15 Befrielsebön mot bekanta andar

3
30222

Obadja 1:17:
17 Men på berget Sion skall bli frälsning, och det skall finnas helighet; och Jakobs hus skall äga sina ägodelar.

Kända andar är onda övervakningsandar som skickas från helvetets grop för att övervaka dina framsteg och stoppa dem. Precis som vi har den heliga anden har djävulen också onda andar som driver onda Intel mot Guds barn. Vi måste stoppa dem genom böner. Kända andar är också andar bakom spådomskraften (att se visioner), spåkvinnor med tarrotkort, palmläsning och häxhantverk. Dessa krafter kan bara stoppa en mindre kristen bön. Idag har vi sammanställt 15 befrielseböner mot bekanta andar, dessa böner kommer att leda dig när du befriar dig från dessa demons fästning. Du måste genomföra gudomlig hämnd vid alla övervakande andar i ditt liv.

Ta inte lätt på dessa böner, djävulen är efter ditt öde. Tills du motstår honom kommer han inte fly från dig. Be denna befrielsebön mot bekanta andar av hela ditt hjärta. Be det med tro och förvänta sig att himmelens Gud kommer att ingripa i ditt liv idag i Jesu namn. Varje bekant anda som övervakar dina framsteg ska blinda för evigt i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

15 Befrielsebön mot bekanta andar


1. Tack pappa för att du har gjort avsättningen för befrielse från träldom av bekanta andar.

2. Bekänn dina synder och dina förfäder, särskilt de synder som är kopplade till onda krafter.

3. Jag täcker mig med Jesu blod.

4. Jag frigör mig från alla trälar av välkända andar, i Jesu namn.

5. O Herre, skicka din eld med yxan till grunden för mitt liv och förstör varje ond chip som placeras i mitt liv av bekanta andar i Jesus namn.

6. Låt Jesu blod spola ut från mitt system varje ärftlig satanisk insättning, i Jesu namn.

7. Jag frigör mig från alla problem som överförts till mitt liv från livmodern, i Jesu namn.

8. Låt Jesu blod och den Helige Andens eld rena varje organ i min kropp, i Jesu namn.

9. Jag bryter och lossar mig från varje kollektivt ondt förbund, i Jesu namn.

10. Jag bryter och lossar mig från varje kollektiv förbannelse, i Jesu namn.

11. Jag kasta upp alla onda konsumtioner som jag har matats som barn i Jesu namn.

12. Jag befaller att alla grundläggande starka män som är knutna till mitt liv ska vara förlamade, i Jesu namn.

13. Låt alla ondska stavar som reser sig upp mot min familj, göras impotenta för min skull, i Jesu namn.

14. Jag avbryter konsekvenserna av alla onda lokala namn som är knutna till min person, i Jesu namn.

15. Far, jag tackar dig för att du besvarade mina böner i Jesus namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel20 bönpunkter för lönsam anställning
nästa artikel20 bönpunkter för ny eld
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

 1. Snälla hjälp im så tierd sitt med homosexualism i min familj porr blev förolämpad som barn. Ineed att lära sig att spåra fienden och låta Gud ta kontrollen.

 2. Visste du att även om dåliga problem görs mot oss måste vi fortfarande berätta för Jesus, tyvärr är det ett sätt att ta ansvar för vår fiendes synder och stan kan inte använda det mot dig och ta upp och ångra för våra familjs synder och be i tro som om du redan har det
  Herre Jesus, kärnan i din död och uppståndelse är att befria mig från synd. Du tog korset, gick genom skamgatan och betalade kapitalpriset med ditt dyrbara blod så att jag kan räddas från lagens förbannelse. Herre, hur illa kommer det att vara, att tusentals år, även efter din död, fortfarande vältar mig djupt i syndens gift. Jag tar tröst i skrifttexten som betonade att vi ska få veta sanningen och att sanningen ska göra oss fria. Jesus, jag har känt sanningen att verkligen du dog så att jag kan bli räddad från synd, jag går in i det frihetsförbund som ingicks med ditt blod på Golgata och jag meddelar min totala befrielse från synd i Jesu namn.

  Fader i himlen, mitt hjärta är mycket bitter när jag lärde mig att synden inte har något gott som den gör för en man förutom att sätta en i träldom. Jesus, jag är trött på att vara en slav för synden, och jag har beslutat att gå på rättfärdighetens väg. Men detta kommer att bli svårt om syndens bojor ännu inte har brutits från baksidan, jag ber om barmhärtighet som ger mig seger över synden, Herre, jag ber att du ska ge den till mig i Jesu namn.

  Bibeln säger att vi inte kan vara i synd och be nåd att vara överskott. Herre Gud, du regerar för att din barmhärtighet över människan är evig. Jag ber om din barmhärtighet över mina synder och misstag att du får mig att se dig. Bibeln tillkännagav att en synders ansikte inte kommer att se Kristus, Herre Jesus, jag ber om att du, i kraft av blodet som utgjutits på Golgata, kommer att tvätta mig helt från min synd i Jesu namn.

  Fader i himlen, ditt ord gjorde det känt att du inte vill ha en syndares död utan ånger genom Kristus Jesus. Du har inte heller skickat din son till världen för att fördöma världen utan för att vi ska få frälsning genom hans död. Jag erkänner alla mina synder inför dig idag, jag är en förhärligad lögnare, en tjuv, jag njuter av sexuella omoraliteter. Så mycket som jag inte är stolt över alla dessa dåliga saker jag gör, håller inte min ånger bort från det heller länge. Det är därför jag behöver din hjälp för att hjälpa mig att övervinna köttet som måste vilja ta över hela mitt väsen. Jag ber om barmhärtighet som kommer att lyfta mig över synd. Herre förbarma dig över Jesu namn.

  Fader Herre, synd har åsidosatt mitt liv. Det har oundvikligen blivit omöjligt för mig att klara mig utan det. Dåligt nog kan jag inte ens skryta med dem utanför, medan jag inte kan erkänna dem för människan istället på grund av skam och smälek. Jag tar styrka i Psalmboken som säger till dig: Jag har gjort denna missgärning och gjort detta ont i dina ögon. Ordspråksboken säger att den som döljer sin synd inte kommer att lyckas, men den som bekänner och omvänder sig kommer att finna barmhärtighet. Jag söker total omvändelse, och den eviga Herren ger mig nåd att fullständigt övervinna synden i Jesu namn.

  För Kristus har dött, detta är min vädjan, synd har verkligen övermannat, men Kristus har dött för att rädda mig helt från den. Jag söker din styrka för att utrota synd i Jesu namn.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.