31 bönpunkter för skydd mot fiender

2
59499

Psalm 7: 9: 9

Åh, låt de ogudaktiges ondska ta slut; men fastställa rättfärdiga: ty den rättfärdiga Gud prövar hjärtan och tyggen.

Den värld vi lever i idag är full av fiender, denna världs gud har haft människors hjärtan att ständigt tänka ondskap mot varandra. Men godheten är detta, om du är en kristen, har Gud en skyddsplan för dig. Denna 31 bön pekar på skydd mot fiender hjälper dig att ställa krav på dina skyddsrättigheter i Kristus Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Varje troende är skyddad, men vi måste förklara vår ställning i tro för att låta djävulen veta att vi känner våra andliga rättigheter. Dessa böner bör be över dig själv och dina familjemedlemmar så ofta som du är bly. Men det är viktigt att notera att den verkliga fienden är djävulen, så vi måste närma oss denna böner andligt och inte på annat sätt. Gud kommer att svara dig idag.


31 bönpunkter för skydd mot fiender

1). Jag förklarar att jag sitter vid Kristi högra hand, långt framför alla fyrstendigheter och makter, därför kan jag inte skadas i Jesu namn.

2). Fader, låt de som söker min undergång falla för min skull i Jesus namn

3). Alla som gräver en grop för mig ska falla i den i Jesus namn

4) Låt förstörelsens ängel sprida varje ond grupp och konspiration mot mig i Jesus namn.

5). Jag fördömer varje ond tunga som har uppstått mot mig i dom i Jesu namn.

6). Inget vapen skapat mot mig av fienden ska blomstra i Jesu namn.

7). Varje satanisk agent som bekämpar mitt öde faller och dör i Jesus namn.

8). Åh, Gud av hämnd, stå upp och döma dem som attackerar mig utan sak.

9) Åh, Gud, den rättfärdiga domaren, står upp och försvarar mig mot falska anklagare.

10) Åh, min försvarare, försvara mig från de som är för starka för mig att hantera.

11). Far, gå framför mina fiender och frustrera planerna mot mig i Jesus namn.

12). Låt min fiendes önskan om mig vara där del 7 i Jesu namn.

13). När mina fiender kommer i en riktning, låt dem fly i sju riktningar i Jesu namn.

14). Jag förklarar att jag segrar i Jesu namn.

15). Jag förklarar att skyddet av Gud över min familj är säkert. Eftersom Bibeln säger att ingen kan betala för min lösen, kan jag och varje familjemedlem inte beröras av kidnappare och ritualister i Jesus namn

16). Fader, precis som änglar på eldsvagnar omgav Elisa, bestämmer jag att jag och mitt hushåll är omringade av änglar i Jesu namn.

17). Åh Herre, håll mig och mitt hem från onda och orimliga mäns händer i Jesus namn.

18). Åh Herre, skydda mig och mitt hushåll från de olyckor som drabbar många i denna värld i Jesus namn.

19) Men jag förklarar att precis som våra förbundsfäder i Bibeln levde länge, kommer inte min familjemedlemmar, inklusive mig själv, att dö unga i Jesus namn.

20). Åh Herre, skydda mig och mitt hus från ritualister och blodsugande demoner i Jesus namn.

21). Fader, jag släpper änglarna för att med blindhet slå alla som försöker skada mig eller mina familjemedlemmar i Jesus namn.

22). Jösses! Skydda mitt hushåll från beväpnade rånare, våldtäktare och ockultister i Jesus namn.

23). Jag profeterar att varje förtrollare, nicromanser, falska profeter, häxor eller trollkarlar och mörkretsmakter som går runt för att fråga om mig och mitt hushåll kommer att vara starkt dissapointed i Jesu namn.

24). Åh Herre, jag är beroende av dig för att skydda och slåss i mina strider i Jesu namn.

25). Åh Herre, skydda mig från dem som söker mitt liv i Jesus namn

26). Far i alla sataniska förbund där mitt namn nämns, svara dem med eld i Jesu namn.

27). Åh Herre, jag föreskriver övernaturligt skydd för mig och min familj när vi går ut och kommer in i Jesus namn.

28). Åh Herre, skydda mig och mitt hus som ditt ögons äpple och göm mig i skuggan av dina vingar i Jesus namn.

29). Åh Herre, genom ditt namns kraft, avleder jag all ondskan som kommer min väg idag i Jesu namn.

30). Åh Herre, de som litar på dig tappar inte strider, jag kommer aldrig att förlora i livets strider i Jesus namn.

31). Min far, min far !!! Vägled mitt fotspår idag och för evigt så att jag inte faller i fiendens fällor i Jesu namn.

