43 kraftfulla bönpunkter mot stagnation

1
33065

1 Kor 16: 9: 9

För en stor dörr och effektiv öppnas för mig, och det finns många motståndare.

Stagnation är verklig och är från helvetets grop. Denna kraftfulla bönpunkter mot stagnation kommer att leda alla troende som vill se framsteg i livet måste föra en andlig krigføring. Djävulen vill frustrera ditt jobb, företag, karriär och öde, han vet att han inte kan stoppa dina framsteg men han kommer att försöka hindra dig från att gå vidare.
Du måste resa dig upp och be dessa 43 kraftfulla bönpunkter mot stagnation kommer denna bönguide att sätta dig på orsaken till framsteg i liv och öde. Be dem i tro och be dem ständigt för att se Guds hand i ditt liv.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

43 kraftfulla bönpunkter mot stagnation


1). Åh Herre, precis som du talade till jorden, och den frambringade alla möjliga växter, frukter och frön, jag talar till mina händers verk i dag, "föra fram frukter och frön" i Jesu namn.

2). Åh Herre, ta bort mig från allt arbete som kommer att äventyra min hälsa, ge mig ett arbete som kommer att ge glädje och vila till min själ i Jesus namn.

3). Åh Herre, ta bort smärta och bitterhet från mitt arbete i Jesus namn.

4). Åh Herre välsigne mina händernas verk efter Abraham, Isaks och Jakobs ordning i Jesus namn.

5). Oh Herre, få mig att utmärka mig i mitt arbete, som Jakob genom att ge mig kreativa idéer för att lösa komplexa problem på min arbetsplats i Jesus namn.
6). Åh Herre, låt excellens återspegla i mitt arbete framöver i Jesu namn.

7). Åh Herre, främj mig och mitt arbete före de som betyder något i Jesus namn.

8). Jag profeterar att regnet av heta kol, eld och svavel och en brinnande vind ska vara den del av dem som vill blockera min framsteg på jobbet i Jesus namn.

9). Herre, låt det bli återställande av allt jag har tappat i Jesus namn.

10). Åh Herre, för din fördel, få mig att sitta människor högt i Jesus namn.

11). Åh Herre, skicka mig min ödehjälpare idag, de du kommer att använda för att katapultera mig där jag är till där jag drömmer att vara i Jesus namn.

12). Oh Herre! Jag använder mina offer, tionde och rikeinvesteringar som en kontaktpunkt för denna bön att i Jesu Kristi namn, låt mina offer, tionde och andra rikeinvesteringar komma till minne av Gud så att jag får gudomlig välsignelse.

13). Herre, jag litar på dig, bosätt mig i området för mitt arbete i Jesus namn.

14). Åh Herre, genom din oändliga tjänst där andra misslyckas i sin verksamhet, låt mig lyckas med Jesus namn.

15). Åh Herre, låt inte mina spottare råda mig, bosätta mig i området för mitt arbete och ta all härlighet i Jesu namn.

16). Åh Herre, när jag är slut med dessa böner, låt godhet och barmhärtighet hela tiden följa mig på min arbetsplats i Jesus namn.

17). Herre, ta bort fattigdom och bakåtliv från mitt liv i Jesus namn.

18). Jag tar mitt arbete till ett grönt och bördigt land idag i Jesus namn.

19). Åh Herre, jag förklarar i dag att mitt arbete kommer att flytta från en vinstnivå till en annan, jag kommer aldrig att känna bakåt och nedåt i Jesus namn.

20). Åh Herre, låt inte mina fiender dra mig tillbaka till fattigdom och arbetslöshet i Jesu namn.

21). Å Herre, ta mitt arbete från en liten plats till en stor plats så att mitt arbete kommer att växa mycket snabbt i Jesus namn

22). Å Herre, rädd mitt arbete från problemvatten i Jesus namn.

23). Jag förklarar att jag ska se Guds underbara verk i min arbetsplats i Jesus namn.

24). Åh Herre, befria mig från de brutala händerna på arbetsledare på jobbet, genom din nåd lyft upp till att bli ledare med exempel i Jesus namn.

25). Åh Herre, jag förklarar att påverkan av den nationens dåliga ekonomin inte kommer att påverka mitt arbete negativt i Jesu namn.

26). Åh Herre, ta bort mig från ett lågt land med vilja och lidande till en hög grund av ekonomiskt oberoende i Jesus namn.

