Topp 10 bibelvers om frestelse kjv

0
3464

1 Kor 10:13:
13 Det har ingen frestelse tagit dig utan sådant som är vanligt för människan; men Gud är trogen, som inte kommer att låta er frestas över att ni kan; men kommer också med frestelsen att göra ett sätt att fly, så att ni kan bära det.

Varje kristen strävar hårt efter att övervinna frestelser, så länge du och jag andas, kommer vi alltid att frestas. Det är inte en synd att bli frestad av djävulen eller att känna sig frestad, det är bara en synd när vi ger efter för frestelsen. Men vi måste veta detta att Gud inte är arg på oss på grund av våra synder, han älskade oss även som syndare Romare 5: 8, men sanningen är att han vill att vi ska övervinna frestelser, Gud hatar synden, men han älskar syndaren . Dagens 10 bästa bibelvers om frestelse kjv kommer att leda oss när vi ser Guds sinne om saken.

När du studerar dessa bibelvers kan du veta detta, Gud frestar oss inte, han frestar inte med det onda och kan inte frestas av det onda. James 1:13. Vi frestas av våra själviska önskemål, får nåde idag för att övervinna frestelser. Läs och bli välsignad.

Topp 10 bibelvers om frestelse kjv

1. 1 Korinter 10:13:
13 Det har ingen frestelse tagit dig utan sådant som är vanligt för människan; men Gud är trogen, som inte kommer att låta er frestas över att ni kan; men kommer också med frestelsen att göra ett sätt att fly, så att ni kan bära det.

2. Jakob 1:12:
12 Välsignad är mannen som håller på med frestelsen; ty när han är prövad, kommer han att få livets krona, som Herren har lovat dem som älskar honom.

3. Jakob 1:13:
13 Låt ingen säga när han frestas: Jag frestas av Gud; ty Gud kan inte frestas med ondska och inte fresta någon.

4. Ordspråken 6:28:
28 Kan man gå på heta kol och hans fötter inte brännas?

5. Markus 7: 20-23:
20 Och han sade: Det som kommer ut av mannen, som förorenar mannen. 21 För inifrån, ur människors hjärta, fortsätt onda tankar, äktenskapsbrott, hoer, mord, 22 stölder, begåvning, ondska, bedrägeri, håravfall, ett ont öga, blasfemi, stolthet, dumhet: 23 Alla dessa onda saker kommer från inom och förorena mannen.

6. Matteus 26:41:
41 Se upp och be, så att ni inte kommer in i frestelser. Anden är verkligen villig, men köttet är svagt.

7. Psalm 38: 9:
9 Herre, all min önskan är framför dig; och min suck är inte dold för dig.

8. Jakob 1:3:
3 Att veta detta, att försöket av din tro fungerar tålamod.

9. Luk 4:2:
2 Att vara fyrtio dagar frestad av djävulen. Och på dessa dagar åt han ingenting: och när de var slut hungrade han efteråt.

10. Matteus 6:13:
13 Och led oss ​​inte i frestelse, utan befria oss från det onda; ty ditt är kungariket och makten och härligheten för evigt. Amen.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här