25 kraftfulla bönpunkter för livmoderens frukt

47
55291

1 Samuelsboken 2:21:21

Och Herren besökte Hannah, så att hon blev barn och födde tre söner och två döttrar. Och barnet Samuel växte inför Herren.

Det är gudarnas vilja att alla hans varelser är fruktbara, från början beordrade han mänskligheten att vara fruktig och fylla på jorden. Varje form av grovhet, vare sig det är hos mänskligheten, djur eller växter, kommer inte från Gud. Vi har därför sammanställt 25 kraftfulla bönpunkter för frukt av livmodern, till dig. Denna bönpunkter kommer att leda dig till bön mot alla former av fruktbarhet i ditt livmoder. Du kommer att gråta i tro till fruktbarhetsguden och multiplikation för att ingripa i din situation.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

25 kraftfulla bönpunkter för livmoderens frukt


1). Åh Herre, i början var din förklaring till mänskligheten att vara fruktbar, att föröka sig och fylla på jorden, jag står vid ditt ord idag och förklarar min fruktbarhet i Jesu namn.

2). Våra förbundsfäder, Abraham, Isak och Jakob hade alla där barn, därför förklarar jag att jag ska få mitt i Jesus namn.

3). Jösses! Jag förklarar idag att jag ska vara fruktbar och föröka mig i Jesu namn.

4). 15 Mos 5: XNUMX - Åh Gud som besökte sarah med Isak och hanna med Samuel, far besöker mig idag i Jesus namn.
5). Herre, under det nya förbundet, betalade Jesus priset för min fruktbarhet, därför får jag mina barn idag i Jesus namn.

6). Jag tror att det som människan ser som omöjligt är möjligt för Gud i mitt liv. Jag ska vara gravid och leverera mitt eget barn i år i Jesus namn.

7). Åh Herre, jag befaller varje fertilitetsrelaterad sjukdom i min frus kropp eller blod, oavsett om det är fibroid, bäckeninflammationssjukdom '(PID), äggstockscyst, äggledarblockering, andra kroniska könssjukdomar eller STI oavsett vad du heter, jag befaller dig att försvinna från min frus kropp i Jesu namn.
8). Herre, ta bort vad som är grundorsaken till min håravfall idag. Gör mig en mamma denna månad i Jesus namn.

9). Min far och min Gud, kom ihåg mig även när du kom ihåg Rachel och öppnade hennes livmoder, kom ihåg mig idag, lyssna på mig idag och öppna mitt liv i dag i Jesus namn.

10). Åh Herre, välsigna mig idag med välsignelsen av brösten och livmodern i Jesu namn.

11). Jag profeterar att det inte kommer att finnas någon annan missfall i mitt liv igen i Jesu namn.

12). Åh Herre, öppna mina ögon för lösningen av min fruktbarhet i Jesus namn Amen

13). Åh Herre, med din mäktiga hand ändrar jag mitt namn från mor till barskhet till mor till många barn i Jesus namn.

14). Åh Herre, jag förklarar till min livmoder idag: "Livmoder, hör Herrens ord, öppnas och bär in mina barn" i Jesu namn.

15). Fader, ge mig mitt vittnesbörd om vittnesbörd i Jesus namn

16). Åh Herre, läka min man från alla fertilitetsrelaterade sjukdomar i Jesus namn.

17). Åh Herre, all min sorg som härrör från barrenness har spikats till korset från idag. Det är nu min tur att bära mina barn i Jesus namn.

18). All bebrejd av barrenness i mitt liv ska slutas denna månad i Jesus namn.

19). Jag förklarar att alla de som hånar mig idag snart ska komma och fira med mig i Jesus namn.

20). Oh Herre, döm mig inte efter min tro på mina böner. Låt barmhärtighetens regn falla på mig idag och öppna mitt livmoder i Jesu namn.

21). Åh Herre, gör att mitt livmoder blir fruktbart i Jesu namn.

22). Åh Herre, bosätt mig i mitt äktenskap, gör mig till en glad mamma till mina biologiska barn i ditt namn.

23). Åh Herre, ditt ord förkunnar att du inte stänger livmodern! Allt som har stängt mitt liv, jag förklarar det öppet nu !!! I Jesu Kristi namn

24). Åh Herre, rädda mig från skam, ge mig mina egna barn idag i Jesus namn.

25). Jag befriade mig från alla demoniska andmän eller andfruar som kämpar mot mitt barns barn i Jesus namn.

Tack Jesus.

Jag har också sammanställt ett 20-tal bibelvers om fruktbarhet i livmodern, för att också hjälpa dig att be effektivt. Jesus Kristus är densamma i går, idag och för evigt, om han gjorde det för en, ska han göra det för dig idag i Jesus namn.