27). Åh Herre, genom din stora vänlighet och kraftiga kraft ta bort mitt arbete från torrt land till en bördig mark i Jesus namn.

28). Åh Herre, jag får barmhärtighet för mitt arbete idag i Jesus namn.

29). Jag tystar permanent varje ond tunga som talar mot mig och mitt arbete i Jesus namn.

30). Jag förklarar att varje fälla eller uppsättning som ställts in för mig på min arbetsplats kommer att slå tillbaka på huvudet på konspiratorerna i Jesu namn.

31). Åh Herre, besök mitt arbete idag. Berika mig mycket för att lyfta ditt rike i Jesu namn.

32). Åh Herre, ta mig från nivån av synd till nivån av avund i mitt arbete i Jesus namn.

33). Åh Herre, låt din ära vara över mig och upprätta mitt arbete i Jesus namn.

34). Åh Herre, ge mig jobb att göra dagligen, kan jag aldrig tappa relevans i min arbetsplats i Jesus namn

35). Å Herre, lycka mina kunder så att jag aldrig kommer att sakna beskydd på jobbet i Jesus namn.

36). Åh Herre, låt min skicklighet öppna dörrar för mig, koppla mitt arbete med högt placerade män och kvinnor i Jesus namn.

37). Åh Herre, jag förkastar fruktlöst arbete i Jesu namn.

38). Åh Herre, jag avstår från varje fel ytring som jag har gjort med min mun som påverkar mitt arbete i Jesus namn.

39). Åh Herre, låt mitt arbete leda mig till ekonomisk frihet i Jesus namn.

40) Åh Herre, stå upp och hämta mina löner från de som vill att jag ska arbeta förgäves i Jesus namn.

41). Jag förklarar angående mitt arbete att jag inte kommer att bygga för en annan att bo, jag ska inte plantera och en annan äta, jag kommer att njuta av frukten av mitt arbete i Jesus namn.

42). Varje förbannelse i mitt liv på grund av andras fusk tvättas av lammets blod i Jesu namn.

43). Åh Herre, återställ mitt arbete från fiendernas land i Jesus namn.

Tack Jesus

8 bibelvers om stagnation

Här är 8 bibelvers om stagnation, läs, meditera om dem och be med dem.

1). Joel 2: 25-27:
25 Och jag kommer att återställa eder de år som gräshoppan har ätit, kankarormen och matspelet och palmermasken, min stora armé som jag sände bland er. 26 Och ni ska äta i överflöd och bli nöjda och berömma Herren, din Guds namn, som har gjort underligt mot er: och mitt folk skall aldrig skämmas. 27 Och ni skall veta att jag är mitt i Israel och att jag är Herren, din Gud, och ingen annan; och mitt folk skall aldrig skämmas.

2). 1 Mosebok 6: 8-XNUMX:
6 Herren vår Gud talade till oss i Horeb och sade: I har bodd tillräckligt länge på detta berg. slätt, i bergen och i vallen och i söder och vid havet, till Kanaaniterna och till Libanon, till den stora floden, Eufratfloden. 7 Se, jag har satt landet framför er; gå in och ta det land som Herren svarade till dina fäder, Abraham, Isak och Jakob, för att ge dem och deras avkom efter dem.

3) .James 1: 4:
4 Men låt tålamodet ha hennes perfekta verk, så att ni kan vara perfekta och hela och inte vill ha något.

4). 2 Timoteus 3: 1-17:
1 Detta vet också att under de sista dagarna kommer farliga tider att komma. 2 För män ska vara älskare av sina egna, begåvade, boaster, stolta, hädare, olydiga för föräldrar, otanken, ohåliga, 3 Utan naturlig tillgivenhet, avbrytare, falska anklagare, inkontinent, hård, förrätter av de goda, 4 förrädare , hårt, högmindat, älskare av nöjen mer än älskare av Gud; 5 Att ha en form av gudfryktighet, men förneka dess kraft: från sådant vänder sig bort. 6 Ty av den här typen är de som kryper in i hus och leder fåniga fåniga kvinnor belagda med synder, ledde bort med olika lyster, 7 som alltid lär sig och aldrig har kunnat lära känna sanningen. 8 Nu när Jannes och Jambres motstått Moses, så motstår dessa också sanningen: män med korrupta sinnen, förklagade om troen. 9 Men de ska inte gå vidare; ty deras dårskap skall vara uppenbara för alla människor, som deras också var. 10 Men du har helt känt min lära, livsstil, syfte, tro, långvarighet, välgörenhet, tålamod, 11 förföljelser, lidelser, som kom till mig i Antiochia, i Ikonium, i Lystra; vilka förföljelser jag uthärde: men av dem har Herren befriat mig. 12 Ja, och allt som kommer att leva gudomligt i Kristus Jesus ska förföljas. 13 Men onda människor och förförare ska växa värre och värre, lura och lura. 14 Men fortsätt med det som du har lärt dig och försäkrats om, veta vem du har lärt dem; 15 Och att du från ett barn har känt de heliga skrifterna som kan göra dig klok till frälsning genom tro som är i Kristus Jesus. 16 Hela skriften ges genom inspiration från Gud och är lönsam för läran, för beständning, för korrigering, för undervisning i rättfärdighet: 17 så att Guds man kan vara perfekt, väl tillhandahållen för alla goda gärningar.

