Topp 10 böner för våra barns framtida make

0
4107

Topp 10 böner för våra barns framtida make

24 Mosebok 3: 4-XNUMX:
3 Och jag kommer att få dig att svära vid Herren, himmelens Gud och jordens Gud, så att du inte får ta en fru till min son till Kanaaniternas döttrar, bland vilka jag bor: 4 Men du ska gå till mitt land och till mitt släkt och ta en fru till min son Isak.

Varje gudomlig förälder vet vikten av att be för där barn. Vi lever i en värld som snabbt förändras, i den här eran är det viktigare än någonsin att vi ber för våra barns framtid. Idag ska vi titta på de tio bästa bönerna för våra barns framtida make. Vem dina barn gifter sig med kommer att avgöra mycket hur det kommer att bli liv. Vi måste be intryckt för våra barns äktenskap. Världen är fylld med gudfria människor, människor utan fruktan för Gud, vi måste be att sådana individer inte kommer nära våra barn. Guds ord uppmuntrar oss att gifta oss med gudomliga människor. Bibeln säger inte bli ok med otroende 10 Kor 2: 6, när vi ber dessa böner för våra barns framtida make, kommer Gud att rikta dem till gudfrysta människor som kommer att älska och vårda dem, människor som hjälper dem att nå det största potentialen i liv och öde.

Engagera dessa böner med tro. Be passionerat för dina barns framtida make. Om dina barn är lyckliga blir du lycklig, om de klarar sig bra i äktenskapet, kommer du att vara glad. Men om de är frustrerade och deprimerade eller värre fortfarande skilda, kommer du aldrig att vara lycklig som förälder. Denna bön för våra barns framtida make kommer också att befria dina barn från sexuell perversion, andan av homosexualitet och lesbianism. När du ber för dina barns framtid idag ser jag att Gud välsignar dina barn överallt i Jesu namn amen.

Topp 10 böner för våra barns framtida make

1. Far, jag tackar dig för att du bara är den perfekta matchmakaren.

2. Fader, skicka den ordinerade mannen / kvinnan du har förordnat som min dotters / sons make / hustru.

3. Herre, anslut gudomligt mina barn till deras Gud ordinerade make i Jesus namn.

4. Herre, låt makan till mina chikdren vara en gudfruktig person som älskar dig helhjärtat i Jesus namn.

5. Herre, upprätta min barns äktenskapliga öde med ditt ord i Jesus namn.

6. Fader, låt alla sataniska hinder som hindrar mina barn från att träffas där Gud ordinerade make upplösas, i Jesu namn.

7. Herre, skicka ut dina stridande änglar för att skydda mina äktenskap i Jesus.

8. Herre, jag tror att du har skapat min dotter / son för en speciell man / kvinna av Gud. Få det till, i Jesu namn.

9. Jag uppmanar min barns ordinerade make till att nu få kontakt med dem i Jesu namn.

10. Jag avvisar fienden tillhandahållen av förfalskad make i mina barns liv i Jesu namn.

Tack Jesus .

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här