Tack Jesus!!!

10 bibelvers om skydd mot fiender

Nedan finns 10 bibelvers om skydd mot fiender, dessa kommer att förbättra ditt böneliv när du ber tillsammans med Guds ord.

1). 31 Mosebok 6: XNUMX:
6 Var stark och med gott mod, var inte rädd och inte rädd för dem; för Herren, din Gud, det är han som går med dig; han kommer inte att svika dig eller förlora dig.

2). Jesaja 41:10:
10 Rädsla inte; ty jag är med dig; bli inte förskräckt; ty jag är din Gud. Jag stärker dig; ja, jag hjälper dig; ja, jag stöder dig med min rättfärdighets högra hand.

3). Ordspråken 2:11:
11 Diskretion ska bevara dig, förståelse ska hålla dig:

4). Psalm 12: 5:
5 För de fattiges förtryck, för de behövande suckar jag nu upp, säger Herren; Jag kommer att sätta honom i säkerhet från honom som blåser på honom.

5). Psalm 20: 1:
1 Herren hör dig på en olycksdag; Jakobs Guds namn försvarar dig;

6). 2 Kor 4: 8-9:
8 Vi är oroliga på alla sidor men ändå inte oroliga; vi är förvirrade, men inte i förtvivlan; 9 Förföljda, men inte övergivna; kasta ner, men inte förstörda;

7). Johannes 10: 28-30:
28 Och jag ger dem evigt liv; och de ska aldrig förgås, och ingen heller riva dem ur min hand. 29 Min far, som gav dem mig, är större än alla; och ingen människa kan plocka ut dem från min fars hand. 30 Jag och min far är en.

8). Psalm 23: 1-6
1 Herren är min herde; Jag ska inte vilja. 2 Han får mig att lägga mig i gröna betesmarker; han leder mig bredvid det stille vattnet. 3 Han återställer min själ, han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namn. 4 Ja, även om jag går genom dödens skugga dalen, fruktar jag inget ont; ty du är med mig; din stav och din personal tröstar de mig. 5 Du förbereder ett bord framför mig i närvaro av mina fiender: du smörjer mitt huvud med olja; min kopp springer över. 6 Visst, godhet och barmhärtighet kommer att följa mig hela mitt liv: jag kommer att bo i Herrens hus för evigt.

9) Salme 121: 1-8
1 Jag lyfter mina ögon till bergen, varifrån min hjälp kommer. 2 Min hjälp kommer från Herren, som skapade himmel och jord. 3 Han kommer inte att låta din fot röra sig; den som håller dig kommer inte att slumra. 4 Se, den som håller Israel får varken slumra eller sova. 5 Herren är din målvakt; Herren är din skugga på din högra hand. 6 Solen ska inte slå dig på dagen eller månen på natten. 7 Herren ska bevara dig från allt ont, han ska bevara din själ. 8 Herren ska bevara din utträde och din inresa från och med denna tid och även för evigt.

10) Salme 91: 1-16
1 Den som bor i den högsta hemlighetens hemlighet ska stanna under den Allsmäktiges skugga. 2 Jag säger om Herren, han är min tillflykt och min fästning; min Gud; på honom kommer jag att lita på. 3 Visst kommer han att rädda dig från fågelns snare och från den störande skadan. 4 Han ska täcka dig med sina fjädrar, och under sina vingar ska du lita på; hans sanning är din sköld och buckler. 5 Du ska inte vara rädd för skräcken på natten; inte heller för pilen som flyger om dagen; 6 Inte heller för skadan som vandrar i mörkret; inte heller för den förstörelse som slösas ut på middagstid. 7 Ett tusen faller vid din sida och tio tusen vid din högra hand; men det kommer inte nära dig. 8 Endast med dina ögon ska du se och se de ogudas belöning. 9 För att du har gjort Herren, som är min tillflykt, till den högsta, din bostad; 10 Ingen ondska kommer att komma över dig, och ingen pest kommer nära din bostad. 11 Ty han kommer att ge sina änglar ansvar över dig för att hålla dig på alla dina vägar. 12 De ska bära dig i sina händer, så att du inte slår din fot mot en sten. 13 Du ska trampa på lejonet och hängande: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna. 14 Eftersom han har lagt sin kärlek till mig, därför kommer jag att rädda honom; 15 Han kommer att påkalla mig, och jag kommer att svara honom: Jag kommer att vara med honom i besvär; Jag kommer att rädda honom och hedra honom. 16 Med långt liv kommer jag att tillfredsställa honom och visa honom min frälsning.

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.