10 frälsningsbön för att bryta familjens förbannelser

2
11047

Galaterna 3: 13-14:
13 Kristus har förlossat oss från lagens förbannelse och gjort en förbannelse för oss; ty det står skrivet: Förbannad är alla som hänger på ett träd. 14 så att Abrahams välsignelse skulle komma över hedningarna genom Jesus Kristus. att vi kan få Andens löfte genom tro.

Alla förbannelser kan brytas, det kräver bara trosfylld befrielsebön och en god förståelse av Kristi ord. Idag har vi sammanställt tio befrielseböner för att bryta familjens förbannelser, dessa böner kommer att ge dig möjlighet att sprida alla onda förklaringar som skickas i din riktning. I Jesaja 10:54 uppmanade Bibeln oss att fördöma varje tunga som reser sig mot oss, tills du öppnar din mun i böner, fiendens embargo kanske aldrig lämnar ditt liv.

Familjeförbannelser är verkliga, de är förfäderliga förbannelser som strider mot framstegen hos oskyldiga familjemedlemmar. Dessa förbannelser är som ett resultat av demoniska tillbedjande av våra förfäder, ond hängivenhet av hela familjen till en gud eller gud, vissa eder och löften som våra förfäder har gjort till sina gudar. Dessa onda metoder försvinner inte bara så, även efter många år kommer generationerna av dessa vår fader att fortsätta att slåss mot dessa onda andar. Till exempel, när en man ägnar sig själv och hela sin släktlinje åt en gud, och han gör uttalanden som denna "Jag och mina barnbarn kommer alltid att tjäna dig" har han överlämnat alla sina avkommor till djävulen. Problemet börjar nu när hans stora barnbarnsbarn som inte vet någonting om det förfädernas förbund slutar att tillbe gudarna där fäder, då förbannelsen börjar arbeta mot dem, förbannelsen av ett brutet släktförbund. Detta är en viktig anledning till att många familjer är i ruiner idag. Många familjer lider under djävulens träldom på grund av ett brutet släktförbund.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Men de goda nyheterna är dessa, som Guds barn, du har befriats från lagens förbannelser, du har befriats från alla förfädernas förbannelser, av Jesu blod, du har befriats helt från synd och alla former av förfädernas förbannelser. När du deltar i denna befrielsebön för att bryta familjens förbannelser ser jag att ditt liv blir förbannat i Jesu namn. Känner till dessa idag, du är OCHURBARA !!! Ingen djävulsk förbannelse kan råde i ditt liv längre i Jesus namn. Be denna befrielsebön idag och vara helt fri från djävulen i Jesus namn.

10 frälsningsbön för att bryta familjens förbannelser
1. Jag bekänner synderna från mina förfäder (lista dem om du känner till) i Jesus namn

2. O Herre, låt din barmhärtighet sejra över varje familj förbannelse som attackerar mitt liv i Jesus namn

3. Låt kraften i Jesu blod skilja mig från mina förfädernas synder, i Jesu namn.

4. Jag avstår från alla onda hängivenheter som läggs på mitt liv, i Jesu namn.

5. Jag bryter varje satanisk ordination med mina namn på den, i Jesu namn.

6. Jag avstår från och frigör mig från varje negativt engagemang som läggs på mitt liv, i Jesu namn.

7. Jag befaller alla demoner bakom förbannelserna i min familj att lämna nu, i Jesu Kristi namn.

8. Jag tar auktoritet över alla familjens förbannelser som kämpar mot mig, i Jesu namn.

9. Herre, avbryt de onda konsekvenserna av alla trasiga demoniska förbund eller engagemang i jesus namn.

10. Jag tar myndighet över alla förbannelser som härrör från trasigt engagemang och förbund, i Jesu namn.

 


2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.