15 bönpunkter mot hämmande andar

0
14451

Psalm 24: 7:
7 Lyft upp dina huvuden, o portar! och var upplyft, ni eviga dörrar. och härlighetens konung kommer in.

Vad är hindrar sprit? Detta är krafter som motstår dig vid dina framgångar. Dessa krafter är demoniska krafter som finns i familjer, de är ett fäste som säkerställer att ingen lyckas med någonting i den familjen. Hjälpande andar är ansvariga för stagnation, otydliga dödsfall av familjer som försörjare och vemodig fattigdom. Men de goda nyheterna är dessa, dessa 15 bönpoäng mot hinderande andar ger dig din önskade seger. När vi ber genererar vi konstig kraft, Guds kraft manifesteras i oss när vi ber. För att du ska kunna övervinna i livet måste du motstå dessa hindrande andar på bönens förändring.

Du måste be våldsamt för att befria dig själv från den här onda andens grepp. Det finns inget som är för svårt för vår Gud att göra, när du uppmanar honom idag, kommer han att resa sig och försvara dig. Han kommer att visa sig stark i ditt liv som aldrig förr. Dessa bönpunkter mot hinderande andar kommer att leda dig till din totala frihet. När du ber den här bönen pekar i tro, ser jag varje hinder i ditt liv och din familj försvinna för evigt i Jesus namn. Jag ser dig överst.

15 bönpunkter mot hämmande andar

1. Fader, jag tackar dig för att du övertygat mig om naturligt i Jesus namn.

2. Jag förklarar att min väg ständigt ska fyllas med ljus, inte längre hindrar för evigt i Jesus namn.

3. Jag befaller varje anda av hinder för mitt andliga liv att försvinna från mitt liv i Jesus namn.

4. Jag beordrar varje anda av hinder för att min fysiska tillväxt (hälsosmart) ska förstöras i Jesu namn.

5. Jag befaller varje anda av hinder för min ekonomiska tillväxt och karriär att växa i Jesu namn.

6. Jag befaller att alla sataniska hinder som står på min väg till ödet ska tas bort nu !!! I Jesu namn.

7. Låt varje ond man eller kvinna som står på min väg upp till toppen förstöras med eldsprång nu i Jesu namn.

8. Fader, ge mig rätt kunskap som kommer att katapultera mig till toppen i Jesu namn

9. Far utsätter alla onda vänner i hemlighet som bekämpar mina framsteg i Jesu namn amen

10. Åh Herre, sprida alla som samlas för att frustrera mitt liv i Jesus namn.

11. Låt dina änglar rulla bort varje stötesten som står på väg till toppen i Jesus namn

12. Jag förklarar att varje djävul som står framför mina öppna dörrar fördrivs i Jesu namn.

13. Varje ond rådgivare i mitt liv, jag tystar dig för evigt i Jesus namn

14. Jag förklarar att varje övervakande demon i mitt liv ska bli blind för evigt i Jesu namn.

15. Jag förklarar att varje övervakningsdemon på sociala medier i mitt liv ska tystas för evigt i Jesus namn.

Tack Jesus.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här