20 bibelvers om abort KJV

0
7101

Bibelvers om abort KJV. Vad säger bibeln om abort, är det bra att döda ett ofött barn? Dessa bibelvers öppnar dina ögon för Guds vilja när det gäller frågor om abort. Varje liv är värdefullt för Gud, och varje liv har ett syfte från Gud. När du studerar bibelverserna ber jag att ditt hjärta ska fyllas med Guds kärlek och hans skapelser.

 20 bibelvers om abort KJV

1) Exodus 21: 22-25:
22 Om män strävar efter och skadar en kvinna med barn, så att hennes frukt avgår från henne, men ändå ingen olycka följer: han skall säkert bestraffas, som kvinnans man kommer att lägga på honom; och han ska betala som domarna fastställer. 23 Och om någon skada följer, så ska du ge liv för livet, 24 Ögon för öga, tand för tand, hand för hand, fot för fot, 25 Bränning för bränning, sår för sår, rand för rand.

2). Jeremia 1: 5:
5 Innan jag bildade dig i magen kände jag dig; och innan du gick ut ur livmodern, helgade jag dig och ordinerade dig en profet för nationerna.

3). Psalm 139: 13-16:
13 Ty du har ägnat mina tyglar; du har täckt mig i min mors liv. 14 Jag lovar dig; ty jag är fruktansvärt och underbart skapad: underbara är dina gärningar; och att min själ vet rätt. 15 Mitt ämne doldes inte för dig, när jag gjordes i hemlighet och nyfiken i de nedersta delarna av jorden. 16 Dina ögon såg mitt ämne, men var ändå operfekt; och i din bok var alla mina medlemmar skrivna, som i fortsättningen var utformade, när det ännu inte fanns någon av dem.

4). Exodus 20: 13:
13 Du skall inte döda.

5). 1 Mosebok 27:XNUMX:
27 Så skapade Gud människan i sin egen bild, efter Guds bild skapade han honom; man och kvinna skapade han dem.
6). Hosea 13:16:
16 Samaria skall bli öde; ty hon har gjort uppror mot sin Gud. De kommer att falla för svärdet; deras spädbarn ska ströka i stycken, och deras kvinnor med barn ska rivas.

7). Jesaja 49:1:
1 Lyssna, o öar, till mig; och lyssna, folk, från fjärran; Herren har kallat mig från livmodern; från min mors tarm har han nämnt mitt namn.

8). 2 Mosebok 7:XNUMX:
7 Och Herren Gud bildade människan av markens damm och andade livets andedräkt i näsborren; och människan blev en levande själ.

9). Luke 1: 43-44:
43 Och varifrån är det här för mig, att min Herrens mamma skulle komma till mig? 44 Ty se, så snart din hälsning röstade i mina öron, sprang baben i mitt livmor av glädje.

10). Nummer 12:12:
12 Låt henne inte vara som en död, av vilken köttet är halvt konsumerat när han kommer ut från sin mors liv.

11). Jobb 10: 8-12:
8 Dina händer har skapat mig och skapat mig runt omkring; ändå förstör du mig. 9 Kom ihåg att du har gjort mig som lera; och vill du föra mig in i damm igen? 10 Har du inte hällt ut mig som mjölk och skördat mig som ost? 11 Du har klädd mig med hud och kött, och du har inhägnat mig med ben och senor. 12 Du har gett mig liv och nåd, och ditt besök har bevarat min ande.

12). Jobb 31:15:
15 Gjorde inte han som gjorde mig i livmodern honom? och gjorde ingen oss i livmodern?
13). 30 Mosebok 19: XNUMX:
19 Jag kallar himmel och jord för att registrera denna dag mot dig, att jag har ställt inför dig liv och död, välsignelse och förbannelse: välj därför liv, så att både du och ditt frö kan leva:

14). Amos 1:13:
13 Så säger Herren: För tre överträdelser av Ammons barn, och för fyra, kommer jag inte att avvisa dess straff; för att de har rivit upp kvinnorna med Gileadbarnet, så att de kan förstora sin gräns:

15). Jobb 3:3:
3 Låt den dag förgås där jag föddes, och natten där det sades: Det är ett barn barn tänkt.

16). Psalm 22: 9-10:
9 Men du är han som tog mig ur livmodern: Du fick mig att hoppas när jag var på min mors bröst. 10 Jag kastades över dig från livmodern: du är min Gud från min mors buk.

17). 9 Mosebok 6:XNUMX:
6 Den som slipper människans blod, av människan skall hans blod utgjutas; ty Guds bild skapade han.

18). Jobb 3:16:
16 Eller som en dold otidig födelse hade jag inte varit; som spädbarn som aldrig såg ljus.

19). Psalm 127: 3:
3 Se, barn är Herrens arv och livmoderens frukt är hans belöning.

20). 5 Mosebok 17: XNUMX:
17 Du skall inte döda.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här