30 bönpunkter för hjälp ovanifrån

7
48503

Psalm 121: 1-8

1 Jag lyfter mina ögon till bergen, varifrån min hjälp kommer. 2 Min hjälp kommer från Herren, som skapade himmel och jord. 3 Han kommer inte att låta din fot röra sig; den som håller dig kommer inte att slumra. 4 Se, den som håller Israel får varken slumra eller sova. 5 Herren är din målvakt; Herren är din skugga på din högra hand. 6 Solen ska inte slå dig på dagen eller månen på natten. 7 Herren ska bevara dig från allt ont, han ska bevara din själ. 8 Herren ska bevara din utträde och din inresa från och med denna tid och även för evigt.

Gudomlig hjälp är verklig, och det är arvet för alla troende i Kristus. Vi har sammanställt 30 bönpunkter för hjälp ovanifrån så att du kan uppmana Gud som hjälper. Är du i någon desperat situation? Tror du att det här fallet inte kan lösas? Min kära vän, det är inget som är omöjligt med Gud. Vi måste lära oss att uppmana honom i tider med behov. När vi uppmanar honom i tro, kommer vi att se hans mäktiga hand i vår mitt.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

30 bönpunkter för hjälp ovanifrån


1). Med Guds hjälp kräver jag alla mina andliga välsignelser i Kristus Jesus i Jesu namn.

2). Åh Gud, Abraham, Isak och Jakob, hjälp mig när jag strävar efter mitt liv i Jesu namn.

3). Jösses! Genom din heliga ande som är i mig, skicka mig hjälp om dessa situationer (nämn dem) i mitt liv i Jesus namn.

4). Åh Herre, låt den personen som hjälper mig hitta mig idag i Jesus namn.

5). Åh Herre, du är min ständigt närvarande hjälp i behovstid, träffa mig herre vid mina behov i Jesus namn.

6). Far hjälper mig från de som är för starka för mig i Jesus namn.

7). Åh Herre, var min nuvarande hjälp och slåss mot mina slag idag i Jesus namn.

8). Åh Herre, hjälp mig och befria mig från den mäktiga världens arm i Jesus namn.

9). Åh Herre, dissapoint alla som säger om mig att det inte finns någon hjälp för mig i Jesus namn.

10). Oh Herre, skicka hjälp till mig från helgedomen och stärka mig från Sion i Jesus namn.

11). Åh Herre, jag har ingen här på jorden som hjälper mig. Hjälp mig för problem är nära. Befria mig så att mina fiender inte får mig att gråta i Jesu namn.

12). Åh Herre, försena inte att hjälpa mig, skicka mig hjälp snabbt och tyst de som hånar mig i Jesus namn.

13). Jösses! Dölj inte ditt ansikte för mig under den här försökande perioden. Var barmhärtig mot mig, min Gud, stå upp och försvara mig i Jesus namn.

14). Åh Herre, visa mig din kärleksfulla vänlighet, höja hjälpare för mig i denna period av mitt liv i Jesus namn.

15). Åh Herre, ett uppskjutet hopp gör hjärtat sjukt, där lord skicka mig hjälp innan det är för sent för mig i Jesus namn.

16). Jösses! Ta tag i sköld och buckler och stå upp för min hjälp i Jesus namn.

17). Åh Herre, hjälp mig och använd mig för att hjälpa andra i Jesus namn.

18). Åh Herre, slåss mot de som kämpar mot min ödehjälpare idag i Jesus namn.

19). Åh Herre, på grund av ditt namns härlighet, hjälp mig i denna fråga (nämn det) i Jesus namn.

20). Åh Herre, från idag förklarar jag att jag aldrig kommer att sakna hjälp i Jesu namn.

21). Åh Herre, från idag förklarar jag att din barmhärtighet över mig ska överskrida alla onda domar i Jesu namn.

22). Åh Herre, ditt namn är ett starkt torn och de rättfärdiga finner hjälp i dem, jag förklarar att från idag kommer jag aldrig att sakna hjälp i Jesu namn.

23). Åh Herre, hjälp mig att stå stark mitt i dessa prövningar och frestelser i Jesu namn.

24). Åh herre jag har blickat på dig för hjälp idag, jag vet att jag aldrig kommer att bli skämd i Jesu namn.

25). Eftersom jag har fått hjälp ovanifrån, ska de som fördömer mig stå i vördnad och se hur min Gud kommer att dekorera mitt liv i Jesus namn.

26). Åh Herre, det är uppenbart att det inte finns någon att hjälpa. Jag sträcker därför ut mina händer till dig för hjälp (nämn det område du behöver hjälp) uppifrån i Jesus namn.

27). Åh Herre, när du skickade ängel Michael för att hjälpa Daniel i behov av tid, skicka dina änglar för att skicka mig hjälp i Jesus namn.

28). Åh Herre, jag har sinnesfrid, för du är min hjälpare i Jesus namn.

29). Fader jag förklarar att mannen inte kommer att skryta med som källa till hjälp i mitt liv, du är min enda hjälper i Jesus namn.

30). Åh Herre, hjälp mig att leva ett gudomligt liv när jag tjänar dig.

Tack Jesus.

 

10 bibelvers om Guds hjälp

Här är 10 bibelvers om Guds hjälp. Dessa bibelvers hjälper dig i dina böner. Läs dem, studera dem och meditera på dem för maximalt resultat.

