20 Krigsförbön Pekar mot misslyckande och besvikelse

3
9533

denna 20 krigföringens bönpunkter mot misslyckande och besvikelse är för dem som alltid möter misslyckande vid framgång. Vissa människor kallar det nära framgångssyndrom. Detta är inte Guds vilja för hans barn. Detta är de onda sataniska krafterna som kämpar mot Guds barns öde. Som Guds barn måste du ta itu med andliga problem från roten. Du måste lära dig att be våldsamma böner, om du vill se dig själv befria från mörkrets krafter.

Denna krigsbön pekar på misslyckande och besvikelse kommer att ge dig möjlighet att skicka andliga missiler till varje fiende i ditt öde. Det kommer att ge dig möjlighet att slåss mot alla fiender som är på väg till framgång i livet. När du ber det måste alla som har sagt att du inte kommer att göra det i livet bli skämda och förstörda i Jesus namn. De himmelens Gud kommer att uppstå och döma dina fiender idag och för evigt. Be dessa böner med tro och se att Herren slå dina slag. 14. Mosebok 14:XNUMX.

20 Krigsförbön Pekar mot misslyckande och besvikelse

1. Fader, genom din eviga barmhärtighet, utplåna alla synder i mitt liv som kan stå på vägen för mina böner i dag i Jesus namn.

2. Fader, släpp dina stridande änglar för att ta bort alla onda sten som blockerar min välsignelse i Jesu namn.

3. Jag binder varje ande som manipulerar min ödehjälpare mot mig i Jesu namn.

4. Fader, jag bestrider varje anda av misslyckande och besvikelse i mitt liv, i Jesu namn.

5. Låt Gud stå upp och låt alla fiender i mitt genombrott spridas, förstöras och begravas för evigt i Jesu namn.

6. Låt Guds eld smälta bort stenarna som hindrar min välsignelse, i Jesu mäktiga namn.

7. Åh Gud, låt alla onda moln, som blockerar mina framsteg nu !!!, i Jesu namn.

8. Alla fiendens hemligheter i mitt livs läger som fortfarande befinner sig i mörkret, låt dem utsättas för mig nu, i Jesu namn.

9. Min far, min far, uppstår och besvärar alla som oroar mig, i Jesu namn.

10. Herre, jag förkasta all ond tung belastning i mitt liv, i Jesu namn.

11. Alla nycklar till min godhet som fortfarande är i fiendens besittning, jag förklarar det omedelbart släpp nu !!! I Jesu namn.

12. Öppna mina ögon, o Herre, och låt förvirringens ande vara långt ifrån mig i Jesu namn ..

13. Åh Herre, jag förklarar idag att mitt arbete aldrig ska vara förgäves i Jesu namn.

14. Graviditeten av goda saker inom mig kommer inte att avbrytas av någon motsatt kraft, i Jesu namn.

15. Herre, vänd mig till orörliga eldskolar.

16. Herre, låt mirakel börja hända i mitt liv varje vecka i Jesu namn.

17. Herre, ta bort begäran från mina ögon.

18. Herre, fyll mitt kopp i mitt liv till randen.

19. Låt varje kraft som går på min godhet ta emot Guds eldpilar nu, i Jesu namn.

20. Jag avvisar varje anda löfte och misslyckas i Jesu namn.

Tack Jesus för att du svarade mig.

annonser

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här