20 bibelvers om livmoderens frukt

1). Psalm 127: 3:
3 Se, barn är Herrens arv och livmoderens frukt är hans belöning.

2). Psalm 113: 4:
9 Han får den karga kvinnan att hålla hus och vara en glad mamma till barn. Prisa Herren.

3). 25 Mosebok 21:XNUMX:
21 Och Isak inträdde Herren för sin hustru, eftersom hon var karg. Och Herren bedrog honom, och hans hustru Rebeka blev gravid.

4). Psalm 20: 1-4:
1 Herren hör dig på en olycksdag; Jakobs Guds namn försvarar dig; 2 Sänd dig hjälp från helgedomen och stärk dig från Sion; 3 Kom ihåg alla dina offer och ta emot ditt brännoffer. Sela. 4 Ge dig enligt ditt eget hjärta och uppfylla alla dina råd.

5). Romare 5: 3-5:
3 Och inte bara det, utan vi berömmer oss också av förödelser: att veta att trängsel fungerar tålamod; 4 Och tålamod, upplevelse; och upplevelse, hopp. 5 Och hopp skämmer sig inte; eftersom Guds kärlek kastas ut i våra hjärtan av den Helige Anden som ges till oss.

6). Luk 1:42:
42 Och hon talade med hög röst och sade: Välsignad är du bland kvinnor, och välsignad är frukten av ditt livmoder.

7). Psalm 128: 3:
3 Din fru skall vara som en fruktig vinstock vid sidan av ditt hus; dina barn som olivplanter runt ditt bord.

8). Hebreerbrevet 11: 11-12:
11 Genom tro fick också Sara själv styrka för att bli gravid och frigavs av ett barn när hon var tidigare, för hon bedömde honom trogen som hade lovat. 12 Därför sprang där till och med en, och honom så bra som död, så många som himmelens stjärnor i mångfald, och som sanden som är vid havsstranden otaliga.

9). Luk 1:13:
13 Men ängeln sade till honom: Var inte rädd, Zacharias! Ty din bön hörs; och din fru Elisabeth ska bära dig en son, och du ska kalla hans namn John.

10). Filippierna 4: 6-7:
6 Var försiktig för ingenting; men i alla saker genom bön och bön med tacksägelse, låt dina förfrågningar bli kända för Gud. 7 Och Guds frid, som passerar all förståelse, ska hålla era hjärtan och sinnen genom Kristus Jesus.

11). Psalm 130: 5:
5 Jag väntar på Herren, min själ väntar, och på hans ord hoppas jag.

12). Joshua 1: 9:
9 har jag inte befallt dig? Var stark och av god mod; Var inte rädd, var inte orolig, för HERREN, din Gud, är med dig, vart du än går.

13). Psalm 55: 22:
22 Gjuter din börda på Herren, och han skall bibehålla dig. Han skall aldrig lida de rättfärdiga för att bli rörda.

14). Jeremia 29: 11:
11 Ty jag känner de tankar som jag tänker åt dig, säger Herren, tankar om fred och inte av ondska för att ge dig ett förväntat slut.

15). Ordspråken 3:5:
5 litar på Herren med allt ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse.

16). 1 Peter 5: 6-7:
6 Ödmjuk dig därför under Guds mäktiga hand, så att han kan upphöja dig i rätt tid. 7 Kasta all din omsorg på honom; ty han tar hand om dig.

17). James 1: 2-7:
2 Mina bröder, räkna det all glädje när ni faller i olika frestelser; 3 Att veta detta, att försöket av din tro fungerar tålamod. 4 Men låt tålamodet ha hennes perfekta verk, så att ni kan vara perfekta och hela och inte vill ha någonting. 5 Om någon av er saknar visdom, låt honom fråga Gud, som ger alla människor fritt, och inte är upprörd. och det ska ges honom. 6 Men låt honom fråga i tro, ingenting vakla. För den som vakar är som en våg av havet som drivs med vinden och kastas. 7 För låt inte den mannen tro att han ska ta emot något av Herren.

18). 21 Mosebok 2:XNUMX:
2 Ty Sarah blev barn och födde Abraham en son i sin ålderdom, vid den tidpunkt då Gud hade talat till honom.

19). 18 Mosebok 10:XNUMX:
10 Och han sade: Jag kommer säkert att återvända till dig enligt livets tid; och se, din fru Sarah ska få en son. Och Sarah hörde det i tältdörren som låg bakom honom.

