15 äktenskapsbönspoäng för singlar

0
10134

5 Mosebok 2: 2: XNUMX Han och kvinna skapade han dem; och välsignade dem och kallade deras namn Adam på dagen då de skapades.
Från början har Gud förordnat att mänskligheten ska vara i par. Mannen var inte tänkt att vara ensam och det gör också kvinnan. Så Gud skapade dem som manliga och kvinnliga för att älska, bry sig och hjälpa varandra. Vi har sammanställt 15 äktenskapsbönpunkter för singlar, för att vägleda dig när du ber om att vara ansluten till din gudsordinerade make.

Be för förbindelse är mycket avgörande, eftersom världen är fylld med falska män och kvinnor, fruar i fårkläder, människor som kryper där in i ditt liv för att förstöra ditt kristna vittnesbörd. Det är därför vi måste be om gudomlig vägledning när vi gör vårt äktenskapliga äventyr. Vi måste be för oss att träffa rätt man eller kvinna så att vi kan bli uppfyllda i äktenskapet. Kom ihåg att det är bättre att förbli singel än att gifta sig med fel person.

15 äktenskapsbönspoäng för singlar

1). Åh Herre, i början skapade du dem manliga och kvinnliga, därför förordnar jag idag att himlarna ska hitta mitt hjälpmöte och vara i kontakt med mig i Jesus namn.

2). Åh Herre, ditt ord säger att det inte är bra att jag är ensam, anslut mig med mitt hjälpmöte idag i Jesus namn

3). Precis som att du löste Adams äktenskapliga utmaningar utan kamp, ​​o Herre, lösa mitt äktenskapsproblem idag och anslut mig till min partner i Jesus namn.

4). Det är ditt kommando att jag lämnar min far och mamma för att gå ihop med min fru (eller make). Far förmedlar detta ord i mitt liv den här månaden i Jesus namn.

5). Oh Herre! Visa mig min Isaac (Rebekka) idag. Anslut mig med min man (fru) i Jesus namn.

6). Åh Herre, jag vet att du kan göra alla saker. Anslut mig med min ordinerade make / hustru innan den här månaden löper ut i Jesus namn.

7). Jesus Kristus, Davids son, förlåt mig över denna fråga i Jesus namn.

8) Varje ond karaktär som kan hindra mitt äktenskapliga genombrott förstör jag det i Jesus namn.

9). Varje ond förening som kanske missföreställer mig innan min Gud ordinerade make kopplar jag bort mig själv i Jesus namn

10). Varje onda mönster av försenat äktenskap i min familj separerar jag mig i Jesus namn

11). Jag står emot varje anda av äktenskaplig besvikelse i Jesu namn.

12). Åh Herre, ändra min plats där jag kommer att träffa min man (hustru) i Jesus namn.

13). Öppna mina ögon för att se min hjälpkompis i Jesus namn.

14). Far, slåss mot de som kämpar mot mitt äktenskapliga öde i Jesu namn.

15). Pappa, jag kopplar bort mig från alla ofrivilliga förhållanden, som hindrar mitt äktenskapliga öde i Jesu namn.

15 bibelvers för singlar som vill gifta sig

Dessa 15 bibelvers för singlar som vill gifta sig kommer att vägleda dig när du ber för din Gud ordinerade make. Studera dem meditera om dem och be med dem. Guds ord misslyckas aldrig, det kommer säkert att ske i ditt liv. Grattis i förväg.

1). Ordspråken 18:22:

22 Den som hittar en hustru finner en bra sak och får Herrens nåd.

2) Genesis 24: 1-4:
1 Och Abraham var gammal och stark i åldern, och Herren välsignade Abraham i allt. 2 Och Abraham sade till sin äldsta tjänare i sitt hus, som styrde över allt som han hade: Lägg din hand under mitt lår. 3 Och jag kommer att få dig att svära vid Herren, himmelens Gud och Jordens Gud, så att du inte får ta en hustru till min son till kanaaniternas döttrar, bland vilka jag bor. 4 Men du ska åka till mitt land och till min släkt och ta en hustru till min son Isak.

3). Markus 11:24:
24 Därför säger jag eder: Vad du än önskar när du ber, tror att du tar emot dem och att du ska få dem.

4). Matteus 19: 4-6:
4 Och han svarade och sade till dem: "Har ni inte läst att han som gjorde dem till en början gjorde dem manliga och kvinnliga. 5 Och han sa:" Av den anledningen ska en man lämna far och mor och hålla fast vid sin fru. och de tvinnas vara ett kött? 6 Därför är de inte längre tvinniga utan ett kött. Vad Gud därför har förenat, låt inte människan undvika.

5). Predikaren 4: 9-11:
9 Två är bättre än en; eftersom de har en bra belöning för deras arbete. 10 Ty om de faller, kommer den att lyfta sin kollega; men ve den som är ensam när han faller; ty han har ingen annan som hjälper honom. 11 Återigen, om två ligger tillsammans, har de värme: men hur kan man vara varm ensam?

6). 2 Mosebok 18:XNUMX:
18 Och Herren Gud sade: Det är inte bra att mannen är ensam; Jag kommer att hjälpa honom att möta honom.

7). Ordspråken 12:4:
4 En dygdig kvinna är en krona för sin man, men den som skämmer sig är som rutt i hans ben.

8). Ordspråken 19:14:
14 Hus och rikedomar är arv från fäder och en försiktig fru är från Herren.

10). 1 Timoteus 5: 8:
8 Men om någon inte tillhandahåller sina egna och speciellt för dem i sitt eget hus, har han förnekat troen och är värre än en otro.

11). 1 Kor 11:3:
3 Men jag skulle vilja att du skulle veta att huvudet för varje man är Kristus. och kvinnans huvud är mannen; och Kristi huvud är Gud.

12). 2 Kor 6:14:
14 Var du inte ojämlikt med otroende? För vilket gemenskap har rättfärdighet med orättfärdighet? och vilken gemenskap har ljus med mörkret?

13) Ordspråken 5: 18-19
18 Låt din fontän välsignas, och gläd dig med din ungdoms hustru. 19 Låt henne vara som den kärleksfulla baken och trevliga rogn; låt hennes bröst alltid tillfredsställa dig; och bli alltid förtjust i hennes kärlek.

14). 24 Mosebok 5: XNUMX:
5 När en man har tagit en ny hustru, skall han inte gå ut i krig, och han får heller inte anklagas för något företag; men han ska vara fri hemma ett år och muntra upp sin hustru som han har tagit.

15). Kolosserna 3: 18-19:
18 Hustrur, underkasta er egna män, som det passar i Herren. 19 Män, älska dina fruar och var inte bitter mot dem.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här