20 bönpunkter för att förstöra fibroider

3
5109

Fibroid är en satanisk tillväxt i en kvinnas kropp, som ofta orsakar befruktningsproblem som missfall och svårigheter att uppfödas. Detta är djävulens plåga, idag kommer vi att be 20 bönpunkter för att förstöra fibroider. Med dessa bönpunkter kan du föra effektiv andlig krig mot demonen bakom fibroider. Guds ord säger att vid nämnandet av Jesu Kristi namn måste varje knä böjas, Jesus är över alla andra namn, inklusive namnet "fibroid".

Därför ber denna bön med tro idag. Förbann alla fibroider i din kropp och be dem att spolas ut i Jesu namn. Ångrar varje demon från helvetets grop så att jag kan vara ansvarig för all satanisk tillväxt i ditt system. Förklara din frihet i Jesu namn. Dessa 20 bönpunkter för att förstöra fibroids kommer att leverera dig för evigt. Jag ser fram emot att du delar dina vittnesmål.

20 bönpunkter för att förstöra fibroider

1. Fader, jag tackar dig för att jag vet att du alltid hör mig, ta all härlighet i Jesus.
2. Jag återhämtar varje organ i min kropp från hushållens ondska i Jesu namn.
3. Varje ondska grepp i mitt liv, förlora ditt grepp, i Jesu namn.
4. Jag kastar varje demonisk dom riktad mot alla organ i min kropp, i
5. Heliga andens eld, förstöra varje plånbok i mitt liv, i Jesu namn.
6. Jag vägrar varje ond design och etikett som placeras på mitt liv, i Jesu namn.
7. Hur som helst jag har ätit medvetet eller omedvetet från fiendens bord kommer nu ur mitt liv i Jesu namn.
8. Jag demonterar varje demonisk motstånd mot mitt äktenskap och fruktbarhet i Jesu namn.
9. Jag kastade alla andar bakom mina problem i domens eld i Jesu namn.
10. Låt blodet, elden och det levande vattnet från den Högste Gud tvätta mitt system rent från: - olönsam tillväxt i mitt livmor, onda avsättningar från andmannen, onda frimärken, etiketter och bläck, föroreningar förvärvade från föräldrakontaminering, ondska plantage, sataniska gifter i Jesu namn.
11. Låt varje organ i min kropp bli för hett för att alla onda kan bo, i Jesu namn.
12. Varje ondska tillväxt i mitt liv, upphävas av eld, i Jesu namn.

13. Låt min kropp avvisa varje ond bostad, i vår Herre Jesus Kristus mäktiga namn.
14. Jag förvisar alla sataniska insättningar i tarmen i Jesu namn.
15. Jag förvisar alla sataniska insättningar i mina reproduktionsorgan, i Jesu namn.
16. Jag förvisar alla sataniska insättningar i mitt livmoder, i Jesu namn.
17. Din utländska hand som läggs på mitt liv, släpp mig i Jesusis namn.
18. Låt ett kreativt mirakel äga rum i mitt livmoder och reproduktionssystem, i Jesu namn.
19. Fader, jag ber dig i Jesu Kristi namn att skicka ut dina änglar och få dem att upptäcka och förstöra alla onda förvaringskärl som är utformade mot mig.
20. Jag binder och gör värdelös varje stark man som tilldelats mitt livmoder, reproduktionssystem och äktenskapsliv i Jesu namn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Snälla om du kunde be för mig. Jag lider av fibroider. Det har gått fyra månader jag har försökt bli gravid. Jag känner fibroiderna på min vänstra sida av kroppen. Det här hindrar mig att få ett barn. Jag behöver Guds rörelse just nu.

  2. Vänligen be för mig för det onda som kallas friboider det lidande mitt liv. Sedan förra året försökte jag bli gravid men denna onda friboider försenar mig, snälla be för mig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här