15 Befrielsebön mot bekanta andar

1
9148

Obadiah 1:17:
17 Men på berget Sion skall bli frälsning, och det skall finnas helighet; och Jakobs hus skall äga sina ägodelar.

Bekanta andar är onda övervakande andar som skickas från helvetets grop för att övervaka dina framsteg och stoppa dem. Precis som vi har den heliga ande, har djävulen också onda andar, som driver onda Intel mot Guds barn. Vi måste stoppa dem genom böner. Bekanta andar är också andar bakom spådomens kraft (se visioner), förmögenhetsberättade tarrotkort, palmläsning och häxahantverk. Dessa krafter kan bara stoppa en bön mindre kristen. Idag har vi sammanställt 15 befrielseböner mot bekanta andar, dessa böner kommer att leda dig när du befriar dig från dessa demons fästning. Du måste genomföra gudomlig hämnd vid alla övervakande andar i ditt liv.

Ta inte lätt på dessa böner, djävulen är efter ditt öde. Tills du motstår honom kommer han inte fly från dig. Be denna befrielsebön mot bekanta andar av hela ditt hjärta. Be det med tro och förvänta sig att himmelens Gud kommer att ingripa i ditt liv idag i Jesu namn. Varje bekant anda som övervakar dina framsteg ska blinda för evigt i Jesu namn.

15 Befrielsebön mot bekanta andar

1. Tack pappa för att du har gjort avsättningen för befrielse från träldom av bekanta andar.

2. Bekänn dina synder och dina förfäder, särskilt de synder som är kopplade till onda krafter.

3. Jag täcker mig med Jesu blod.

4. Jag frigör mig från alla trängder av bekanta andar, i Jesu namn.

5. O Herre, skicka din eld med yxan till grunden för mitt liv och förstör varje ond chip som placeras i mitt liv av bekanta andar i Jesus namn.

6. Låt Jesu blod spola ut från mitt system varje ärftlig satanisk insättning, i Jesu namn.

7. Jag frigör mig från alla problem som överförts till mitt liv från livmodern, i Jesu namn.

8. Låt Jesu blod och den Helige Andens eld rena varje organ i min kropp, i Jesu namn.

9. Jag bryter och lossar mig från varje kollektivt ondt förbund, i Jesu namn.

10. Jag bryter och lossar mig från varje kollektiv förbannelse, i Jesu namn.

11. Jag kasta upp alla onda konsumtioner som jag har matats som barn i Jesu namn.

12. Jag befaller att alla grundläggande starka män som är knutna till mitt liv ska vara förlamade, i Jesu namn.

13. Låt alla ondska stavar som reser sig upp mot min familj, göras impotenta för min skull, i Jesu namn.

14. Jag avbryter konsekvenserna av alla onda lokala namn som är knutna till min person, i Jesu namn.

15. Far, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här