10 Krigsförbön mot sjukdom

1
9767

Mos 7: 15:
15 Och Herren kommer att ta bort all sjukdom från dig och inte lägga någon av de onda sjukdomarna i Egypten, som du känner, på dig; men kommer att lägga dem på alla som hatar dig.

Sjukdomar och sjukdomar är aldrig Guds vilja för något av hans barn, Gud plågar inte sina barn med sjukdomar och sjukdomar. Varje sjukdom är ett förtryck av djävulen Apostlagärningarna 10:38. Därför måste vi föra andlig krigföring, idag har vi sammanställt tio krigsböner mot sjukdom. Dessa krigsböner kommer att ge oss möjlighet att avvisa alla onda sjukdomar i våra liv. Tacka Gud för medicinsk praxis, men vi måste förstå att varje sjukdom har en andlig rot och att bara andliga åtgärder kan förstöra den permanent.

Dessa krigsböner mot sjukdom är också för dem vars sjukdomar som har besläktat medicinska behandlingar, du har åkt till många sjukhus och de läkare inte kan diagnostisera orsaken till din sjukdom, detta är djävulens arbete när du deltar i dessa krigsböner idag, förvänta dig att Gud kommer att ingripa i dina situationer och ge dig seger idag i Jesus namn.

10 Krigsförbön mot sjukdom

1. Jag bekänner alla synder som kan vara ansvariga för denna demoniska sjukdom i Jesu namn.

2. Fader, låt din ovillkorliga barmhärtighet röra sig över all demonisk bedömning i mitt liv i Jesus namn

3. Vid Jesu namn måste varje knä böjas. Därför befaller jag er att sjukdom (nämna dess namn) har gått ur mitt liv i Jesu namn.
4. I det matchlösa namnet Jesus Kristus förbannar jag all sjukdom i min kropp från roten nu i Jesu namn

5. Jag förklarar i Jesu namn Kristus att jag inte ska dö av denna sjukdom i Jesu namn.

6. Genom HOLY GHOST: s kraft befaller jag att varje ok av sjukdomar och sjukdomar i mitt liv ska brytas och förstöras för evigt i Jesu namn.
7. Jag befaller varje anda av sårbarhet och drabbar min kropp att avslutas nu och för evigt i Jesu namn.

8. Far, läk alla skador som görs i min kropp inom och utanför till följd av sjukdomar och sjukdomar i Jesu namn

9. Fader, jag returnerar varje pil av sjukdomar som skickas till min väg till avsändaren i Jesu namn

10. Pappa, jag tackar dig för min totala läkning i Jesu namn.

annonser

1 KOMMENTAR

  1. Jag behöver verkligen läka men jag tror att Gud kommer att ha ont i hela kroppen tacka Gud för att jag ledde mig till dessa bönpunkter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här