20 effektiv daglig bön för läkande ögon

10
15858

Dessa 20 dagliga effektiva bön för läkning ögon kommer att återställa din partiella blindhet när du ber dem i tro. Vår Gud kallas Jehova rapha, den Gud som läker. Kämpar du med blindhetens ande, är du rädd för att förlora din totala syn? Rädsla inte och vara stark Guden som jag du tjänar är en gud som svarar på böner.

Be den här bönen med stor tro och tro att din Gud kommer att ingripa. Kom ihåg historien om blind bartemaus i bibeln, han grät av barmhärtighet och trodde att Jesus skulle läka honom och han fick syn. När du gråter för barmhärtighet och ber den dagliga effektiva bönen för läkande ögon, himmelens Gud kommer att ingripa och dina synen ska omedelbart återställas. Få ditt mirakel idag i Jesu namn Amen.

20 effektiv daglig bön för läkande ögon

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1). Åh Herre, låt ditt helande ljus lysa på mina ögon framöver och få min syn att bli tydligare i Jesus namn.

2). Åh Herre, du återställde sikten hos den blinda bartemeusen och de två blinda männa, min far återställer min syn i dag i Jesus namn.

3). Förlåt mig oj Herre! Ge det idag att mina ögon lyser ljust. Ta bort alla former av skalor som täcker mina ögon i Jesus namn.

4). Åh Herre, precis som du befallde ljus att komma ut ur mörkret, befaller jag varje mörker som täcker mina ögon att försvinna i Jesu namn.

5). Åh barmhärtighetens Gud, låt mig inte famla i mörkret hela mitt liv. Läk mina ögon i Jesu namn.

6). Jag förordnar att min natt har förändrats till morgon och mörkret som täcker min syn förstörs i Jesus namn.

7). Jesus, du son till David och den levande Guds son, är barmhärtig med mig och läk min syn direkt omedelbart idag i Jesu namn.

8). Åh Herre, jag vet att du kan göra allt. Rör vid mina ögon och läk det på mirakulöst sätt i Jesus namn.

9). Åh Herre, jag förkastar denna blindhet, jag förklarar att jag ska se herrens godhet i det levande land i Jesus namn.

10). Åh Herre, döm mig inte efter min tro på mina ögonproblem. Låt barmhärtighetens regn falla på mig idag i Jesus namn.

11). Åh Herre, jag har absolut tro på dig. Läka mina ögon i Jesus namn.

12). Åh Herre, du är skaparen av alla saker, läka mig herre och återställa mina synpunkter permanent i Jesus namn.

13). Åh Herre, ingrip i mitt misslyckade syn i dag i Jesus namn.

14). Åh Herre, öppna mina fysiska ögon så att jag får se underbara saker som du har skapat tydligt igen i Jesus namn.

15). Åh Herre, för mig lyfter jag upp ögonen. Rör vid det och läka mig idag i Jesus namn.

16). Åh Herre, du är Gud som kallar de saker som inte är som om de var, återskapade mina ögon och får den att se tydligt i Jesus namn

17). Åh Herre, jag befaller detta mörker som gradvis förbipasserar min kropp för att försvinna och låta ljus komma i Jesus namn.

18). Jag får min syn idag till Guds härlighet och alla som ser mig ska gå med mig för att tacka Gud i Jesus namn.

19). Åh Herre, låt mina ögon fungera perfekt med andra delar av min kropp i Jesus namn.

20). Fader, tack för att du läkt mig, jag förklarar att jag nu kan se, tack Jesus, tack Jesus

12 Skrifter för helande ögon.

Här är 12 skrifter för att läka ögon, studera dem, meditera om dem och be med dem.

1). Psalm 146: 8:
8 Herren öppnar de blinda ögonen: Herren upprätter de som är böjda. Herren älskar de rättfärdiga.

2). Jesaja 35:5:
5 Då öppnas de blinda ögonen och de dövs öron kommer att stoppas.

3). Jesaja 29:18:
18 Och på den dagen ska de döva höra bokens ord, och de blinda ögonen ska se ut ur otydlighet och ur mörker.

