20 frälsningsbön pekar på att temma tungan

0
6016

James 3: 1-12:
1 Mina bröder, var inte många herrar, veta att vi kommer att få den större fördömelsen. 2 För i många saker kränker vi alla. Om någon man inte förolämpar sig i ord, är den en perfekt människa och kan också överbrygga hela kroppen. 3 Se, vi lägger bitar i hästernas mun, så att de kan lyda oss; och vi vänder hela kroppen. 4 Se också fartygen, som även om de är så stora och drivs av hård vind, men ändå vänder de sig med en mycket liten rutt, oavsett om guvernören lyssnar. 5 Även så är tungan en liten medlem och har stora saker. Se, hur stor fråga en liten eld tänker! 6 Och tungan är en eld, en värld av orättvisa: så är tungan bland våra medlemmar, att den förorenar hela kroppen och sätter igång naturen; och det är eld i helvetet. 7 Ty alla slags djur och fåglar och ormar och saker i havet tämjas och tämmas av mänskligheten. 8 Men tungan kan ingen tämja; det är en orubblig ondska, full av dödligt gift. 9 Vi välsignar därmed Gud, även Fadern; och därmed förbannar vi människor, som är gjorda efter Guds likhet. 10 Av samma mun fortsätter välsignelse och förbannelse. Mina bröder, dessa saker borde inte vara så. 11 Skickar en fontän ut på samma plats sött vatten och bittert? 12 Kan fikonträdet, mina bröder, bära olivbär? antingen en vinstock, fikon? så ingen fontän kan både ge saltvatten och färskt. 13 Vem är en klok man och förkunnad med kunskap bland er? låt honom visa upp ett bra samtal om sina verk med ödmjukhet av visdom. 14 Men om ni har bitter avund och strid i era hjärtan, ära inte och ljug inte mot sanningen. 15 Denna visdom stämmer inte uppifrån utan är jordisk, sensuell, djävulsk. 16 Ty där avund och strid är, det finns förvirring och allt ont verk. 17 Men den visdom som är ovanifrån är först ren, sedan fridfull, mild och lätt att bli intresserad, full av barmhärtighet och god frukt, utan partiellhet och utan hyckleri. 18 Och rättfärdigens frukt sås i fred för dem som gör fred.

Liv och död är i tungans kraft. Som troende måste vi förstå tungans kraft. Vad vi säger är vad vi ser. När du talar välsignelser ser du det i ditt liv, men när du talar förbannelser ser du det i ditt liv. Markus 11: 22-24 Jesus berättar för oss att om vi har tro kommer vi att ha det vi säger. Idag tittar vi på 20 befrielse bön poäng att temma tungan. Denna bön poäng är att hjälpa dig att kontrollera din tunga. När du ber dem kommer den heliga anden att ge dig möjlighet att prata rätt och njuta av en stor framtid.

Tills du lär dig att temma din tunga kommer du att fortsätta att vara ett offer. Ord är anda, Johannes 6:63 berättar för oss det. Du måste lära dig att kontrollera dig själv från att tala ond. Det du säger i livet är vad du får, sa Bibeln "ur hjärtans överflöd, munnen talar", vilket betyder att din mun ger uttryck för hjärtatankarna. Denna befrielsebön pekar på att temma tungan kommer att ge dig möjlighet att kontrollera din tunga att alltid tala rätt. Be dem med tro idag och få befogenhet att tala dig till toppen.

20 frälsningsbön pekar på att temma tungan

1. Fader, jag tackar dig för din trohet i Jesu namn.

2. Jag täcker min tunga med Jesu blod.

3. Jag befaller att all det andliga onda i mitt liv ska förstöras, i Jesu namn.

4. Jag förlamar och upphäver de onda andernas aktiviteter i mitt liv, i Jesu namn.

5. Jag förordnar utgången av andarna att ljuga från mitt liv, i Jesu namn.

6. Låt Guds eld rena min tunga från varje smutsig förorening i Jesu namn

7. Herre, ge mig möjlighet att tämja min tunga och befria mig från själen till förstörelse i Jesus namn ..

8. Jag avskiljer mig från alla andar av onda och slarviga tal, i Jesu namn.

9. Jag befaller varje klagandesanda i mitt liv att avgå, i Jesu namn.

10. Låt varje serpentin ande och gift avgå från min tunga, i Jesu namn.

11. Jag beordrar varje tjänare och trängsel på min tunga att avvika i Jesu namn.

12. Herre, reparera alla skador som har gjorts i mitt liv till följd av fel användning av min tunga i Jesu namn

13. Jag förklarar idag att jag genom min tunga ska kontrollera välsignelserna i mitt liv i Jesu namn.

14. Herre, befria min tunga från att bli ett ondskevapen i Jesus namn

15. Jag avbryter alla onda ord som jag har sagt mot mitt liv i Jesus namn.

16. Herre, rädd mitt liv från onda talare i Jesu namn.

17. Med min tunga fördömer jag varje ond tunga som talar mot mitt liv i Jesu namn.

18. Herre, läk mig av alla tungsjukdomar.

19. Jag frigör mig från greppet av liggande andar, i Jesu namn.

20. Låt alla problem i mitt liv härröra från fel talande försvinna från mig nu i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här