20 mfm bönpunkter för visum

2
15762

Psalm 118: 10-14:
10 Alla nationer omgick mig: men i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 11 De omringade mig; ja, de omringade mig, men i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 12 De omringade mig som bin; de släckts som törnenes eld; ty i Herrens namn kommer jag att förstöra dem. 13 Du har sårat mig så att jag kan falla; men Herren hjälpte mig. 14 Herren är min styrka och sång och har blivit min frälsning.

Vi tjänar en Gud av alla nationer, ingen nation kan motstå en man eller kvinna som Gud har skickat. Idag har jag sammanställt 20 mfm bön poäng för visum. Denna bönpunkter är inspirerad av min mentor Dr Olukoya från Fire of Fire och mirakel ministerier. Denna bön är en känslig bön, det är innan du börjar be, vi måste undersöka några faktorer först.

Två faktorer att undersöka innan du ber om ett visum.

1). Skickade Gud dig? Är det Guds vilja att du åker till det landet? Gud kommer bara tillbaka de skickade. Om han inte skickade dig går du på egen hand och du kanske inte lyckas. Därför måste du först be för Guds vilja och se till att det är Guds vilja att du åker till det landet.

2). Varför reser du? Varför vill du lämna ditt land? Du måste ha äkta skäl och syfte att lämna, det finns många fel skäl till varför människor vill lämna det landet få av dem är:

Fel orsak 1: De tror att de kommer att bli rika ute. Det här är en mycket fel anledning eftersom rikedom är i tankarna. Den sena ärkebiskopen Benson Idahosa citerades "en ödla i Nigeria kommer inte att vara en alligator i Amerika". Om du inte kan vara rik i ditt land är chansen att du inte kan vara rik någonstans. Ditt land kanske ett tredje världsland, men det finns också många rika människor i det. Rikedom börjar från sinnet. Om du tänker rik, kommer du att agera rik, och om du agerar rik blir du rik.
Fel orsak 2: Hårda droger: Detta är en mycket fruktansvärd anledning att resa utomlands, Gud kommer definitivt inte att stödja dig om detta är din anledning.
Det finns också goda skäl att resa till andra länder, de är att fortsätta din utbildning, för turism, för affärsutveckling, för semester och semester etc.

Oavsett dina goda avsikter för att resa utomlands kan du fortfarande nekas ett visum, det är där böner kommer in. Dessa mfm-bönpunkter för visum kommer att leda dig när du ber alla sataniska hinder ur din väg. När du ber denna bön pekar idag, kommer himmelens Gud att ge dig övernaturlig tjänst framför visumpanelen och din viseringsintervju kommer att bli framgångsrik. Be dessa böner idag med tro och förvänta sig att Gud ska göra ett stort arbete i ditt liv i Jesus namn.

20 mfm bönpunkter för visum

1. Fader, jag tackar dig för att du är den enda som kan befria mig.

2. Fader, låt alla hinder och hinder för min resa rullas bort, i Jesu namn.

3. Fader, låt alla sataniska nätverk utformade mot min framgång krossas i stycke i Jesu Kristi namn

4. Fader, låt anda av tjänst och välvilja komma över mitt liv, i Jesu namn.

5. Fader, låt varje öga som övervakar framstegen på min resa ta emot eldspilarna i Jesu namn.

6. Jag tar bort mitt namn och adress från kontrollen av onda manipulatorer, i Jesu namn.

7. Låt den levande Guds änglar rulla bort stenen som blockerar framgången för mitt visum, i namnet Jesus.

8. Låt Gud stå upp och låt alla fiender i min genombrott spridas i Jesu namn.

9. Alla onda andar som maskeras för att besvära mig, vara bundna, i Jesu namn.

10. O Herre, få mig att hitta någonting med visumintervjupanelen i Jesus namn ..

11. O Herre, få en gudomlig ersättning att hända om det är detta som kommer att leda mig framåt.

12. Jag avvisar andans svans och jag påstår huvudets anda i mitt visumgodkännande i Jesus namn

13. Jag befaller att alla negativa svar som djävulen planterar i någons sinne mot min framsteg ska krossas i bitar, i Jesu namn.
14. O Herre, överföra, ta bort eller ändra alla mänskliga agenter som är benägna att hindra mig från att få mitt visum i Jesus namn.

15. Jag får smörjningen för att utmärka mig över mina samtida i Jesu namn.

16. Herre, hjälp mig att identifiera och hantera alla svagheter i mig som kan hindra mina framsteg.

17. Jag binder varje stark man som delegeras för att hindra mina framsteg, i Jesu namn.

18. Jag får mandatet att flyga varje fiende i min genombrott, i Jesu namn.

19. Jag binder och gör till intet er en anda av hård tur relaterad till mitt visum godkännande i Jesu namn.

20. Jag avvisar ordet ”nej” och annat negativt svar under min visumintervju i Jesus namn.

Pappa tack för att du besvarade mina böner.

annonser

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här