4). Jesaja 42:18:
18 Hör, I döva; och se, ni blinda, så att ni får se.

5). Jesaja 42:7:
7 Att öppna de blinda ögonen, för att fånga fångarna från fängelset och de som sitter i mörkret ur fängelseshuset.

6). Luk 7:22:
22 Då svarade Jesus till dem: Gå vägen och berätta Johannes vad du har sett och hört; hur de blinda ser, den halta promenaden, de spetälska rensas, de döva hör, de döda är uppvuxna, till de fattiga predikas evangeliet.

7). Luk 4:18:
18 Herrens Ande är över mig, för att han har salvat mig för att predika evangeliet för de fattiga; han har skickat mig för att helbreda de brutna hjärtan, för att predika de fångares befrielse och återvinna för de blinde synder, för att befria dem som blivit skadade,

8). Johannes 9:39:
39 Och Jesus sade: För dom har jag kommit till denna värld, så att de som inte ser, får se; och att de som ser kan bli blindade.

9). Johannes 9:32:
32 Sedan världen började hördes det inte att någon öppnade ögonen på en som föddes blind.

10). Johannes 10:21:
21 Andra sa: Detta är inte orden från honom som har en djävul. Kan en djävul öppna blinda ögon?

11). Johannes 11:27:
27 Hon sa till honom: Ja, Herre: Jag tror att du är Kristus, Guds Son, som skulle komma till världen.

12). Apostlagärningarna 26:18:
18 Att öppna deras ögon och förvandla dem från mörker till ljus och från Satans kraft till Gud, så att de kan få förlåtelse för synder och arv bland dem som är heliga genom tro som är i mig.

 


annonser

10 KOMMENTARER

 1. Kära böngrupp

  Jag lyssnar på din bön för makarnas nedskärning. Jag är kommer ingen av jag kan maila bön begäran.

  Gud välsigna

 2. É perceptível que o Senhor Jesus lhe ungiu para libertar os oprimidos e toda vítima das garras de Satanaz. Deus seja louvado!

 3. Jag älskar bönerna för läkning av ögonen. Jag ber dem för min unga dotter som har sagts kortsiktig. Jag tror att det bara är ett fel som inte är permanent eftersom hon kunde se bra innan så jag ber att hon kan läka. Jag tror att hon kan men jag är inte säker på att min tro är tillräckligt stark för oss två, men jag kommer att göra mitt bästa. Be också för oss. Tack. Gud välsigna

  • Det är inte i vår styrka att det vi ber om, tror och litar på för våra barn. Lita på Herren vår Gud och luta dig inte till din förståelse. Vår himmelske Fader Gud vill bara det som är bra för oss. Även tro så liten som ett senapsfrö kan Gud göra ALLA saker. Varje gång be för din dotter, även när hon sover, gå in i hennes rum och be blodet om Jesus över hennes hälsa, särskilt hennes ögon. Jehova Rapha,
   Han är vår stora läkare och återställer. Genom att Jesus ränder blir hon läkt. Tacka Herren för allt han har gjort och allt han planerar att göra. I Jesus Mighty name amen 🙏🏾

 4. Jag sitter med en äldre dam hon heter Judy, och hon hade glaukom och var tvungen att opereras och sedan hennes operation har hon inte kunnat se. Så jag tror att Gud kommer att återställa ögonsynen och jag ber alla att komma överens med mig om att Gud tar bort skalorna från hennes ögon och återställer hennes syn bättre än det var tidigare !!!

 5. Por favor esty desesperada con mucho temor de perder mi vista me duele mucho los ojos la frente y veo muy borroso ore por mis ojos xfavor

 6. Hej pastor Ikechukwu Chinedum Jag har väldigt dåliga torra ögon Jag bär glasögon och jag ser flottörer och jag såg din video på google-webbplatsen om ögon jag är från USA och jag heter Joyce Bates ...

 7. Hej pastor, snälla jag fick diagnosen avancerad glaukom, och mina ögon är nästan borta, läkarna sa att ingenting kan göras men jag vet att min skapare kan allt, snälla hjälp mig i böner, mitt namn är Sylvester odion

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här