14 Befrielsebön från finansiell skuld

3
30690

Dålig skuld är verkligen en mycket dålig sak. Ingen vill vara i det. Denna 14 befrielsebön från finansiell skuld kommer att ge dig möjlighet att gå ifrån det sataniska skuldokret. Det finns många kristna idag som hålls fångade av skuldens ock, de kan inte stiga för de har blivit slavar för sina långivare. Denna befrielsebön kommer att ge dig. Det är också viktigt att notera att det finns några dåliga val och vanor som sätter oss i dåliga skulder. Det finns några dåliga beslut som sätter oss i dåliga skulder.

Val som extravaganta utgifter, leva över dina medel, dålig spara kultur, dålig pengarhantering, att vara för girig etc. För att du ska bli befriad måste du omvända dig från dessa dåliga vanor och be Gud att hjälpa dig att lära dig goda vanor. Denna 14 befrielsebön från finansiell skuld kommer inte att fungera för dig förrän du är redo att omvända dig från dina gamla sätt. När du ber dessa befrielseböner idag ser jag att du går ur skuld i Jesu namn.

14 Befrielsebön från finansiell skuld

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1). Åh Herre, befria mig från dessa berg av skulder i Jesus namn.


2). Herre, visa mig hur jag kan betala dessa skulder i mitt liv. Ta bort fattigdom och bakåtlighet från mig i Jesus namn.

3). Åh Herre, låt mig inte vara en slav för mina långivare, rädda mig från dessa berg av skulder idag i Jesus namn.

4). Jesus Kristus, Davids son, är barmhärtig med mig och radera alla spår av skuld i mitt liv i Jesus namn.

5). Herre, vänd min sorg till att dansa och ta bort min skuldsäck i dag i Jesus namn.

6). Åh Herre, hör min rop idag, förlåt mig för alla dåliga val jag har gjort för att vara i den här situationen, lever mig o Herre på grund av din barmhärtighet i Jesus namn

7). Åh Herre, dra mig ur skulden i Jesus namn.

8). All förvirring av skulder i mitt liv ska slutas denna månad i Jesu namn.

9). Jag förklarar att genom Kristus obemärkt tjänst ska varje skuld i mitt liv raderas i Jesu namn.

10). O Herre, döm mig inte efter min tro på mina skulder. Låt barmhärtighetens regn falla på mig idag i Jesus namn.

11). Åh Herre, utför ännu ett mirakel som kommer att betala och avbryta alla mina skulder i Jesu namn.

12). Oh Herre, rör vid alla mina borgenärers hjärta för att inte vara fientliga mot mig förrän de får tillbaka sina pengar i Jesus namn.

13). O Gud av barmhärtighet, låt mina borgenärer röra sig med medkänsla över mina skulder i Jesus namn.

14). Fader, jag tackar dig för att du har befriat mig från flera skulder i Jesus namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

3 KOMMENTARER

  1. Kredit olish haqida o'ylayapsizmi? Siz bank tomonidan rad etilganmisiz? Qarz olish kerakmi, lekin kerakli pulni qayerga olish kerakligini bilmayapsizmi? Kredit qidirishni boshlash uchun yaxshi joylardan biri - bu Wells Fargo moliya firmasi bo'lib, u dunyo aholisiga 2% dan past creditlar berib, 1 yildan 20 yilgacha bo'lgan muddat 5 dan 100 000 000 gacha. bugun biz bilan bog'laning (wellfargofinacefirm@gmail.com) yoki Whatsapp raqami: +967737371424
    48 soat ichida kredit oling

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.