20). 1 Samuelsboken 2:21:
21 Och Herren besökte Hannah, så att hon blev barn och födde tre söner och två döttrar. Och barnet Samuel växte inför Herren.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

47 KOMMENTARER

 1. Tack Gud för denna bön punkt jag tror och litar på ditt namn det ska vara bra mig i år jag kommer att bära mina egna barn efter 19 år på barnlösa i Jesus namn jag ber Amen 🙏

  • Hälsningar andas i Jesu Kristi namn, vår dyrbara frälsare. Jag tror att Herren är upptagen med att välsigna och välsigna mitt livmoder nästa år den här gången kommer jag att hålla mina tvillingar i Jesus namn 🙏👏. Han gjorde för Sarah, Elizabeth och andra säkert att han kommer att göra det för mig också

  • Jag står med dig och är överens om att också ta emot mina trillingar i Jesu namn. Minst två pojkar och en tjej

 2. Må Gud hjälpa mig att leverera mina tripletter på ett säkert och helt sätt, jag är fyra mamma i slutet av detta år i Jesu mäktiga namn

 3. Amen. Jag tror och vet att Gud har hört mig och jag kommer att bli gravid av min tvillingpojkar den här månaden och föda när de är som de hebreiska kvinnorna. Prisa Herren.

 4. Amen. Denna månad i juni 2020 kommer inte att passera mig eftersom jag bär mina buntar med JOY IN JESUS ​​NAME. AMEN.

 5. Hej god moning till er allt mitt namn är barbara för Ghana. Jag gillar att vara klapp om denna grup som bönen gör kommer Gud får välsigna dig

 6. Jag tror att Guds barmhärtighet kommer att bära min tvillingspojke och en flicka innan denna tid nästa år i Jesus namn Amen.

  • Jag tror att jag kommer att vittna om mina tvillingar 2021. Inget mer missfall.
   Varje blockering har tagits bort, all infertilitet hos min fästman har lösts i Jesu mäktiga namn.
   Jag ska glädja mig över Guds godhet och vittna om mitt mirakel i år. Amen

 7. I Jesu namn bär jag mina trillingar den här månaden och jag kommer att föda fredligt. Fader, jag tackar dig för att du bytte min till mamma till tripletter! Amen🙏🙏

 8. I Jesu namn bär jag mina trillingar den här månaden och jag kommer att föda fredligt. Fader, jag tackar dig för att du bytte namn till trippelmamma! Amen🙏🙏

 9. Amen min dotter tar emot sitt barn iJesus namn Amen Jag ber att hon blir gravid den här månaden Amen

 10. Jag håller med om att innan slutet av detta år kommer jag att bära mina tvillingpojkar hela tiden utan medicinsk komplikation i Jesu Kristi namn. Amen

 11. Jag tror att genom den allsmäktige Guds barmhärtighet kommer vi att bära mina tvillingar pojke och en tjej när jag skriver detta förklarar jag I YAHUSHA יהושעS NAMN Jag berömmer och tackar far för att du har gett oss nycklarna till himmelriket VARFÖR HAR VI RÄTTEN ATT FÖRBJUDA PÅ JORDEN OCH DET ÄR FÖRBJUDT I HEMLEN OCH TILLÅTA PÅ JORDEN OCH DET ÄR TILLÅTET I HEMLEN far ge mig mitt hjärtas önskan du sa i ditt ord ditt ord kommer aldrig tillbaka ogiltigt 15). Ordspråksboken 3: 5:
  5 Lita på Herren av hela ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse. I YAHUSHA
  יהוה namn Amen.

 12. Jag är så välsignad att vara här och jag är tacksam för bönen. Jag tror att mitt ärende har avgjorts. Jag ska bli gravid och föda flera friska barn i Jesu namn. Vid den här tiden nästa år kommer jag att återkomma med mitt vittnesbörd.
  Prisa Gud!

   • Genom den Helige Andens kraft tror jag att jag är född till mina tvillingar, en pojke och en flicka i Jesu mäktiga namn. Det står skrivet att ingenting är omöjligt med min Herre. Denna månad är en månad av mitt största vittnesbörd av Guds nåd i Jesu namn!!! I år bär och ammar jag mina egna bebisar (tvillingar) i Jesu Kristi namn💪💪💪

 13. Jag tror starkt på att det är min tid att vittna om ett mirakel av trillingpojkar och en flicka. säker och hel
  i Yashuas välkända namn Halleluyah!!! Tack! Jag står på 1 Samuelsboken 2:21

 14. AV GUDS NÅD ÄR JAG LEDARE FÖR KRAFTEN I HANS UPPSTÅNDNINGSBÖN-MINISTERIE AKA TORRA BEN SKA LEVA IGEN EZEKIEL 37 SNÄLLA DINA VITTNESBETE ÄR VÅR VISION GRATTIS

 15. Amen je fais confiance avec la foi j'ai été mariée et sans enfants depuis 6 ans. Je porterai mes jumeaux triplés fils et un fille cette année. Il s'écrit que rien n'est omöjlig à mon Seigneur au nom de Jésus Christ. Je prié Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.