20 Bönpunkter mot förfädernas förbannelser

1
6242

Ancestral förbannelser är konsekvenser som vi lider som ett resultat av våra förfäders synder. Låt dig inte luras, de här förbannelserna är verkliga. Många familjer har drabbats av generationsproblem och de har hållits fångna av djävulen. Men jag har goda nyheter, idag kommer de 20 bönpoängen mot förfäders förbannelser att ge dig. Vet detta, du är en ny skapelse, gamla saker är borta och allt har blivit nytt. Du vet att du behöver längre för dina fäders synder och grymheter. I Hesekiel 18: 1-32 gjorde Gud det klart att hans barn inte mer kommer att drabbas av fädernas synder. Han sa att själen som syndar ska dö.

Därför måste mina bröder ni resa upp i böner och förkasta förfäder bördor, använda dessa bönpunkter mot förfäder förbannelser för att föra andlig krig. Djävulen är en envis anda, han kommer att fortsätta komma till dig tills du börjar motstå honom våldsamt. Du måste våldsamt motstå djävulen i böner, och denna bön är ett bra sätt att börja. Be det med all den tro du har, fortsätt att förklara din frihet från alla förfäder förbannelser och generationer förbannelser. Stå din mark i tro och se din Gud ge dig seger.

20 Bönpunkter mot förfädernas förbannelser

1. Jag frigör mig från alla förfäderbannelser, i Jesu namn.

2. Jag befriar mig från alla förfäders förbannelser som härrör från mina föräldrars religion, i Jesu namn.

3. Jag frigör mig från alla förfäderbannelser som härrör från mitt tidigare engagemang i någon demonisk religion, i Jesu namn.

4. Jag bryter mig loss från varje avgud och tillhörande tillbedjan i mina fäder, i Jesu namn.

5. Jag frigör mig från alla förfäders förbannelser från drömmen, i Jesu namn.

6. Låt varje satanisk attack mot mitt liv i mina drömmar som påverkar mitt liv negativt förstöras nu i Jesus namn.,

7. Låt alla förfäderkrafter som planterats i min familj upphävas nu av Guds mäktiga hand i Jesu namn.

8. Jag beordrar varje demoniskt frö i mitt liv att komma ut från sina rötter, i Jesu namn!

9. Alla onda främlingar i min kropp, kom ut från dina gömställen, i Jesu namn.

10.Jag skiljer mig från alla onda länkar jag delar med mina förfäder, i Jesu namn.

11. Genom Jesu blod spolar jag mitt system från varje andligt och fysiskt gift i Jesu namn.

12.Jo hostar ut och kräker all mat som ätts från djävulens bord, i Jesu namn.

13. Låt alla negativa material som cirkulerar i min blodomlopp, evakueras i Jesu namn.

14. Jag täcker mig med Jesu blod, från varje förfäderbannelse i Jesu namn

15. Hel spöke eld, bränna från mitt huvud till mina fötter, frigöra mig från alla förfäder förbannelser i Jesus namn.

16.Jag avskärde mig från varje fattigdom från min förfäder i Jesu namn.

17.Jag avskärmade mig från varje stämningsanda och förbannelse, i Jesu namn.

18.Jag avskärde mig från alla territoriella andar och förbannelser, i Jesu namn.

20. Jag hävdar min fullständiga befrielse från andan bakåtriktat i Jesu namn.

Tack Jesus.

 


annonser

1 KOMMENTAR

  1. Με ποια σειρά διαβάζω τις προσευχές Καλημέρα σας και ευχαριστώ

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här