1). Psalm 46: 1:
1 Gud är vår fristad och styrka, en mycket närvarande hjälp i problem.

2). Psalm 68: 6
6 Gud sätter ensamma i familjer: han tar fram de som är bundna med kedjor, men de upproriska bor i ett torrt land.

3). Ordspråken 3: 5-6:
5 Lita på Herren av hela ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse. 6 Erkänn honom på alla dina vägar, och han ska rikta dina vägar. 7 Var inte klok i dina egna ögon; frukta Herren och gå bort från det onda.

4). Matteus 7: 7
7 Be, så kommer det att ges dig; sök, så kommer ni att hitta; knacka, och det ska öppnas för er:

5). Hebreerbrevet 4: 15-16:
15 Ty vi har inte en högpräst som inte kan beröras med känslan av våra sjukdomar; men frestades i alla punkter som vi är, men utan synd. 16 Låt oss därför med frimodighet komma till nådens tron, så att vi kan få barmhärtighet och hitta nåd för att hjälpa till när det behövs.

6). Hebreerbrevet 13: 5-6
5 Låt din konversation vara utan begär; och vara nöjd med sådant som ni har: för han har sagt: Jag kommer aldrig att lämna dig eller förlåta dig. 6 Så att vi med frimodighet säger: Herren är min hjälper och jag fruktar inte vad människan ska göra mot mig.

7). 33 Mosebok 26:XNUMX.
26 Det finns ingen som Jesuruns Gud, som åker på himlen i din hjälp och i hans utmärkelse på himlen.

8). 1 Krönikeboken 4:10
10 Och Jabez uppmanade Israels Gud och sade: Åh, att du verkligen skulle välsigna mig och utvidga min kust, så att din hand skulle vara med mig, och att du skulle hålla mig från det onda, så att det inte skulle sörja mig! Och Gud gav honom det han begärde.

9). 2 Krönikeboken 14:11
11 Och Asa ropade till Herren, hans Gud, och sade: "Herre, det är ingenting med dig att hjälpa, vare sig det är med många eller med dem som inte har någon makt. Hjälp oss, Herre vår Gud; ty vi vilar på dig och i ditt namn går vi emot denna skara. O Herre, du är vår Gud; låt inte mannen segra dig.

10). Psalm 10: 14
14 Du har sett det; ty du ser ondska och trots för att få det med din hand. De fattiga förpliktar sig åt dig; du är den faderlösa hjälperen.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelTopp 10 bibelvers om tro i svåra tider
nästa artikel16 mfm Bönpoäng för framgång i tentamen
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

7 KOMMENTARER

 1. Tack för dessa kraftfulla bönpunkter. Min fästman och jag gifter oss på mindre än två månader. Jag måste lämna platsen där jag bor senast den 25/19 november. Det finns ett hem vi tror på Gud för, adressen är 3185 Leisure Crescent. Stäm med oss ​​i bön eftersom vi måste träffa husägare denna lördag 2/19 november och vi har inte alla ekonomiska resurser att presentera. Vi behöver Guds övernaturliga kraft för att gå i förbindelse för oss i Jesu namn.

 2. Gud välsigne dig Guds man.

  Jag har en utmaning med SA inrikes frågor, jag förbjöds den 17 januari 2020 i ett år till den 17 januari 2021, för jag stod över i tre dagar.
  Jag överträffade inte avsiktligt, förutsatt att jag visste om förbudet när jag bokade min biljett, skulle ha minskat mitt datum.
  har skickat dem en e-post och vädjar, min förlovade bor där, och hans papper är inte fullständiga.
  så det bättre alternativet är att jag besöker.
  med detta förbud kommer det inte att vara möjligt igen.
  men genom Guds nåd är allt möjligt.
  Jag vill att du ska gå med min i bön, att de svarar på min post med positivt svar. Amen

  tack

  • Gud vara ära för alltid amen. Pls gå med mig i böner för ett väl betalande jobb. Jag vill att den Allsmäktige Gud ska ge mig ett 7-siffrigt jobb i eller utanför Nigeria. Jag har ställts inför skam och skam i fem år efter examen och till och med har jag inte ens råd med en måltid av frustration i arbetet. En gång kan de små pengar jag har inte bära mig eller någon annan. Min situation har förnekat mig från att bli en engagerad kungarikets pelare.
   Gud har gjort det innan jag tror att han kan göra det för mig.
   Tål inte det här längre, o Gud allsmäktig svara mig.

 3. Tack för denna kraftfulla bön, må Gud fortsätta att stärka dig..Jag fick ett erbjudande att arbeta och studera i Kanada men jag har inte ens ett internationellt pass, jag har inte ens pengar för att få det internationella passet.Nej man är villig att ge pengarna på grund av detta lands ekonomi. snälla vill jag att du går med mig i bön för att uppnå detta. För bara Gud kan hjälpa till i den här situationen ..

 4. God kväll sir, jag går igenom mycket jag är gravid mest på grund av förlossningen Jag har inte kunnat köpa något, ingen att springa till för att få hjälp, men jag tror att Gud den allsmäktige kan förändra vår situation, snälla herr jag vill du att gå med mig i bön tack och Gud välsigne.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.