13 mfm bön pekar på att avbryta dåliga drömmar

21
45984

Dåliga drömmar är verkliga, ett av de sätt som Gud talar för oss är genom drömmar, enligt Joels bok, även i dessa sista dagar talar Gud fortfarande till oss genom drömmar. Men djävulen har också utnyttjat detta sätt att attackera Guds barn. Denna 13 mfm bön poäng att avbryta dåliga drömmar kommer att leda dig när du tar striden till fiendens läger. Dessa bönpunkter inspirerades av Dr olukoya från Mountain of Fire och Miracle Ministries. Våra krigsvapen är andliga, därför måste vi delta i andliga strider för att övervinna dem. Här är några exempel på dåliga drömmar:

10 exempel på dåliga drömmar

1) Att äta i drömmen

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2). Att se döda människor i drömmen


3). Att älska i drömmen

4). Bära tung last i drömmen

5). Åker tillbaka till byn i drömmen

6). Flyga i drömmen

7). Simning i drömmen

8). Ammar i drömmen.

9). Se snigel eller andra sakta rörliga föremål i drömmen

10). Matlagning för en död person i drömmen.
Nu när du har sett några exempel på dåliga drömmar, låt oss gå till krigföringens bön för att avbryta dåliga drömmar.

13 mfm bön pekar på att avbryta dåliga drömmar

1). Far, genom Jesu blod avbryter jag varje ond dröm som talar döden i mitt liv i Jesu namn.

2). Jag avbryter alla drömmar som talar fattigdom i mitt liv i Jesus namn.

3). Alla former av dåliga drömmar som fienderna använder för att beröva mig mina välsignelser ska mötas med den Helige Andes eld i Jesu namn.

4). Å Herre, låt varje lidande i mitt liv som ett resultat av en ond dröm konsumeras av eld i Jesus namn.

5). Varje rädsla och spirituella olyckor i mina drömmar som dag och natt som leder till döden returneras därmed tillbaka till avsändaren av Heliga Andens eld i Jesus namn.

6). Herre, jag släpper den konsumtiva elden från den heliga ande för att konsumera alla döda andar som uppträder i mina drömmar i Jesus namn.

7). Varje andliga kraft hos katter som ger oro i min sömn konsumeras idag av kraften som finns i Jesu Kristi blod.

8). Jag förordnar att jag är helt fri från alla demoniska krafter som har dominerat mig i drömmen i Jesus namn.

9). Å Herre, befria mig idag från mardrömmar och dåliga drömmar i Jesus namn.

10). Åh Herre, konsumera alla saker som ger rädsla in i mitt liv på natten och i mina drömmar i Jesus namn.

11). Åh Herre, jag förordnar ett slut på alla rädda och onda drömmar i min sömn idag i Jesus namn.

12). Fader, genom Jesu blod tvättar jag mig själv från varje ond måltid som jag har ätit i mina drömmar i Jesu namn.

13). Jag separerar mig genom den heliga spöksfyran och med Jesu blod från varje andlig man / fru som kommer att ha sex med mig i drömmen från idag i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel50 bibelvers om livmoderns fruktbarhet.
nästa artikel25 Bönpunkter mot territoriella makter
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

21 KOMMENTARER

  1. Jag avbryter alla onda drömmar som jag har haft i det förflutna, nuet och framtiden i Jesu namn. Jag kan mera manifestera alla goda drömmar som Gud levererar i mina drömmar i Jesu namn. Herre styr mitt drömliv till välstånd i Jesu namn

  2. Apartir de hoy todo sueños malvado Realizados,. Ahora y el futuro queda cancelado en el nombre de Jesús. JESUS ​​EN TI CONFIO.

  3. Cancelo cada sueño que auguria tristeza en mi corazon, ayudame señor a seguirte y encontrar la felicidad y tranquilidad de mi alma que tanto necesito. Amen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.