5). Hebreerbrevet 10: 25:
25 Vi lämnar inte oss själva ihop, som vissa är; men uppmanar varandra: och så mycket desto mer, som ni ser dagen närma sig.

6). Matteus 13: 1-58:
1 Samma dag gick Jesus ut ur huset och satt vid havet. 2 Och stora folkmassor samlades till honom, så att han gick in i ett fartyg och satt; och hela folket stod på stranden. 3 Och han talade många saker till dem i liknelser och sade: Se, en såare gick ut för att så; 4 Och när han sådde, föll några frön vid vägsidan, och fågelarna kom och förtärde dem. 5 Några föll på steniga platser där de inte hade mycket jorden; och de sprattes upp, för de hade ingen djup på jorden : 6 Och när solen stod upp brändes de; och eftersom de inte hade någon rot, visnade de bort. 7 Och några föll bland törnen; och törnen spratt upp och kvävde dem. 8 Men andra föll i god mark och bar fram frukt, några hundrafaldiga, några sextiofaldiga, andra trettifoldiga. 9 Den som har öron att höra, låt honom höra. 10 Och lärjungarna kom och sade till honom: Varför talar du till dem i liknelser? 11 Han svarade och sade till dem: Eftersom det är givet eder att känna hemligheterna i himmelriket, men till dem är det inte givet. 12 Ty den som har, till honom skall ges, och han kommer att ha mer överflöd; men den som inte har, från honom ska tas bort även den han har. 13 Därför talar jag till dem i liknelser: för de ser icke se; och hörande hör de inte, och de förstår inte. 14 Och i dem fullbordades Esaias profetia, som säger: När du hör att ni hör, och icke förstår; och se, I ska se och inte förstå. 15 Ty detta folks hjärta är växande grovt, och deras öron är trötta av att höra, och deras ögon har de stängts; så att de inte någon gång skulle se med sina ögon och höra med sina öron och förstå med sitt hjärta och skulle omvändas, och jag skulle läka dem. 16 Men välsignade är dina ögon, ty de ser; och dina öron, för de hör. 17 Ty sannligen säger jag eder: Många profeter och rättfärdiga människor har önskat se de saker som ni ser och inte har sett dem; och att höra det som ni hör och inte har hört dem. 18 Hör därför liknelsen om såaren. 19 När någon hör rikets ord och inte förstår det, kommer den onda och fångar bort det som såts i hans hjärta. Det här är han som fick frö vid vägen. 20 Men den som mottog fröet i steniga platser, det är han som hör ordet och anon med glädje tar emot det; 21 Men han har inte rotat i sig själv, utan håller sig länge: ty när tröskel eller förföljelse uppstår på grund av ordet, av och av förolämpad. 22 Och den som fick frö bland törnen är han som hör ordet; och vård av denna värld, och rikedomens bedrägeri, kväver ordet, och han blir fruktig. 23 Men den som fick frö i den goda marken är han som hör ordet och förstår det; som också bär frukt och leder fram, några hundrafaldiga, andra sextiotaliga, andra trettiotaliga. 24 En annan liknelse gav han fram till dem och sade: Himmelriket liknar en man som sådde gott utsäde i sitt fält. 25 Medan människor sov, kom hans fiende och sådde sockerjuka bland vete och gick sin väg. 26 Men när bladet sprattes upp och bar frukt, så dök också tarterna. 27 Så kom husbostadens tjänare och sade till honom: Herr, sårade du inte gott utsäde i ditt fält? varifrån har det då tares? 28 Han sade till dem: En fiende har gjort detta. Tjänarna sa till honom: "Vill du då att vi går och samlar dem? 29 Men han sa: Nej; så att ni inte tar upp vete med dem, medan ni samlar in vete. 30 Låt båda växa tillsammans tills skörden; och under skördetiden säger jag till skörden: Samla först tarterna och binda dem i buntar för att bränna dem; men samla vete i min lada. 31 En annan liknelse gav han fram till dem och sade: Himmelriket är som ett korn av senapsfrö, som en man tog och sådd i sitt fält: 32 Det är verkligen det minsta av alla frön, men när det odlas , den är den största bland örter, och blir ett träd, så att luftsfåglarna kommer och placeras i dess grenar. 