20 Bönpunkter för gudomlig upphöjning

1
33041

Psalm 27: 6:
6 Och nu skall mitt huvud lyftas upp över mina fiender runt mig: därför kommer jag i hans tabernakel att ge glädjeoffer; Jag kommer att sjunga, ja, jag ska sjunga lovord till Herren.

Idag ska vi titta på 20 bönpunkter för gudomlig upphöjning. Vad är gudomlig upphöjning? Detta är när Gud höjer dig framför alla dina fiender och spottare, det är när Gud främjar dig till en högre nivå i din karriär i livet. Gudomlig upphöjning är när Gud gör dig till huvudet och inte svansen i livet. Varje Guds barn är en kandidat för gudomlig lyft, men många troende kämpar fortfarande i livet eftersom djävulen fortfarande kämpar med välsignelser. Tills du står emot djävulen i böner, kommer han att fortsätta strida med Guds välsignelser i ditt liv. Gud har avsatt för ditt gudomliga lyft, men du måste kämpa för troens kamp, ​​du måste be dig in i din arv. När vi ber låter vi Gud veta att vi är helt beroende av honom. Vi överlämnar våra strider till honom (Gud) så att han kan ge oss seger.

Denna bönpoäng för gudomlig upphöjning kommer att öppna dörrar för ditt övernaturliga framsteg. När du engagerar dig i dessa bönpunkter ser jag Gud förändra dina berättelser och ta dig från en nivå till en annan. Gudomlig upphöjning kommer från herren, den kommer inte från människan, sluta därför titta upp till mannen för att lyfta dig. Sluta se upp till människan för att främja dig, när du är beroende av människan kan Guds närvaro inte arbeta med dig. Du måste se upp till Jesus, han är vår tros författare och efterbehandlare. Be dessa bönpunkter beroende på vilken dykgud som lyfter idag. Jag ser dig dela vittnesbörd amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

20 Bönpunkter för gudomlig upphöjning


1. Fader, jag tackar dig för främjandet kommer endast genom dig i Jesus namn.

2. Fader, avvisa varje form av bakåtriktadhet i mitt liv, i Jesu namn.

3. Jag förlamar varje stark man som tilldelats mitt liv och öde, i Jesu namn.

4. Låt varje stagnationsmedlem och förseningar som arbetar mot mig förlamas i Jesu namn.

5. Jag förlamar hushållets ondska aktiviteter över mitt liv i Jesu namn.

6. Jag släcker varje konstiga brandhäxor och trollkarlar mot mig i Jesu namn.

7. Herre, ge mig kraft att maximera mina potentialer, i Jesu namn.

8. O Herre, ge mig nåd att uppnå enkel resultat.

9. Herre, låt mig leda i livet av din stora visdom i Jesus namn

10. Jag bryter varje förbannelse av fruktlöst arbete som läggs på mitt liv, i Jesu namn.

11. Jag bryter varje förbannelse av otydlig död, i Jesu namn.

12. Herre, befäst mig med din kraft i Jesus namn

13. Låt Heligandens motrörelse frustrera varje ond utrustning mot mig, i Jesu namn.

14. Fader Herre, ge mig den lärda tungan i Jesus namn

15. Herre, gör min röst till röst om fred, befrielse, makt och lösning i Jesu namn

16. Herre, ge mig gudomlig riktning som kommer att driva mig till storhet i Jesu namn

17. Varje makt som tilldelas, att använda min familj / jobb osv för att plåga mig, bli förlamad i Jesu namn.

18. Herre Jesus, ge mig en utmärkt ande i Jesu namn

19. O Herre gör mig till huvudet och inte svansen i Jesus namn.

20. Tacka Gud för besvarade böner.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

  1. Pasteur Ikechukwu Chinedum!
    Tres ravi de vous decouvrir car tous les 20 poäng citerar m ont vraiment gueris, j ai meme partager ces paroles pour que des personnes afligees comme moi soient saves
    Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.