20 Andliga krigförböner mot äktenskapens inkräktare

2
12295

Jesaja 14:27:
27 Ty HERREN, hærskaren, har föreslagit, och vem ska avbryta det? och hans hand är utsträckt, och vem ska vända den tillbaka?

Gud har ordinerat förbindelse För fördelar måste därför alla inkräktare i äktenskap motstås med kraft, bönens kraft. Som gift troende måste du skydda ditt äktenskap från inkräktare. Äktenskapskräktare är demoniska mänskliga agenter som skickas från helvetets grop för att förstöra äktenskap. Dessa inkräktare kan vara män eller kvinnor, pojkar eller flickor, familjemedlemmar och släktingar, medarbetare och kollegor etc. Vi har sammanställt 20 spirituella krigsböner mot äktenskapens inkräktare. Dessa andliga krigsböner kommer att tjäna som vägledning när vi driver andlig krig för att rädda vårt äktenskap.

Du måste be djävulen ur ditt äktenskap. Du måste göra ditt äktenskapshjem för varmt för någon konstig kvinna eller man, du måste göra ditt äktenskapshjem för varmt för onda släktingar som vill missa vägleda dig. Du måste vara standhaftig i böner när du levererar ditt äktenskap från inkräktare. Jag ber att Guds hand ständigt kommer att vägleda dig när du deltar i denna andliga krigsböner mot äktenskapens inkräktare. Ditt äktenskap ska blomstra i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

20 Andliga krigförböner mot äktenskapens inkräktare

1. Jag förlamar varje arkitekt av konflikt och fientlighet i mitt äktenskap, i Jesu namn.

2. Jag släpper mitt äktenskap från händerna på onda designers, i Jesu namn.

3. Låt varje kraft som försöker frustrera mitt äktenskap skämmas i Jesu namn.

4. Låt all hushållens ondska som kämpar mot mitt hem skämmas idag, i Jesu namn.

5. Jag får befrielse från varje ond plantering av inkräktare i mitt äktenskap

6. Jag förlamar varje anda av hat och fientlighet som kretsar mot mitt äktenskap, i Jesu namn.

7. Jag förstör och destabiliserar varje satanisk plan mot mitt äktenskap, i Jesu namn.

8. Jag frälsar mitt äktenskap från händerna på äktenskapsmäklare i Jesu namn.

9. Jag förföljer, överhämtar och återhämtar mitt äktenskap från händerna på äktenskapsbrytare, i Jesu namn.

10. Varje ondskapseffekt av yttre påverkan i mitt äktenskap, neutraliseras helt i Jesu namn.

11. Herre, upplös och gör till intet alla onda råd som skapats mot mitt äktenskap i Jesu namn ..

12. Varje makt som förhindrar mig som hustru från att respektera och undervisa min mans ledarskap blir förlamad i Jesu namn.
13. Låt varje fantasi, tanke, plan, beslut, önskan och förväntan om skilsmässa och separation mot mitt hem upphävas, i Jesu namn.
14. Äktenskapens inkräktare, hör Herrens ord: Du kommer inte att bryta mitt äktenskap i Jesu namn.

15. Jag binder alla krafter som äter bort min mans beslutsamhet att stanna gift med mig, i Jesu namn.

16. Låt den onda mänskliga agenten äta bort min kärlek från hjärtat av min man kasta upp det, i Jesu namn.

17. Far, jag täcker mitt äktenskap med Jesu Kristi blod.

18. Låt alla förhållanden utanför äktenskapet med andra "partners" som finns i mitt äktenskap avslutas i Jesu namn.

19. Jag bryter varje soulband mellan min make och alla konstiga kvinnor i Jesus namn

20. Jag räddar min man från onda förförares hand, i Jesu namn

Tack Jesus för att du skyddade mitt äktenskap i Jesu namn.

 

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. Vänligen be för mig, jag har be med dig nu de senaste 23 dagarna !! Det har hjälpt men min man fortsätter att hålla hemligheter och söka kvinnor på Facebook från sitt förflutna eller som någonsin kommer att ge honom lek och hans son har också varit ifrån att försöka bryta upp vårt äktenskap. Min styvson har varit mycket respektlös mot mig ”efter min man fortsätter att ringa honom för att klaga på mig eller diskutera allt & allt vi har pratat om som borde ha varit konfidentiellt mellan man och hustru ”min styvdotter - har också orsakat milipalation jag bad med henne och för under tiden hon hade sin 1: a barnet tillsammans kom barnet 4mos tidigt gör till min styvson misshandlade av henne hon ringde dagligen för bön. Jag skulle be dagligen för henne och Baby men hon var också bedräglig efter allt jag gjorde för att hjälpa henne hon väckte mycket förvirring även efter att hon berättade för mig om min man och hans son pratade mot mig med respektlöst språk när jag hänvisade till mig min man tillät hans son verbalt attackera mig i hans närvaro och gjorde ingenting för att korrigera honom och jag var äntligen tvungen att säga till min styvson i framför min man om hur de båda diskuterade mig och hur de båda visste att jag skulle dö så att hans far kunde vara fri & hur min styvson var glad att hans far fuskade på mig ”det bröt mitt hjärta för jag trodde verkligen att jag var nära min styvson innan allt detta hände kallade han mig dagligen för bön för att han inte hade något jobb ”men han berättade också saker om sin far i förtroende” & jag betrodde honom också men Stepson upprepade allt jag delade med honom till min man och jag upprepade aldrig ett ord om vad min styvson delade med mig fram till denna dag och min styvdotter-lag som kom emot mig bakom min rygg och sa att saker som jag inte hade gjort alla gjorde dagligen var att be för henne & äktenskap & respektlöshet kommer honom min styvson till henne hon använde det mot mig för att rädda sig själv och orsaka mer förvirring i mitt äktenskap med min man och jag bad henne att sluta använda mitt namn varje gång hon skulle ha meningsskiljaktigheter med min styvson & sårbarheten för mig fortsätter min man pratar till hej s son jag framför mig åt sidan jag är inte där ”han har inte försökt stå upp för mig tror jag för att han 'vet vad han har gjort mot mig också' Jag vet att det som min styvdotter sade till var sant eftersom min man och jag pratade om allt som hon upprepade för mig har sagt en sak om hans del i denna situation ”han fortsätter att ge andra kvinnor huvudsakligen en just nu och jag går utan saker för vårt hem eget hem han inte har ' Jag har gift mig med honom i tre år. Jag flyttade från Houston till Beaumont eftersom han redan hade ett hus här, han skulle flytta till Houston eftersom min äldre mamma är där mina barnbarnsbarn men han hedrade inte sin ord så jag flyttade för att vara med honom som fru Pastor Jag vet att det här är mycket men jag behöver bönebedömningar för att be med mig och för mig och min man-tack !!

    Gud välsigne dig 🙏🏽❤

    Shelia Gallien Gerard

  2. Pray that your husband will not be bitter or harsh towards you. Pray against all secret relationships, social messaging, text, that is against your marriage and that it be destroyed and put to death and never to be resurrected. That your husband loves you as Christ loved the church. That he honors you and your marriage. That all relationships that are against your marriage to him be put to death never to be resurrected. That your husband surrender his soul to Jesus. That God turns his heart to you. That he loves you as he loves himself. The battle is the Lord’s. Keep on praying it will not be in vain. Through Jesus the victory is yours.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här