20 Andliga krigförböner mot äktenskapens inkräktare

0
8740

Jesaja 14:27:
27 Ty HERREN, hærskaren, har föreslagit, och vem ska avbryta det? och hans hand är utsträckt, och vem ska vända den tillbaka?

Gud har ordinerat förbindelse För fördelar måste därför alla inkräktare i äktenskap motstås med kraft, bönens kraft. Som gift troende måste du skydda ditt äktenskap från inkräktare. Äktenskapskräktare är demoniska mänskliga agenter som skickas från helvetets grop för att förstöra äktenskap. Dessa inkräktare kan vara män eller kvinnor, pojkar eller flickor, familjemedlemmar och släktingar, medarbetare och kollegor etc. Vi har sammanställt 20 spirituella krigsböner mot äktenskapens inkräktare. Dessa andliga krigsböner kommer att tjäna som vägledning när vi driver andlig krig för att rädda vårt äktenskap.

Du måste be djävulen ur ditt äktenskap. Du måste göra ditt äktenskapshjem för varmt för någon konstig kvinna eller man, du måste göra ditt äktenskapshjem för varmt för onda släktingar som vill missa vägleda dig. Du måste vara standhaftig i böner när du levererar ditt äktenskap från inkräktare. Jag ber att Guds hand ständigt kommer att vägleda dig när du deltar i denna andliga krigsböner mot äktenskapens inkräktare. Ditt äktenskap ska blomstra i Jesu namn.

20 Andliga krigförböner mot äktenskapens inkräktare

1. Jag förlamar varje arkitekt av konflikt och fientlighet i mitt äktenskap, i Jesu namn.

2. Jag släpper mitt äktenskap från händerna på onda designers, i Jesu namn.

3. Låt varje kraft som försöker frustrera mitt äktenskap skämmas i Jesu namn.

4. Låt all hushållens ondska som kämpar mot mitt hem skämmas idag, i Jesu namn.

5. Jag får befrielse från varje ond plantering av inkräktare i mitt äktenskap

6. Jag förlamar varje anda av hat och fientlighet som kretsar mot mitt äktenskap, i Jesu namn.

7. Jag förstör och destabiliserar varje satanisk plan mot mitt äktenskap, i Jesu namn.

8. Jag frälsar mitt äktenskap från händerna på äktenskapsmäklare i Jesu namn.

9. Jag förföljer, överhämtar och återhämtar mitt äktenskap från händerna på äktenskapsbrytare, i Jesu namn.

10. Varje ondskapseffekt av yttre påverkan i mitt äktenskap, neutraliseras helt i Jesu namn.

11. Herre, upplös och gör till intet alla onda råd som skapats mot mitt äktenskap i Jesu namn ..

12. Varje makt som förhindrar mig som hustru från att respektera och undervisa min mans ledarskap blir förlamad i Jesu namn.
13. Låt varje fantasi, tanke, plan, beslut, önskan och förväntan om skilsmässa och separation mot mitt hem upphävas, i Jesu namn.
14. Äktenskapens inkräktare, hör Herrens ord: Du kommer inte att bryta mitt äktenskap i Jesu namn.

15. Jag binder alla krafter som äter bort min mans beslutsamhet att stanna gift med mig, i Jesu namn.

16. Låt den onda mänskliga agenten äta bort min kärlek från hjärtat av min man kasta upp det, i Jesu namn.

17. Far, jag täcker mitt äktenskap med Jesu Kristi blod.

18. Låt alla utom äktenskapliga relationer med andra "partners" som finns i mitt äktenskap avslutas i Jesu namn.

19. Jag bryter varje soulband mellan min make och alla konstiga kvinnor i Jesus namn

20. Jag räddar min man från onda förförers hand, i Jesu namn

Tack Jesus för att du skyddade mitt äktenskap i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här