10 Bönspoäng mot äktenskapens förstörare

7
28093

Vad Gud har förenat, låt ingen skilja dem. Jag har sammanställt 10 bönpoäng emot förbindelse jagare. Många familjer befinner sig i kaos idag på grund av äktenskapsproblem, makar som lurar och överger där fruar, fruar flörtar med andra män, barn som lider av skilsmässor, listan fortsätter och vidare.

Ingenting händer i livet av misstag, det finns demoniska agenter som skickas från helvetets grop för att förstöra familjer, därför måste vi stå starka i böner och skydda oss också med Guds ord. Utöver dessa tio bönpunkter mot äktenskapsförstörare har jag också lagt till några bibelvers för att hjälpa oss att be med ordet. Kom ihåg att du bara kan motstå in-bönerna med Kristi ord. Be denna bön pekar på tro idag och befria din familj från den onds hand för evigt.

10 bönspoäng mot äktenskapens förstörare

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1). Varje demonisk agent i form av en man eller kvinna, som skickas från helvetets grop för att förstöra mitt äktenskap, jag beordrar dem att förstöras av eld i Jesus namn.


2) .Jag profeterar övernaturlig separation från alla bekanta med min man / hustru som har fört sorg i vårt hem i Jesus namn.

3). Herre, jag talar fred till varje storm i mitt äktenskapliga hem idag i Jesus namn.

4). Åh Herre, din djävul av delning i mitt äktenskapliga hem, jag beordrar dig att packa din last och gå för evigt i Jesus namn.

5). Du Lista-anda som uppenbarar sig i min man / fru, jag binder och kastar ut dig för evigt i Jesus namn.

6). Varje satanisk riddare, som följer min man / fru, är blind just nu och kastas ut i evigt mörker i Jesu namn.

7). Jag släpper gudomlig bedömning över varje hembrytare och äktenskapsförstörare efter äktenskap i Jesus namn.

8). Jag sätter förvirring i alla ogudlösa förhållanden som min man / fru håller i Jesu namn.

9). Far, slåss mot de som kämpar mot mitt äktenskap i Jesu namn.

10). Åh Herre, låt din barmhärtighet råda i mitt äktenskap, välsigna oss och få oss att vara fruktbara i Jesu namn.
Tack Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel20 bibelvers om oro och stress
nästa artikelTopp 10 bibelvers om helande sjukdom.
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

7 KOMMENTARER

  1. God morgon Guds man,

    Jag tackar Gud för att han använde dig för att skriva dessa bönerpunkter. De har varit en välsignelse för mig. Må Gud välsigna dig enormt för att hjälpa hans folk. Tack igen.

  2. Jag tackar dig för dessa bönpoäng för äktenskap eftersom jag behöver dessa så håll dem kvar! TACK OCH JAG TACKAR GUD FÖR DIG I JESUS ​​NAMN!

  3. Tack så mycket för dessa bönpunkter, jag kommer att använda dem i kvinnodjänsten jag leder

  4. Jag uppskattar verkligen dig för det arbete som Gud den allsmäktige har lagt i din hand och förbön å mina vägnar angående mitt äktenskap att den allsmäktige Guds hand ska överraska mig och min fru i en ny dementation mitt namn är Albert okurame tack mer nåd till dig i Jesu namn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.