33 En annan liknelse talade han till dem; Himmelriket är som surdej, som en kvinna tog, och gömde sig i tre mått måltider, tills det hela var surt. 34 Allt detta talade Jesus till folket i liknelser; och utan en liknelse talade han inte till dem. 35 För att det skulle fullbordas, som talades av profeten, säger: Jag kommer att öppna min mun i liknelser; Jag kommer att uttala saker som har hållits hemliga från världens grund. 36 Då sände Jesus folket bort och gick in i huset; och hans lärjungar kom till honom och sade: Förklara för oss liknelsen om markens vem. 37 Han svarade och sade till dem: Den som sådde det goda utsäde är människans Son; 38 Fältet är världen; det goda fröet är kungariket barn; men arterna är den ogudas barn; 39 Fienden som sådde dem är djävulen; skörden är världens slut; och skörden är änglarna. 40 Eftersom därför tarterna samlas och brännas i elden; så ska det vara i slutet av denna värld. 41 Människosonen ska sända ut sina änglar, och de kommer att samla ut från hans rike allt som kränker och de som gör orättfärdiga; 42 Och kastar dem i en eldugn: det kommer att gråta och tänderna gnistrar. 43 Då ska de rättfärdiga lysa ut som solen i deras faders rike. Den som har öron att höra, låt honom höra. 44 Återigen är himmelriket som en skatt gömd i ett fält; som när en man hittat, gömmer han sig, och av glädje går den och säljer allt han har och köper det fältet. 45 Återigen är himmelriket som en köpman som söker efter pärlor. 46 Som när han hittade en bra pärla, gick och sålde allt han hade och köpte den. 47 Återigen är himmelriket som ett nät, som kastades i havet och samlades av alla slag: 48 När de, när det var fullt, drog sig till stranden och satte sig ner och samlade det goda i kärlen, men kasta bort det dåliga. 49 Så ska det vara i slutet av världen: änglarna ska komma ut och bryta de ogudaktiga bland de rättfärdiga. 51 Jesus sa till dem: Har ni förstått allt detta? De säger till honom: Ja, Herre! 52 Då sade han till dem: Därför är varje skriftlärdare som instrueras till himmelriket som en man som är en husbostad, som släpper fram nya och gamla saker från sina skatter. 53 Och det hände sig att när Jesus hade avslutat dessa liknelser, gick han därifrån. 54 Och när han kom till sitt eget land, lärde han dem i sin synagog, så att de blev förvånade och sa: Varifrån har denna man denna visdom och dessa mäktiga verk? 55 Är det inte snickarens son? heter inte hans mor Mary? och hans bröder, James och Joses, Simon och Judas? 56 Och hans systrar, är de inte alla med oss? Varifrån har denna man då alla dessa saker? 57 Och de blev förolämpade i honom. Men Jesus sade till dem: En profet är inte utan ära, utom i sitt eget land och i sitt eget hus.

7). Uppenbarelseboken 2: 1-2:
1 Skriv till ängeln i Efesos kyrka; Det här säger han som håller de sju stjärnorna i sin högra hand, som vandrar mitt i de sju gyllene ljusstaken; 2 Jag känner dina gärningar och ditt arbete och ditt tålamod och hur du inte kan bära dem som är onda. Och du har provat dem som säger att de är apostlar och inte är det och hittat dem lögnare.

8). 2 Timoteus 1: 6:
6 Därför påminner jag dig om att du väcker upp Guds gåva, som är i dig genom att min hand räcker.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

  1. Jag är verkligen tacksam och är verkligen glad över att höra detta budskap, jag älskar verkligen att predika Herren Jesu Kristi evangelium för han sa att jag predikar för dig, då ska du gå ut och dela med dig av allt mitt evangelium

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.