rike finns det demoniska agenter som skickas av djävulen för att attackera Guds barn. I Matteus 16: 18-19 sade Jesus: Jag kommer att bygga min kyrka och helvetets port kommer inte att sejra mot den. Detta för att säga oss att helvetets portar alltid strider mot de heliges frälsning. Varje Guds barn är ett mål för andlig attack. Men den goda nyheten är detta, när ditt bönalter är i eld, kommer djävulen att vara för liten för dig. Jag har sammanställt 20 bönpunkter mot andlig attack. När du står emot djävulen springer han bort från dig. Hur motstår du djävulen? Genom böner och djärva förklaringar.

När du ber dessa böner idag ser jag Guds hand åsidosätta alla djävulens planer mot ditt liv och öde. Förstå att dessa böner pekar mot andlig attack inte kan fungera för dig om du inte har tro. Oavsett hur mycket vi ber, om vi inte har tro, kan vi lika gärna titta på telemundo (LOL). Men om vår tro är intakt, kan vi resa upp och förskjuta djävulen i vårt liv. Be dessa böner med stor förväntan, jag ser dig rida i härlighetens vingar.

20 bönpunkter mot andlig attack.

1. Fader, jag tackar dig för att du ställde mig långt över alla fyrstendigheter och makter

2. Jag går in i nådens tron, min far och jag får barmhärtighet för alla mina synder i Jesus namn.

3. Jag befaller alla demoniska aktiviteter mot mitt kallelse att få skam och uppror i Jesu namn.

4. Fader Herre, låt mitt liv, min tjänst och mitt bönsliv vara extremt farligt för kungariket av mörkret, i Jesu namn.

5. Fader Herre, låt alla vilande andliga gåvor och talanger i mitt liv börja fungera till din ära, i Jesu namn.

6. Jag förkastar andan av tyngd och ånger, i Jesu namn.

7. Jag befaller alla organiserade mörkretskrafter mot mitt liv att ta emot uppror, blixt och åska i Jesu namn.

8. Allt demoniskt organiserat nätverk mot min andliga och fysiska framsteg, skämmas, i Jesu namn.

9. Jag befaller alla demoniska speglar och övervakningsredskap mot mitt liv att spricka i stycke, i Jesu namn.

10. Jag beordrar varje demonisk frustrationsmedlem att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

11. Jag beordrar alla fattigdomar att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

12. Jag beordrar varje skuldagent att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

13. Jag beordrar varje nederlagsmedlem att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

14. Jag beordrar varje agent av andliga trasor att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

15. Jag beordrar varje sjukdomsförmedlare att förlora sitt liv mitt i Jesu namn.

16. Jag beordrar varje agent av demoniska förseningar att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

17. Jag beordrar varje demotionsagent att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

18. Jag beordrar varje förvirringsombud att förlora sitt liv mitt i Jesu namn.

19. Jag beordrar alla agenter i bakåtrörelse att tappa sitt grepp om mitt liv, i Jesu namn.

20. Jag beordrar varje ond förtryckare att snubbla och falla på alla områden i mitt liv, i namnet
av Jesus.

Far jag tackar er för att ni besvarade mina böner

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här